KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 6.727
Καμία καλή μαυρουλα στην φυλής που έχει;
Nαομι στα Φιλλιπιδου και 66Δ Εμμυ συν την αλλη Εμμυ σε οροφο (αν ψαξεις θα δεις τα γραφομενα) που ναι σοκολατι αλλα οχι ΑφρικανηΚαμία καλή μαυρουλα στην φυλής που έχει;
Ευχαριστώ ΜπροNαομι στα Φιλλιπιδου και 66Δ Εμμυ συν την αλλη Εμμυ σε οροφο (αν ψαξεις θα δεις τα γραφομενα) που ναι σοκολατι αλλα οχι Αφρικανη
Υπάρχει μια Έμμυ πιτσιρίκα στο Φυλής 69 κάτω, τρίτη βάρδια. Παλιά έκανε face control και δεχόταν μόνο πιτσιρικάδες, τώρα πρέπει να το έχει κόψει.Εκτός της Σαμπίνας αυτή τη στιγμή υπάρχει καμία πιτσιρίκα με ανάλογη εμφάνιση στο 20αρι;
Ζουλου μάλλον.ποια φυλη θες?
Ένα γκαρντ θέλωποια φυλη θες?
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα την επισκεφθώΥπάρχει μια Έμμυ πιτσιρίκα στο Φυλής 69 κάτω, τρίτη βάρδια. Παλιά έκανε face control και δεχόταν μόνο πιτσιρικάδες, τώρα πρέπει να το έχει κόψει.
Από ότι κατάλαβα εσένα σου αρέσει η βρωμιά υπάρχουν κ άλλοι που δεν τους αρεσει
Συμφωνώ.....Πού πήγαν οι παλιές εποχές που έβγαινες τσάρκα, το ευχαριστιόσουν με την ψυχή σου και ξεφευγες;
Να χωθείς μέσα σου λέω σίγουρα γιαΕυάγγελε όταν λες η υπηρεσία εννοείς την τσα2? Παίζει να μας κάτσει με το κατιτίς? Τεράστια δηλαδή?
Δεν ξέρω παιδιά αλλά ναι τεράστια 7 νουμ τουλάχιστον 8..οποίος το προσπαθήσει να μας πει ..τώρα δεν είναι απόγευμα δεν ξέρω που ειναιΕυάγγελε όταν λες η υπηρεσία εννοείς την τσα2? Παίζει να μας κάτσει με το κατιτίς? Τεράστια δηλαδή?
Αυτή η ειρήνη πότε δουλεύει;φωκαίας 19 νέα παρουσία
μελαχρινή μιλφάρα Ειρήνη με μακρύ μαύρο μαλλί και 4άρια φυσικά
μαστάρια! απλό πρόγραμμα
κυριακη δεν την ειδαΑυτή η ειρήνη πότε δουλεύει;
Πήγα χθές και δεν ηταν.
Επιστημονική προσέγγιση.ΣΜΝ δεν εχουν οι Ινδοι, ουτε γενικα οι ξενοι, αλλα οι Ελληνιδες τσουλες, οι μη επαγγελματιες, που μεγαλωσαν με αδιαφορους γονεις.
Ακριβώς αυτό.Only greek μαγαζιά δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν μόνο, κάποιες λίγες (πλέον) κοπέλες που δεν παίρνουν αλλοδαπούς...
Αυτό δεν είναι πολιτική του καταστήματος, αλλά επιλογή της εκάστοτε κοπέλας.
ΛούπηΦωκαίας 27 πάνω η Λούπε, όμορφη λατίνα με κοτσιδάκια σήμερα και μαζί η μαυρούλα Εύα
Φωκαίας 19 η Κάρλα
Γλυκούλα μου φάνηκε, όχι μοντέλο σαν την Τάλια.Λούπη
Η Εύα καινούριο φρούτο? Ρίξε μια περιγραφή, αν θέλεις...