πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.805
- Πόντοι
- 16.131
εισαι σιγουροςΜωρέ να μου πηδαγε τη γυναίκα τον ήθελα αλλά δεν μπορει

εισαι σιγουροςΜωρέ να μου πηδαγε τη γυναίκα τον ήθελα αλλά δεν μπορει
για στείλε αυτό σε γνωστούς και φίλους:Μωρέ να μου πηδαγε τη γυναίκα τον ήθελα αλλά δεν μπορει
κοιτα να δεις αν ηταν για εσενα κατι θα εκαναΤι ν τον κάνω ρε φίλε κοντούλης είναι 50 και με στυτικα προβλήματα ούτε τη κυρά δεν θα μπορεί να βολέψει που την έχω βαρεθεί.
Εσύ μπορείς?
εγώ τον πιστεύω.εισαι σιγουροςμηπως τον θελεις για παρτη σου
μιλησε μας για αυτο μονοι μας ειμαστε
![]()
παντως τα γραφομενα του εχουν δειγματα οτι γουσταρει την αλλαγηεγώ τον πιστεύω.
του έγραψα κείμενο-προτροπή, ας το αξιοποιήσει
κοιταξε ανοιξε ενα νημα βαλε και καμια φωτογραφια και ολο και καποιος θα βρεθει να σας περασει ενα χερι..... μην γαμας ασχετα νηματα αλλος ειναι ο σκοπος σουΈφερα ένα φίλο μια φορά τάχα επίσκεψη στο σπίτι,προετοιμασμενος ότι μου προέκυψε δουλειά και κλείσιμο στο μάτι του φίλου να τη στριμώξει,ο φίλος το έκανε η γυναίκα δέχτηκε αλλά μάπα το καρπούζι δεν μπορεσε
Που το θυμήθηκες ρε 50άρη?ΨΨ @Magi θυμήθηκα - διότι επανέρχεται η RAM μου- ένα στοιχάκι που έλεγες αλλά δεν θυμόσουν τη συνέχεια!
Το μουνί το μουναρέλι
έπεσε μες το βαρέλι
πάει κι ο ντούντος να το βγάλει
κι έπεσε με το κεφάλι
ατιμο αγορι σε γουσταρουν οι σκληροι χυστες του ιστοτοπου
νομίζω ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ από το μπουατιμο αγορι σε γουσταρουν οι σκληροι χυστες του ιστοτοπου
εισαι τοσο χαζος??? σου ειπα βαλε φωτογραφιεςΚαλά τυπε σφυρας τιουτικα,είσαι τιούτος στάνταρ
Εδώ σου λέω να μου γαμησεις τι γυναίκα και εσύ αντί να πεις μέσα λες πουστρολιες
52αρης είμαι και θα έχω ξανά ραντεβού με το Χάρο σε 13 χρόνιαΠου το θυμήθηκες ρε 50άρη?
ανοιξε νημα ειπαμε και βαλε αλλες φωτο..ασε τις ποδαρες μπορει να ειναι απο την σκλεναρικοβα και οχι απο την καμπιαΈχω βάλει τις ποδαρες τις δημόσια τυπε
Στα άλλα δεν αφήνει
Υπήρχε ένα site www.xavales.com αρχές της χιλιετίας με στίχους από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια.Που το θυμήθηκες ρε 50άρη?
Eρωτάς η Πόπη.Τα χείλη σου ολοκόκκινα
Σαν όμορφες τουλίπες,
Θα βαζα στοίχημα πως κάνουνε
Τις πιο ωραίες...???
![]()