georgebull
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2018
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
sexy lady!!!
sexy lady!!!
Εργο τέχνηςsexy lady!!!
Ας μιλήσουμε καλύτερα για συνάντηση να περάσουμε όλοι καλάΤης έχω λείψει λέει και βάζει δάχτυλο για πάρτυ μου!! Αν θέλετε να μιλήσουμε για τις δικές μας στείλτε dm![]()
καυλαρος!!!Της έχω λείψει λέει και βάζει δάχτυλο για πάρτυ μου!! Αν θέλετε να μιλήσουμε για τις δικές μας στείλτε dm![]()
ρε μπαγλαμα εχεις σπαμαρει ολο το νημα με οτι υπαρχει στο διαδικτυο
παρε μια πιπα και θα σου περασειρε μπαγλαμα εχεις σπαμαρει ολο το νημα με οτι υπαρχει στο διαδικτυο
λαρωσε επιτελους δεν περνεις το βραβειο του γαμια της χρονιας
μονο ενας καθυστερημενος ψαχνει φωτο στο ιντερνετ για να τα ανεβασει στο μπουπαρε μια πιπα και θα σου περασει![]()
παρε μια πιπα και θα σου περασειμονο ενας καθυστερημενος ψαχνει φωτο στο ιντερνετ για να τα ανεβασει στο μπου
αλλα εισαι τοσο μπαγλαμας που θιγεσαι κ απο πανω
φυγε βρε παπαρι αγαμητο
Γιωργαρα όντως μας έχεις σπάσει τα αρχιδια με τα φίδια που ανεβάζεις. Είσαι για ίδρυμα ρε βλάκαπαρε μια πιπα και θα σου περασει
παρε μια πιπα και εσυ και θα σου περασειΓιωργαρα όντως μας έχεις σπάσει τα αρχιδια με τα φίδια που ανεβάζεις. Είσαι για ίδρυμα ρε βλάκα
για σκίσιμο αλήθειαc
Φίλε, ίσως τελικά η λύση να είναι να πάρεις εσύ μια πίπα στον εαυτό σου. Η απόλαυση θα είναι διπλή...παρε μια πιπα και εσυ και θα σου περασει![]()
παρε μια πιπα και θα σου περασειΦίλε, ίσως τελικά η λύση να είναι να πάρεις εσύ μια πίπα στον εαυτό σου. Η απόλαυση θα είναι διπλή...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι να λεω τωρα σε τελειωμενα ατομα ατομα χαχαχαχαΦίλε, ίσως τελικά η λύση να είναι να πάρεις εσύ μια πίπα στον εαυτό σου. Η απόλαυση θα είναι διπλή...
Δεν χρειάζεται να γράψεις πολλά για να μας πείσεις πως είσαι χαζούλης. Το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό κουκλίτσα!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι να λεω τωρα σε τελειωμενα ατομα ατομα χαχαχαχα
@old.school.cowboy79 βάλε καμία να σου κάνει πίπα να στανιάρεις και παράτα τον χαχαχαΔεν χρειάζεται να γράψεις πολλά για να μας πείσεις πως είσαι χαζούλης. Το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό κουκλίτσα!!
καποιον ισως καμια χλωμο αχαχαχαχαχαχαχα@old.school.cowboy79 βάλε καμία να σου κάνει πίπα να στανιάρεις και παράτα τον χαχαχα
Θα βάλω τη σύζυγο το βράδυ... Αρκετά ρεπό έχει πάρει!@old.school.cowboy79 βάλε καμία να σου κάνει πίπα να στανιάρεις και παράτα τον χαχαχα