Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (5 μέλη και 181 επισκέπτες)

Rodney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
14
Like
232
Πόντοι
290
Επειδή γράφτηκε ότι κάποιος τσίμπησε κάτι από Ειρήνη στο Αλκαμένους και επειδή στο βεργας 7 πριν μια εβδομάδα πήρα μια Ειρήνη μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι ίδια για να ξέρουμε ....έστω να μου πει σε pm αν δε θέλει εδώ .
Το λέω γτ ήτανε μαζί με μια Μελίσα που όπως είδα είναι με μια Μελίσα κ στο Αλκαμένους και επειδή μοιάζει σε περιγραφή ....όχι τίποτα άλλο να προσέχουμε άμα είναι .
Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
48
Like
11.611
Πόντοι
6.246
Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...
Ό,τι έχει η άλλη στο στόμα της.. :2funny:
Έρπης, κονδυλώματα στοματοφάρυγγα, και άλλα.
Δεν είναι απίθανο... :cool2:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.793
Πόντοι
456
Μιρα από φυλής,86α δουλεύει αυτό το καιρό?? οποίος κατέβει να μας πει παρακαλώ γτ δν υπάρχει ενημέρωση για αυτό το μέτωπο εδώ κ μηνα

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.509
Πόντοι
5.227
Στην εκπνοη της 2ης βαρδιας εχθες επισκεψη στην Αννουλα την κοντη στο Χωματιανου 11 ισογειο.Ομορφηνε η πουτανα.Μακρυνε και το μαλλι λιγο,Πολυ προσχαρη σε πολυ καλη διαθεση.Το τσιμπουκι της βελτιωθηκε αισθητα.Τωρα δεν θελει να στον ξεριζψσει,ειναι πιο απαλη.Καμια αισθηση ξεπετας.Το μουνακι της ενα ποιημα.Μικρο ροζουλι,με ωραια αισθηση και γευση.Την γλειφομουνιασα αρκετα.Σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια και πολυ κωλομπιστηγμα εκ μερους της με πολυ ωραια συμμετοχη.Τελεια με μπουκιτσι στα βυζακια της.Θα την επισκεφτω ξανα.

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Μιρα από φυλής,86α δουλεύει αυτό το καιρό?? οποίος κατέβει να μας πει παρακαλώ γτ δν υπάρχει ενημέρωση για αυτό το μέτωπο εδώ κ μηνα
Ρε εσύ είσαι με τα λογικά σου???
(τράβα στούντιο τώρα να την δεις με απλό πρόγραμμα και 50€)

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Το Σ/Κ κ τη προηγούμενη βδομάδα την ανέφερα, ποιος μήνας έχει περάσει?

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.793
Πόντοι
456
Αυτή την ώρα, πριν τη μάσα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη μελαχρινή λατίνα, πιασμένα μαλλιά, μέσο ύψος. Με νορμάλ πρόγραμμα
Από 16:00 Μέλανι κ από 20:00 Τάλια.

Σε άλλα νέα, η Μίρα είναι στη πατρίδα της κ θα γυρίσει σε 10 μέρες...

Βέργας 2 Αλεξάνδρα κλασσικά
Όσοι ψάχνουν τη βυζαρού Μαρία, θα είναι από Δευτέρα στο Εξηκίου 18 όροφο είπαν...

Βέργας 7 υπόγα Άννα η μιλφ γυρολόγος κ Στέλλα επίσης γυρολόγος. Άννα με ελεύθερη φλογέρα κ Στέλλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα...

Πριν από 3 μέρες φωτογράφισα το "καταραμένο" Λιοσίων 67 κ σήμερα πέρασα κ είναι γκρεμισμένο :confused::confused:
Η Μίρα ακόμη στο 86α δουλεύει φίλε??

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
532
Πόντοι
301
Κάνα νέο από Φώκαιας 19 ,για Κατερίνα έχουμε?? έφυγε για την χώρα της?? δεν την βλέπω στις ενημερώσεις

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.185
Πόντοι
7.195
Πολλές μέρες τώρα είναι κλειστό το Καλύμνου 48 όροφος, όπου είχε απομείνει η γκιλφ Όλγα. Ελπίζω να είναι προσωρινό γιατί όποιο περιφερειακό θειτσόσπιτο κλείνει δεν ξανανοίγει.

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.191
Πόντοι
2.660
Βόλτα λόγω εγγύτητας υποχρεώσεων στο καλοκαιρινό μετάξι. Μπήκα κ είδα την Μπέλλα στο 1Γ. Άστραψε η μουρίτσα της και λέω να το ξαναεπιχειρήσω εν ευθε΄τω χρόνο. Με την εν λόγω κορασίδα ε΄χω κάνει ένα ιδιαίτερο κρεβάτι πριν πολυ καιρο , στο Κολωνού 45 μονό , όπου ξεκίνησε
Θυμάμαι την αματουρικη πίπα της , το λαχάνιασμα ΄όταν μου τον έπαιζε κ το αναψοκοκκίνισμά της στα καρφώματα . Επίσης θυμάμαι τις μυρωδιές από τα μουνόζουμα έχοντας περάσει αρκετά τον χρόνο τότε ,και δεν ήταν οτι πιο ευχάριστο.
Πιθανόν να περάσω αφού έχω πετάξει τα χοντρά σε καμιά γιαγιά της 1ης βάρδιας , να την μακελέψω.
Υ.΄Γ Γαμώ το καλοκαίρι !! Ζήτω ο χειμώνας!!

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
32
Πόντοι
0
Φίλε βυζάρες αν και είναι χοντρούλα έχει μια υπηρεσία μικρούλα στο Φώκαιας 17Β ήταν νύχτα αλλά τώρα δουλεύει απόγευμα έχει κάτι βυζάρες να χωθείς μέσα και να μην βγαίνεις αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτι
Ευάγγελε όταν λες η υπηρεσία εννοείς την τσα2? Παίζει να μας κάτσει με το κατιτίς? Τεράστια δηλαδή?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.116
Πόντοι
11.276
Είχα δοκιμάσει πριν από κανά δυο μήνες τη Λάνα στο Βέργας 7 "Σαμπινόσπιτο" και ξαναπέρασα μήπως την πετύχω, ήτανε μια Αλεξάνδρα στο δωμάτιο.
Ιάσονος 44 μεσαίο όροφος η Φωφώκα, εγγυημένη κατάθεση με μηδενική απόδοση στο στοίχημα! :cheesy:

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
281
Πόντοι
20
Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτή:knuppel:
Ορισμένοι δεν διαβάζετε τίποτα και μετά μένετε έκπληκτοι που πέσατε σε φόλα:s&m_3:
Φολαρα... απορώ πως συνεχίζει ακόμα στο άθλημα... ούτε ματιά της ρίχνω όποτε πάω στα Αγκύρας...

geo_geo

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2025
Κριτικές
2
Like
72
Πόντοι
0
είχα κατέβει παλαιότερα στην Λιοσίων και αν θυμάμαι καλά, έχει σε ένα κτίριο 2 σπίτια μέσα. Ανεβαίνεις μία σκάλα και έχει πόρτα και στα αριστερά σου και στα δεξιά σου.
Μήπως θυμάται κανείς διεύθυνση ?

Gamikos18

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
20
Πόντοι
0
ούτε 24 ώρες εγγεγραμενος στο σαητ και ζητάς τέτοιες πολύτιμες και κρυφές πληροφορίες? ποιος νομίζεις ότι είσαι? Βαλε αθλητικά ξεκίνα ενημερώσεις και βλέπουμε ..
Δεν νομίζω, ξέρω ποιος είμαι: υποψήφιος επενδυτής που αναζητά αξιόλογες επενδυτικές επιλογές. Τώρα αν θεωρείς πολύτιμες κ κρυφές αυτού του είδους τις πληροφορίες, ποιός ο λόγος ύπαρξης του σαΐτ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
14.001
Πόντοι
6.765
Φόλα αλέρτ. Η τσατσά στο Φυλής 71 κάτω μου είπε ψέματα για την Άννα, την ξανθιά Λατίνα, ότι μόνο ο κώλος είναι έξτρα και το ελεύθερο στοματικό είναι στο πρόγραμμα, αλλά όταν η κοπέλα ήρθε, μου είπε ότι και το ελεύθερο στοματικό είναι +20. Επίσης χωρίς ίχνος προκαταρκτικών πήγε αμέσως να μου φορέσει καπότα, αλλά ασχολίαστο. Είναι για γέλια αν νομίζουν ότι μπορούν έτσι να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.365
Πόντοι
8.236
Περασμα σήμερα ακριβώς στις 17:00 από φυλής κ πέριξ μετά από καιρό.Οι λατινες μου περνάν απαρατήρητες κ δεν θυμάμαι ονόματα.

Φ66αρια στο ένα Νίκη χοντρη ρωσιδα κ στο άλλο Λατινα

Φ54 κατω 2 λατινες

Φ54 πάνω κλειστό

Φυλ 72αρία στο ένα Ειρηνη με φουλ κ στο υπόγειο μια χοντρή

Φ74αρια τιο ένα κλειστό το άλλο Μαγια στο δωμάτιο.

Φ84Α κλειστό

Φ84Β ΦολοΜαρια

Φ86 Α Κατερίνα Ρωσίδα. Όλοι ρωτούσαν για Τζέσικα

Φ65Α Μία μαύρη χοντρη δεν ειπε ονομα νομίζω μπεκυ

Φ65Β κορινα ρουμανα

Φ67 Έλλη κ Έλενα

Φ69Β Εμμυ Ρωσίδα με τατουάζ πιτσιρίκα

Φ69Α Εμμυλι με βυζαρες από Φιλιππίδου

Φ71 Μία λατινα χοντρουλα κ εδώ

Φ61Α κλειστό

Φιλ πάνω Νάταλι μιλφαρα κ Καρολινα

Φιλ κάτω Μιχαελα πολύ ψηλή κ Ντιανα

Φωκ17Α Μόνικα κ το άλλο κλειστό

Φωκ 25Α μια χοντρη με τατουάζ φιλάκια στον πισινό Καρίνα αν θυμάμαι καλά κ μεγάλο στήθος

Φωκ 25 Β η τζανινα Ρουμανα

Φωκ 27 άρια υπόγειο κλειστό σκάλες Έλενα κ όροφος Ταλια λατινα

Φωκ9 κλειστο κ 7 Στελλα με φουλ

Φώκαιας 7 υπόγειο μια με ραστα Μάλια ωραίο δεν ειπε ονομα έκλεισε στις 8 ξέρει κάποιος??

Φωκ 13αρια στο ένα κλειστό κ στο άλλο η ρωσιδα Σονια με φουλ

Φωκ 19 Κάρλα

Αγκυρας στο ένα Το 9 Ήρα κ άλλη μια δεν θυμάμαι

Αγκυρας 12 Αλισα αλλά έκλεισε στις 7.

Βεργας 73 άρια κλειστά

Βεργας 7 Αλεξάνδρα κ Τίνα υπόγειο

Βεργας 6 πάνω μια Κορίνα με μεγάλο κώλο

Βεργας 6 κάτω Βικτωρία στο δωμάτιο

Βεργας 2 μια μιλφαρα ξανθιά με μεγάλο στήθος. Η Λίκα η Λινκα η αδυνατουλα σε 2 μήνες παλι στη δουλειά λείπει πατριδα ειπε η 2τσα.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.931
Πόντοι
34.948
Βόλτα λόγω εγγύτητας υποχρεώσεων στο καλοκαιρινό μετάξι. Μπήκα κ είδα την Μπέλλα στο 1Γ. Άστραψε η μουρίτσα της και λέω να το ξαναεπιχειρήσω εν ευθε΄τω χρόνο. Με την εν λόγω κορασίδα ε΄χω κάνει ένα ιδιαίτερο κρεβάτι πριν πολυ καιρο , στο Κολωνού 45 μονό , όπου ξεκίνησε
Θυμάμαι την αματουρικη πίπα της , το λαχάνιασμα ΄όταν μου τον έπαιζε κ το αναψοκοκκίνισμά της στα καρφώματα . Επίσης θυμάμαι τις μυρωδιές από τα μουνόζουμα έχοντας περάσει αρκετά τον χρόνο τότε ,και δεν ήταν οτι πιο ευχάριστο.
Πιθανόν να περάσω αφού έχω πετάξει τα χοντρά σε καμιά γιαγιά της 1ης βάρδιας , να την μακελέψω.
Υ.΄Γ Γαμώ το καλοκαίρι !! Ζήτω ο χειμώνας!!
Αυτη η Μπελλα στο Ιασωνος 1γ πρεπει να ειναι 50+ και ειναι θωρηκτο απο οτι θυμαμαι....Συνηθως την πετυχαινα μεταμεσονυχτια βαρδια...αυτην την Μπελλα ξερω τοσο καιρο εγω στο 1γ....ειναι οντως αυτη ή "καινουργια" κοπελα...Πως ειναι εμφανησιακα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom