Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.506
- Πόντοι
- 206
Γιατί να το καταργήσεις ;Πω ρε πουστη μου ένα βαιμπερ έχω και θα το καταργησω κ αυτό![]()
Γιατί να το καταργήσεις ;Πω ρε πουστη μου ένα βαιμπερ έχω και θα το καταργησω κ αυτό![]()
Δε τα γουστάρω αυτά τα ντειτινγκ ρε μανΓιατί να το καταργήσεις ;
H παντρεμένη ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ μπορεί να λειτουργεί έτσι.Εκ πείρας μιλώντας και χωρις να εχω το αλάθητο του Πάπα....η παντρεμένη θελει περιπέτεια,αγριο γαμησι και ευχέρεια κινήσεων που μονο ο ελεύθερος και συνηθως αρκετα νεότερος (απο γαμο τουλαχιστον) μπορει να τις προσφερει χωρις αγχος και συζητησεις επι συζητήσεων για συντονισμο που πρηζουν ορχεις και μουνοχειλα!!!!Τα αλλα περι πιθανης καψουρας ερχονται δευτερότριτα...μπορει να συμβουν ειτε ετσι ειτε αλλιως!!!!!!
Όσοι έχουν όργανα δεν χρειάζονται μπλιμπλικια ...αυτό σε οδηγεί σε παράλληλο σύμπαν αν δεν έχεις κάτι να σε κρατά μειωμένο στην πραγματική ζωή.Δε τα γουστάρω αυτά τα ντειτινγκ ρε μαν![]()
Ευ γέ!Δε τα γουστάρω αυτά τα ντειτινγκ ρε μαν![]()
Για μικρες κοινωνιες μπορει να ισχυει...για τις μεγαλες που ζω αναφερομαι εγω!!!!H παντρεμένη ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ μπορεί να λειτουργεί έτσι.
Σε μικρές κοινωνίες ΟΧΙ.
Ένας σοφός γέροντας που είχε πει,όσο μεγαλώνει η γυναίκα ηλικιακά πιο εύκολα λέει ναι
- Μικρές πόλεις: Τις ίδιες ανάγκες έχουν και οι εκεί παντρεμένες ,δεν έχουν διαφορετική κατασκευή. Προτιμούν κυρίως τους περαστικούς, δηλαδή φοιτητές, φαντάρια, υπαλλήλους για τη σεζόν, αναπληρωτές δημοσιους υπαλλήλους. Σίγουρα χρειάζονται περισσότερες προφυλάξεις για αυτό και δεν την κυκλοφορείς την παντρεμένη.
Έτσι.Για μικρες κοινωνιες μπορει να ισχυει...για τις μεγαλες που ζω αναφερομαι εγω!!!!
Αναπληρωτές;;;;Σε ποιες μικρές πόλεις συμβαίνουν αυτά;Μπορείς να πεις μερικές;
Γιατί εγώ βλέπω ότι η πλειοψηφία είναι αφοσιωμένες στα παιδιά και τους άντρες τους
υποτιθεται οτι οι παντρεεμενες δεν εχουν τοσες απαιτησεις... θελουν μονο σεξ και να ξεφυγουν απο τη βαρεμαρα της καθημερινοτητας και την ιδια ψωλη..... αλλα και παλι... και σαυτη τη περιπτωση.... αμα εισαι αντρας που δε το χεις.... δε θα το χεις ουτε μαυτες τις διψασμενες... δλδ θα διαλεξουν καποιον πιτσιρικα... η καποιον που το χει με το μπλα μπλα.... εγω πχ δε γαμαω ουτε με αιτηση... ουτε ελευθερη ουτε παντρεμενη που παιζει το ματι της... γιαυτο και δεν ασχολουμαι, ουτε στελνω ουτε τπτΕδω ελεύθερες δεν βρίσκεις,παντρεμένες ψάχνετε;
Στα Γιαννιτσά, Γρεβενά, Κιλκίς κτλ που ξέρεις εσύ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ , έτσι Σαντ ;;;;Σε ποιες μικρές πόλεις συμβαίνουν αυτά;Μπορείς να πεις μερικές;
Γιατί εγώ βλέπω ότι η πλειοψηφία είναι αφοσιωμένες στα παιδιά και τους άντρες τους
δυσκολο να το καταλαβεις.... περιεμενουν να μυρισεις τα νυχια σου........ και αντε να παρεξηγησεις καποια κινηση της και να της τη πεσεις και να φας ενα ωραιο ακυρο... ακομα χειροτερα να τα πει στον αντρα της.... αντε μετα συνεχισε τη καθημερινοτητα σου... και δε μιλαω για πολη... που χανεσαι... αλλα για επαρχια...Δύσκολο σπορ οι παντρεμένες θεωρώ και κυρίως το πως να καταλάβεις αν μια παντρεμένη ενδιαφέρεται ή όχι. Μη πλησιάσεις δηλαδή και βρεις και το μπελά σου μετά.
εγω μενω σε χωριο.... διπλα εχω μια μουνιτσα παντρεμενη με δυο μικρα παιδια... τα πρωινα που τα παιδια ειναι σχολειο και ο αντρας της στη δουλεια, ανετα πηδαω το φραχτη, και μετα και αυτη.... αλλα που να κανεις κινηση για να δεις αν θελει...... που το πιο πιθανο θα ειναι να μη γουσταρει.... και να τα πει κ στον αντρα της και μετα να βρεις κ το μπελα σου.... αλλα η καριολα ειναι για πολυ γαμισιτο θέμα δεν είναι μόνο να ενδιαφέρεται αλλά και να μπορεί. Δηλ. να είναι τέτοια η καθημερινότητά της που να μπορεί πρακτικά να ξεγλιστρήσει από το σύζυγο, την ώρα που θα μπορείς κι εσύ. Άμα είναι δύσκολο το εγχείρημα, πιστεύω θα κουράσει γρήγορα.
Προσωπικά πλέον πηγαίνω μόνο σε εργαζόμενες. Αλλά στην υποθετική περίπτωση που θα γινόταν κα'να παιχνίδι με παντρεμένη - παντρεμένος κι ο ίδιος - το πιο πιθανό σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ραντεβού κάπου στο σχόλασμα σε ξενοδοχείο του κέντρου για ένα στα γρήγορα. Και άγνωστο πόσο συχνά.
Πω ρε πουστη μου ένα βαιμπερ έχω και θα το καταργησω κ αυτό![]()
η επαρχια δεν ειναι το προβλημα... το να σε θελει καποια ειναι το θεμαΑν δεν έχεις κύκλο ή μένεις επαρχία , πως να γαμησεις
Αρχηγέ , το παιχνιδι μεταξύ παντρεμένων ... βγάζει κάτι καλό μόνο στον αυτόματο , χωρίς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα.δυσκολο να το καταλαβεις.... περιεμενουν να μυρισεις τα νυχια σου........ και αντε να παρεξηγησεις καποια κινηση της και να της τη πεσεις και να φας ενα ωραιο ακυρο... ακομα χειροτερα να τα πει στον αντρα της.... αντε μετα συνεχισε τη καθημερινοτητα σου... και δε μιλαω για πολη... που χανεσαι... αλλα για επαρχια...
αυτο. καλυτερα τσοντα και μαλακια και απελπισια απο την αγαμια, παρα τετοιες περιπετειεςΣυνήθως η παντρεμένη κάνει την πρώτη κίνηση, να την πέσεις εσύ κατευθείαν σε παντρεμένη είναι ρίσκο μπορεί να σου ρίξει άκυρο και αν το πει και στον άντρα της να γίνεις και ρόμπα.
πως τις γνωριζες? εστελνες πρωτος?Καλησπέρα παιδιά, εγώ δεν θα σας πω ιστορίες αλλά θα σας πω ότι δεν είμαι άτομο που την πέφτει γιατί δεν το έχω καθόλου ότι κάνω το κάνω μέσω κοινής παρέας και υστερα απο συνομιλια χαλαρη . Αυτό που έκανα εγώ και πάντα έπιανε ήταν ότι γνώριζα παντρεμένες η κοπέλες που είχαν μακροχρόνια σχέση και πάντα τους έλεγα πως δεν θέλω δεσμεύσεις δεν μπορώ τα μηνύματα και τις κλήσεις και δεν πιέζω καταστάσεις. Λοιπόν αυτό τους βόλευε απίστευτα πολύ οπότε μου στέλνανε πάντα αυτές μήνυμα και έτσι γαμιομασταν. Πότε δεν έμαθε κάνεις τπτ ποτέ δεν τις ενόχλησα και όλα καλά.