Το σεξ είναι άλλο πράγμα δεν μπορεί να συγκριθεί με την συμβατική δουλειά μην τα βαζουνε στην λογική «το νερό είναι πόσιμο η θάλασσα είναι νερό άρα η θάλασσα πίνεται» ακόμα και αν γίνεται επι πληρωμή , σεξ κάνεις και για απόλαυση δεν θα δούλευες όμως για απόλαυση! Η μία είναι βιολογική ανάγκη και η άλλη τεχνητή ανάγκη. Είναι σαν να λες ότι πριν 10 χρόνια ετρωγες με περισσότερη όρεξη και τώρα έχεις κουραστεί και δεν απολαμβάνεις το φαγητό.
αλλαξε το φαγητο με τη γυναικα σου και δωσε την απαντηση λοιπον....
ολοι γαμανε τη γυναικα τους το ιδιο μετα απο 10 χρονια γαμου? αν ναι πες και ενα εκτιμωμενο ποσοστο!
στη συγκεκριμενη περιπτωση το σεξ για αυτην ειναι δουλεια και για μενα καλυψη αναγκης... ο δικος μου πισινος ειναι μονο για τουαλετα, ενω ο δικος της παραγει χρημα για 10-20-30 χρονια... θα μου πεις αλλες βγαζουν χρημα μονο απο φωτογραφιες του πισινου τους... τι να κανουμε οτι αναγκες υπαρχουν στην αγορα αυτες καλυπτουν τα κοριτσια... και ΝΑΙ τη δουλεια μου φροντιζω να την απολαμβανω! δυστυχισμενοι οσοι κανουν επαγγελμα που δε το διαλεξαν και δεν εχουν καμια ευχαριστηση απο αυτο που εξασκουν. ειτε ειναι πορνεια ειτε παροχη υπηρεσιων ειτε επιχειρηση! μη μπερδευεις τα ορια της "αγγαρειας" και του "πρεπει να δουλεψω" με μια φυλακη...
υ.γ. αν το φαι οπως εγιναν τα πραγματα ειναι ατυχεστατο παραδειγμα, γιατι η πτωση ποιοτητας ειναι αισθητη, οποτε ναι και το σουβλακι που λεει ο λογος δεν ειναι "οπως παλια" ακομα και στα συσκευασμενα τα γαριδακια εχει πιασει πατο η ποιοτητα...
το "40 χρονια φασολαδα" δεν βγηκε τυχαια. ;)