Νέα

Γαμιούνται οι τουρίστριες που κυκλοφορούν στο κέντρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιουνται εύκολα οι τουρίστριες που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας

• Ναι

Ψήφοι: 44 50,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.684
Πόντοι
2.636
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
890
Πόντοι
86
Αυτό που έχετε θεοποιήσει τους "ξαπλωστράδες" ως απόλυτους γαμιάδες, μόνο στο μπου.κομ θα μπορούσε να γίνει.
Sub-Zero όνομα και πράγμα.
Eίσαι άσχετος

Ολες
Μα όλες
Κατεβάζουν το μπικίνι
Και παρακαλάνε για λάδι

Μετά γαμήσι
Και η επόμενη

Στο τέλος της ημέρας δίνω βαθμολογία

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.846
Μάλλον μας έφαγε η πολίτη ορθότητα ειδικά στις ευρωπαιες
και γυρίζουν πίσω αγαμητες
έχεις προσπαθήσει ποτέ να μιλήσεις σε τουρίστρια; Κάτι μου λέει ούτε σε Ελληνίδα.

Γαμάνε αυτοί που το παλεύουν.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Πάρε το μέτρο μια καλοκαιρινή μέρα για Σύνταγμα και θα δεις ότι έχει απειρες

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.735
Πόντοι
456
Θεσσαλονίκη κέντρο όχι δε νομίζω. Από προσωπική εμπειρία και μόνο πάντα. Πιστεύω πως είναι αυτό που λέμε " φάτε μάτια ψάρια ".

Στα νησιά με ανάλογη διάθεση να παίζει στον αέρα προφανώς είναι πολύ ευκολότερο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Και τουρίστριες και ερασμιτισες(ε ρε αναμνήσεις) γαμιουνται αβέρτα, από κάθε εθνικότητα και σε κάθε χώρα.

Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι άντρες, κάθε χώρας , λένε πως οι γυναίκες τους γαμιουνται πιο εύκολα με ξένους

Αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με 15-20 χρόνια πίσω (γέρασα) είναι όχι η ευκολία αλλά η επιλεκτικότητα των γυναικών.

Κάποτε γαμουσε και ο πορνομεταναστης ή ο μακαρίτης το καμάκι της Ρόδου. Κάποτε γαμουσες Πολωνέζα μουναρα μόνο και μόνο λέγοντας πως είσαι έλληνας (χωρίς να τάξεις τίποτα και ενώ ήσουν σαν ανάποδο γαμωτο)

Τώρα με το γυναικοκεντρισμο που κάτι φλωρουμπες μουνοπαρακαλακηδες που θα πουλούσαν όλη την οικογένεια τους για μια μουνοτρυπα (βλέπε το μηδενικό πιο πάνω) επιτρέπουν, οι γκόμενες έχουν πιο ψηλά τον αμανέ.

Αλλά λίγο αδύνατος και γυμνασμένος να είσαι γαμας το ανάλογο σου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.169
Πόντοι
37.562

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Θεσσαλονίκη κέντρο όχι δε νομίζω. Από προσωπική εμπειρία και μόνο πάντα. Πιστεύω πως είναι αυτό που λέμε " φάτε μάτια ψάρια ".

Στα νησιά με ανάλογη διάθεση να παίζει στον αέρα προφανώς είναι πολύ ευκολότερο.

Στην Αθήνα, μπορείς να παίξεις σε μαγαζιά του Κέντρου που μαζεύoυν τουρισμό, Ψυρρή, Θησείο κλπ. Πρέπει να βγαίνεις εκεί, να έχεις χρόνο να το κυνηγάς και να είσαι στο ηλικιακό φάσμα που θα γαμηθεί η 20αρα ή 25άρα που μένει σε hostel ή AirBnb στο Μοναστηρακι, όχι 45ρης ή 50ρης. Αν είσαι staff είναι πιο εύκολο. Φίλος που δούλευε Ψυρρή σκόραρε τουρίστριες χωρίς να το προσπαθεί και πολύ.

Μπορείς και από Tinder κλπ. αλλά επειδή οι τουρίστριες μένουν λίγο είναι κακό ratio χρόνου/ ωφέλους.

Mπορεί να φας 1-2 μέρες να καυλαντίζεις μέχρι να βγεις και once it happens να γαμήσεις αγχωμένα μια φορά γιατί σε λίγο φεύγει για νησί/ γυρνάει στην πατρίδα της κλπ. Μου έχει τύχει αυτό.
Καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο να καμακώσεις καμιά ντόπια από app, που αν δέσει το γλυκό θα κάνεις σεξ πιο πολλές φορές.

Τελευταία τροποποίηση:

midenikon

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Νοε 2021
Κριτικές
15
Like
1.518
Πόντοι
2.390
Δεν είναι τόσο εύκολο όπως πριν 20 χρόνια, το συγκεκριμένο θέμα.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.973
Πόντοι
1.446
Ακολουθεί κείμενο υψηλής αναλύσεως.

Αναφέρομαι μόνο στο κέντρο της πόλης η στην Αθήνα γενικώς,τα νησιά είναι άλλη ιστορία.Θα χωρίσουμε την ανάλυση σε ενότητες όπως χρόνος,τόπος,ηλικία,προφίλ,δραστηριότητες,αριθμός παρέας κ εμπιστοσύνη.Στο τέλος θα δώσουμε συμπεράσματα ως προς το καλύτερο τρόπο ώστε να καβαλήσει τουρίστριες ο μέσος ιππέας του μπου.

Χρονος: οι περισσότερες τουρίστριες έρχονται Αθήνα για λίγες μέρες κυρίως στην άφιξη τους κ στην αναχώρηση τους,είναι κουρασμένες μόλις ήρθαν δε ψάχνουν καβαλάρη,επίσης όσο μείνουν έχουν σφιχτό πρόγραμμα βλέποντας όσα περισσότερα αξιοθέατα μπορούν κ εξερευνούν τη πόλη.Εδω το καλύτερο είναι ν βρεις τουρίστριες π έχουν αρκετές μέρες στη διάθεση τους καθώς κ αυτές π έχουν επιστρέψει από όλο το ταξίδι κ θ μείνουν άλλες 2-3 μέρες Αθήνα,εκεί βέβαια ίσως είναι κουρασμένες απ όλο το ταξίδι κ φουλάρισμενες καθώς κ ίσως έχουν γαμηθει ήδη.

Τόπος: εδώ μετράει πολύ που θα τη γνωρίσεις;; Δε μιλάμε γι εργαζόμενους στο τουρισμό μαγαζιά κτλπ,θα κόβεις βόλτες στο κέντρο κ θα μιλάς στο δρόμο θα σε περάσουν για απατεώνα πιθανόν,θα πηγαίνεις σε τουριστομαγαζα;;Θα κόβεις βόλτες σε αξιοθέατα ;;;

Ηλικια : μετράει και η δίκη της κ η δικιά σου τώρα εάν είσαι μπάρμπας 50 κ κυνηγάς κοριτσάκια 20-25 θα σε περάσουν μάλλον γι κανένα πορτοφολά η κανένα παπαντζη στο κέντρο , επίσης εάν είσαι σε μπαρ πάλι θα πούνε μεταξύ τους εάν κεράσεις κανένα ποτό oooo creapy.Οι μεγαλύτερες ηλικιακά πάνω από 30+ έως 50 άρες είναι πιο εύκολη λεία για κέντρο Αθήνας,καταλαβαίνουν τι θέλεις δε θα πάνε σε μπαρ στο ψυρη να βρουνε γκόμενο,ξέρουν καλύτερα να κινούνται σε πόλη και μπορούν να εκτιμήσουν διαφορετικά τη παρέα κ ξενάγηση ενός ντόπιου ας πούμε σε σχέση με τη πιτσιρικά π βράζει το αίμα της θα γυρίζει όλη μέρα κ εάν θέλει να ψαχτεί θα ψαχτεί σε ποταδικο πχ.

Προφίλ: τι προφίλ έχει η τουρίστρια,είναι πεταμενη Αμερικάνα η Αυστραλέζα π κυκλοφορεί με πέδιλα;; Θα αράξει ρακόμελο ψυρη ;; Θα φορέσει γόβες κ θα πάει σε καμία ταράτσα να πιει κοκτειλ θα πει δρακουλη γι κρεατα η θα πάει Κουκάκι για μπυρες κ ντάκο ;;
Εδώ έχουμε κ το προφίλ του καβλιαρη του μπου, είσαι τζιβατος αποτυχημένος κιθαρίστας,είσαι κουλ τύπος του καλοκαιριού μαυρισμένος μοντελάκι,είσαι κυριλές,είσαι ένας απλός τύπος ;; Τι πορτοφόλι κουβαλάς;; Δε μπορείς ν κανεις πεσιμο στην Ιταλίδα με τις γοβεσ που στρίβει στη Βορεου κ μυρίζει κολωνια όταν εσυ είσαι τύπος να πάρουμε δυο ΦΙΞ στα καφενεία του Μεταξουργείου.

Δραστηριότητες: περίεργη ενότητα,εδώ αποφασίζεις από την αρχή που θα κυνηγήσεις θα πας σε μπαρ θα πας στα αξιοθέατα θα πας στη παραλία;;Ποταδικα αναφέρονται σε μικρότερους έως 30-33 μαξ,αξιοθέατα ακόμη κ σε γερόντια που πέρα από τη πλάκα για μένα είναι πολύ καλο μέρος γι καμάκι ειδικά σ αυτά π είναι αραιωμένα από κόσμο τύπου παλιά αγορά .Ευκολο μπορείς να προσεγγίσεις εάν το έχεις κ το μπλα μπλα.Τελος η παραλία είναι πολύ καλο μέρος πρώτον γιατί αυτόματα μπαίνεις σ μια δραστηριότητα που της αρέσει εφόσον είναι ήδη εκεί,δεύτερον εάν δεν είσαι σαπιοκοιλιας σε βλέπει κατευθείαν κ βάζει τικ στο μυαλό της κ επίσης το ανάποδο βλεπεις κ εσύ όλο το πακέτο μπαμ μπαμ,επίσης το σημαντικότερο εδώ είναι ότι καταλαβαίνεις ότι μάλλον έχει μέρες στη διάθεση της για να φάει χρόνο στη παραλία όποτε προτείνεις εάν πάει καλά κ αυριανό μπανάκι εάν αλλάξεις τηλέφωνο,βέβαια ίσως είσαι κ άτυχος εάν σ πει τελευταία μέρα.Αστερισκος εδώ σε ποια παραλία θα πας κ ποσο ψυχή έχεις να σε φάει ο ήλιος.ΜΕΓΑΛΟ τιπ εδώ για να κλείσουμε είναι ότι μπορείς ν έχεις στο κεφάλι σου 2-3 δραστηριότητες π μπορείς ν προτείνεις τις οποίες δύσκολα θα έκανε μόνη της πχ ν τη πας σε μια ωραία παραλία π δε ξέρει κτλπ.

Αριθμός: εδώ τώρα παίζει ρόλο το πόσες είναι πιο εύκολα θα γαμηθει μια που συνοδεύεται από άλλες 3 γιατί εάν τη κάνει αυτή τότε οι αλλες Κλάιν μαιν είναι παρέα κάτι θα κάνουν,επίσης μπορεί μετά ν ψαχτούν κ αυτες για πουτσα από ζήλεια.Εαν είναι δυο τότε δύσκολο γιατί η δεύτερη θα μείνει μόνη της κ θα χαλάσει τη φάση,επίσης στις δυο η δεύτερη δε θα ψαχτεί για πουτσα επειδή μόνη της δύσκολα θα εξαφανιστεί με κάποιον χωρίς ν το ξέρει κανεις.Το ιδανικό η μονάδα,τουρίστρια μόνη της 99% θα γαμηθει ειδικά εάν πέσει σε γαμια του μπου τότε δεν έχει σωτηρία ,αυτή η κατηγορία έχει αυτοπεποίθηση ξέρει κατευθείαν τι θέλει ,καταλαβαίνει εάν θες να γαμησεις κ όχι ν τη κλέψεις,λογικά έχει εκπειρια στα ταξίδια εφόσον είναι μόνη κ πολλές φορές θα σε προσεγγίσει αυτή.

Εμπιστοσύνη: τώρα εδώ αρχικά πιο δύσκολα γαμας Αθήνα σε σχέση με την εμπιστοσύνη απ ότι σ ένα νησί,στο νησί μόνο κ μόνο το vibe βγάζει περισσότερη ασφάλεια ,περπατάς δυο-δέκα σήματα τσουπ παραλία μπαλαμουτι,γύρω γύρω θάλασσα που ν πας,Αθήνα 5 εκατομυρια μεγάλη πόλη εεε δυσκολότερα υπάρχει εμπιστοσύνη από κέντρο ν τη πας ας πούμε Κυψέλη , που με πάει αυτός λέει.Επισης είναι κ το που μένει ξενοδοχείο είτε airbnb, Θέλω να πω ότι στο Airbnb μπορεί να σε φέρουν και σπίτι και δύο να είναι και τρεις, Στο ξενοδοχείο ίσως μαγκώσουν λίγο. Θεωρώ ότι στην παραλία μου είναι πιο εύκολο να χρειαστεί εμπιστοσύνη καθώς κι αν κάνεις ας πούμε κάτι σαν ξεναγό σε κάποιο αξιοθέατο, γιατί σε ακούει να μιλάς έχετε τέλος πάντων αρκετή συζήτηση.

Τέλος τώρα πάμε στα συμπεράσματα, σίγουρα τίποτα δεν είναι κανόνας τα πάντα μπορούν να γίνουν. Αλλά τα συμπεράσματα τα οποία βγάζω εγώ και προσωπική μου άποψη Είναι ότι η καλύτερη ηλικία για τουρίστριες είναι από 27 – 28 και πάνω πιο ώριμες δηλαδή και όχι πιτσιρίκια, θέλει εμπιστοσύνη σίγουρα. Τα καλύτερα μέρη είναι αξιοθέατα στα οποία δεν έχει πολύ κόσμο και μπορείς να τους μιλάς και να προτείνεις να τους πεις κάποια πράγματα για το μέρος, η παραλία είναι τρομερό θεωρώ και αναφέρω αυτά τα δύο μέρη γιατί στο πρώτο αφού περάσετε κάποιο χρόνο όποιος δεν είναι αυτόματα φλερτ μπορείς να προτείνεις συνέχεια για φαγητό και γενικά για όλη την ημέρα, στην παραλία τώρα μπορείς να προτείνεις παραλία ξανά η αν ταιριάξετε ν κάνετε σχέδια για το βράδυ.

Τώρα όλα αυτά δεν είναι για ανθρώπους που δουλεύουν στην εστίαση και τον τουρισμό γιατί αυτή γαμάνε έτσι κι αλλιώς, είναι για όλους τους υπόλοιπους τιμή τους. Το κυνήγι της τουρίστριας θέλει ιδρώτα θέλει κόπο καθώς και τρόπους και πάνω απ’ όλα αρκετό χρόνο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.549
Πόντοι
12.756
Παιδια καποιος να οριοθετησει το "κεντρο" :coffee:
Πιανει ας πουμε σαν τον μικρό δακτυλιο για τα αυτοκινητα ;;
Παγκρατι εχει μέσα ;
Ιλισια ;

Πρεπει να ξεκαθαριστουν αυτα για να υπαρχουν πιο στοχευμενες απαντησεις :coffee:

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
291
Πόντοι
21
λοιπον ειχα πετυχει τουριστρια αμερικανα στο κεντρο της αθηνας και ηρθε μου μιλησε με εναν χαρτι στο χερι και ρωτουσε για να παει στο μοναστηρακι αν θυμαμαι καλα. Πολυ δυνατο μιλφ, ε της ειπα παμε μαζι. Την πηγα λοιπον και καναμε μια βολτα εκει στα δρομακια την τραβηξα και μερικες φωτογραφιες και μετα μου ζητησε το προφιλ μου στο φβ για να μου στειλει αιτημα φιλιας για να τα πουμε αργοτερα οταν τη γυρισα στο ξενοδοχειο. πηρα το κινητο της και πατησα το προφιλ μου και πατησα να μου ερθει αιτημα, μετα απο 2 λεπτα που ανοιξα το κινητο μου δεν μου ηρθε κανενα αιτημα. 2 χρονια περασαν απο τοτε ακομα περιμενω να ερθει

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.846
Στο ιστορικό κέντρο πάνε οι τουρίστριες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λοιπον ειχα πετυχει τουριστρια αμερικανα στο κεντρο της αθηνας και ηρθε μου μιλησε με εναν χαρτι στο χερι και ρωτουσε για να παει στο μοναστηρακι αν θυμαμαι καλα. Πολυ δυνατο μιλφ, ε της ειπα παμε μαζι. Την πηγα λοιπον και καναμε μια βολτα εκει στα δρομακια την τραβηξα και μερικες φωτογραφιες και μετα μου ζητησε το προφιλ μου στο φβ για να μου στειλει αιτημα φιλιας για να τα πουμε αργοτερα οταν τη γυρισα στο ξενοδοχειο. πηρα το κινητο της και πατησα το προφιλ μου και πατησα να μου ερθει αιτημα, μετα απο 2 λεπτα που ανοιξα το κινητο μου δεν μου ηρθε κανενα αιτημα. 2 χρονια περασαν απο τοτε ακομα περιμενω να ερθει
Μπορεί να σου στείλει φέτος ποτέ δεν ξέρεις

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Ακολουθεί κείμενο υψηλής αναλύσεως.

Bro, στην Αθήνα ο εφικτός τρόπος να γνωρίσεις τουρίστρια είναι να πάρεις κάποιο φίλο σου να πάτε σε κανένα μαγαζί όπως π.χ. το James Joyce που μαζεύει ξένες για μια μπύρα και να χωθείτε. Αν είστε ωραίοι και ξέρετε και αγγλικά κάτι μπορεί να γίνει. Το να κυνηγάει κάποιος σε μαγαζιά με τσολιαδάκια και έξω από το Ηρώδειο και να προσφέρει ξεναγήσεις είναι αστείο και πρέπει να είναι και αργόσχολος για να χαλάει το χρόνο του έτσι.

Η παραλία στην Αθήνα δεν πολυδουλεύει γιατί η τουρίστρια που θέλει μπάνια δε θα πληρώνει AirBnb για να κάνει μπάνιο στον Άλιμο και τη Γλυφάδα που οι παραλίες είναι χάλια. Θα τα δώσει να πάει σε νησί.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.846
Bro, στην Αθήνα ο εφικτός τρόπος να γνωρίσεις τουρίστρια είναι να πάρεις κάποιο φίλο σου να πάτε σε κανένα μαγαζί όπως π.χ. το James Joyce που μαζεύει ξένες για μια μπύρα και να χωθείτε. Αν είστε ωραίοι και ξέρετε και αγγλικά κάτι μπορεί να γίνει. Το να κυνηγάει κάποιος σε μαγαζιά με τσολιαδάκια και έξω από το Ηρώδειο και να προσφέρει ξεναγήσεις είναι αστείο και πρέπει να είναι και αργόσχολος για να χαλάει το χρόνο του έτσι.

Η παραλία στην Αθήνα δεν πολυδουλεύει γιατί η τουρίστρια που θέλει μπάνια δε θα πληρώνει AirBnb για να κάνει μπάνιο στον Άλιμο και τη Γλυφάδα που οι παραλίες είναι χάλια. Θα τα δώσει να πάει σε νησί.
Οι παραλίες της Αττικής έχουν κυρίως Έλληνες, για να γνωρίσεις καμία ξένη πρέπει να είσαι τυχερός να κάθεται σε διπλανή πετσέτα - δε συμφέρει.
Η διαφορά με τα νησιά είναι η νυχτερινή ζωή. Πας Ίο, Χερσόνησο, Ρόδο, και πας καρφί σε μαγαζιά που πάνε τουρίστες. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. Αλλιώς dating app που και πάλι η Αθήνα έχει μειονέκτητα καθώς υπάρχουν πολύ περισσότεροι άντρες σε σχέση με τα μικρότερα μέρη.
Έχω παίξει μπάλα με τουρίστριες και στην Αθήνα αλλά δε συγκρίνεται η φάση με summer towns τύπου Μάλια, Φαληράκι, κτλ.

τι θυμήθηκα τώρα.... Δίπλα στην Αγγλικάνική Εκκλησία στο Σύνταγμα (οδός Φιλελλήνων) υπήρχε κάποτε το Lava Bore. Εκεί πήγαιναν μόνο τουρίστριες και καμάκια. Ήταν σε στιλ τουριστόμπαρου σε νησί. Παιζόταν πολύ μεγάλη μπάλα το καλοκαίρι.Δε θυμάμαι πότε έκλεισε.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Οι παραλίες της Αττικής έχουν κυρίως Έλληνες, για να γνωρίσεις καμία ξένη πρέπει να είσαι τυχερός να κάθεται σε διπλανή πετσέτα - δε συμφέρει.
Η διαφορά με τα νησιά είναι η νυχτερινή ζωή. Πας Ίο, Χερσόνησο, Ρόδο, και πας καρφί σε μαγαζιά που πάνε τουρίστες. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. Αλλιώς dating app που και πάλι η Αθήνα έχει μειονέκτητα καθώς υπάρχουν πολύ περισσότεροι άντρες σε σχέση με τα μικρότερα μέρη.
Έχω παίξει μπάλα με τουρίστριες και στην Αθήνα αλλά δε συγκρίνεται η φάση με summer towns τύπου Μάλια, Φαληράκι, κτλ.

τι θυμήθηκα τώρα.... Δίπλα στην Αγγλικάνική Εκκλησία στο Σύνταγμα (οδός Φιλελλήνων) υπήρχε κάποτε το Lava Bore. Εκεί πήγαιναν μόνο τουρίστριες και καμάκια. Ήταν σε στιλ τουριστόμπαρου σε νησί. Παιζόταν πολύ μεγάλη μπάλα το καλοκαίρι.Δε θυμάμαι πότε έκλεισε.
Kαι στην Αθήνα έχει μερικά μπαρ που μαζεύουν πολύ τουρισμό, δε βλέπω όμως το νόημα να ασχολείται κάποιος με μια κατηγορία που και να γίνει κάτι θα είναι για λίγες μέρες.
Αν δουλεύεις στο μαγαζί ΟΚ, εκμεταλλεύεσαι μια κατάσταση γιατί είσαι εκεί ούτως ή άλλως, αλλά να το κυνηγάς σαν πελάτης στην Αθήνα δεν το καταλαβαίνω. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια.
Ένας παλιός φίλος είχε γνωρίσει μια τουρίστρια στο θρυλικό Μο Βetter και είναι ωραία ιστορία για το γιατί οι φάσεις αυτές εύκολα σε αφήνουν με πικρή γεύση αλλά βαριέμαι να τη γράψω.

Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.929
Πόντοι
216
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα;
Δεν έχει η Αττική ξενοδοχεία γιοματα τουρίστες με βραχιολακι; Αυτοί δλδ που κάνουν μπάνιο;
Χερσόνησο που έχω δουλέψει, δύσκολα χωνεσαι γτ είναι πιο παρειστικο ή οικογένειες..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.846
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα;
Δεν έχει η Αττική ξενοδοχεία γιοματα τουρίστες με βραχιολακι; Αυτοί δλδ που κάνουν μπάνιο;
Χερσόνησο που έχω δουλέψει, δύσκολα χωνεσαι γτ είναι πιο παρειστικο ή οικογένειες..
Είνια απλό παίκτη μου, πήγαινε Λιμανάκια, πήγαινε Βούλα, Πόρτο Ράφτη ποιοι είναι περισσότεροι;
Στα σοβαρά ξέρεις εσύ κάποια παραλία στην Αττική που πάνε κυρίως τουρίστες; Εγώ δεν ξέρω καμία.

Για Χερσόνησο δε θα συμφωνήσω. New York, Palm γίνεται πολύ παιχνίδι και μόνος σου να πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom