Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.330
- Πόντοι
- 5.896
η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΩΛΑΡΑ λεμε......
η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΩΛΑΡΑ λεμε......
Την είδαμε τώρα... πάντως ο κόλος σου μετά από τόσα χρόνια αντέχει ακόμα!!!
Εντάξει, σκοπός μου δεν είναι να προσβάλω, ούτε να υποτιμήσω. Σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει την δική της χάρη, θετικά κ αρνητικά. Κάποια πράγματα όμως ξεφεύγουν από την υπομειμενικοτητα, είναι αντικειμενικά. Όπως η αντοχή στο PSE, ή η ικανότητα στο Deepthroat, στο πρωκτικο κτλ. Είναι αναπόφευκτο να συγκρίνουμε, καλοπροαίρετα πάντα, προς το κοινό συμφέρον των καταναλωτών, δηλαδή εμών.Καλό είναι μάγκες να μη συγκρίνουμε κοπέλες μεταξύ τους. Η καθεμία έχει και τη δική της χάρη. Είτε είναι στην εμφάνιση (πρόσωπο,σώμα) είτε στο social είτε στις υπηρεσίες. Απλά εμείς επιλέγουμε που θα κατασταλάξουμε στο τέλος. Τουτέστιν έχουμε τα στανταράκια μας με κριτήριο στο ποιες μας καλύπτουν αυτά που ψάχνουμε...![]()
Επειδή είναι λίγο άκομψο ως προς την εκάστοτε νηματοθέτρια καλό είναι αυτό με τις συγκρίσεις να γίνεται μεταξύ μας μέσω pm και όχι δημοσίωςΕντάξει, σκοπός μου δεν είναι να προσβάλω, ούτε να υποτιμήσω. Σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει την δική της χάρη, θετικά κ αρνητικά. Κάποια πράγματα όμως ξεφεύγουν από την υπομειμενικοτητα, είναι αντικειμενικά. Όπως η αντοχή στο PSE, ή η ικανότητα στο Deepthroat, στο πρωκτικο κτλ. Είναι αναπόφευκτο να συγκρίνουμε, καλοπροαίρετα πάντα, προς το κοινό συμφέρον των καταναλωτών, δηλαδή εμών.
Καλέ σιγά δεν έχω κόμπλεξΕπειδή είναι λίγο άκομψο ως προς την εκάστοτε νηματοθέτρια καλό είναι αυτό με τις συγκρίσεις να γίνεται μεταξύ μας μέσω pm και όχι δημοσίως

Μαρή τι emoji είναι αυτό; Μη μου πεις ότι το γύρισες...;Καλέ σιγά δεν έχω κόμπλεξ![]()
Παει, το χάσαμε το κορμί πατριώτη, μάλλον την ψήνει την μπιφτέκα....Μαρή τι emoji είναι αυτό; Μη μου πεις ότι το γύρισες...;![]()
Ρε μάγκα λες τάσσεται υπέρ της άποψης του Απόστολου Γκλέτσου ότι το ψάρι ψήνεται και απ'τις 2 πλευρές...Παει, το χάσαμε το κορμί πατριώτη, μάλλον την ψήνει την μπιφτέκα....
Ναι μαν, μπιφτέκια, λουτσους, όλα τα ψήνει το κορίτσι...Ρε μάγκα λες τάσσεται υπέρ της άποψης του Απόστολου Γκλέτσου ότι το ψάρι ψήνεται και απ'τις 2 πλευρές...;
έτσι.... άμα ξέρεις τα κυβικά σου, τι να σου πει ο ανταγωνισμόςΚαλέ σιγά δεν έχω κόμπλεξ![]()
Έχει γούστο φίλε να μας έρχεται στις συναντήσεις με κάνα ματζαφλάρι ευμεγέθους. Και όχι τίποτε άλλο αλλά δεν είμαστε για extreme sports τώρα στα πίσω πίσω...Ναι μαν, μπιφτέκια, λουτσους, όλα τα ψήνει το κορίτσι...

τι μωρο ατελειωτο ?????
Άψογη...
Το θέμα είναι οι κοπέλες να τιμούν τα χρήματα που λαμβάνουν... Η συγκεκριμένη κοπέλα ΔΕΝ τίμησε τα χρήματα που της έδωσα και την έδιωξα ευγενικά στην μισή ώρα... Θα ήταν τίμιο να φύγει από την αρχή...Εντάξει, σκοπός μου δεν είναι να προσβάλω, ούτε να υποτιμήσω. Σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει την δική της χάρη, θετικά κ αρνητικά. Κάποια πράγματα όμως ξεφεύγουν από την υπομειμενικοτητα, είναι αντικειμενικά. Όπως η αντοχή στο PSE, ή η ικανότητα στο Deepthroat, στο πρωκτικο κτλ. Είναι αναπόφευκτο να συγκρίνουμε, καλοπροαίρετα πάντα, προς το κοινό συμφέρον των καταναλωτών, δηλαδή εμών.
οχι τιποτα αλλο την λεζα θα την πληρωσε κανα γεροντακι στανταρΤο θέμα είναι οι κοπέλες να τιμούν τα χρήματα που λαμβάνουν... Η συγκεκριμένη κοπέλα ΔΕΝ τίμησε τα χρήματα που της έδωσα και την έδιωξα ευγενικά στην μισή ώρα... Θα ήταν τίμιο να φύγει από την αρχή...
Στο Bay(ass)Watch...![]()
Αριάνα υπάρχει περίπτωση φέτος να δουλέψεις πουθενά σαν Lifeguard για να σε απολαύσουμε?
χαχαχαχαχαχα.
Φιλος, πήγαινε καλού κακού στα ραντεβού με μια σφήνα στο κωλο για να είσαι σίγουρος...Έχει γούστο φίλε να μας έρχεται στις συναντήσεις με κάνα ματζαφλάρι ευμεγέθους. Και όχι τίποτε άλλο αλλά δεν είμαστε για extreme sports τώρα στα πίσω πίσω...![]()
Ήταν ωραία όμως!!!!οχι τιποτα αλλο την λεζα θα την πληρωσε κανα γεροντακι στανταρ