Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.251
- Πόντοι
- 12.815
Ολοι εχουμε παρει τον κωλο της.
Ολοι εχουμε παρει τον κωλο της.
οχι μεχρι τις 19.00Η Ρίτα σήμερα βράδυ λέτε να είναι;
Παρασκευή βράδυ δούλευε εκεί η Αισα η Ρουμάνα.Μαπα το καρπούζι μου είπε πιτσιρικάς που βγήκε από το δωματιο.Έχει δοκιμάσει κανείς την Ρενάτα από Π. Εριμιτη; Στο μαγαζί διπλα στο Μεντουσα από αριστερά όπως κοιτάμε
Που να ξερει ο πιτσιρικας μωρε.Παρασκευή βράδυ δούλευε εκεί η Αισα η Ρουμάνα.Μαπα το καρπούζι μου είπε πιτσιρικάς που βγήκε από το δωματιο.
Πίπα της πλάκας κ ούτε τα σιλικονατα βυζιά της τον άφησε να γλύψει.Που να ξερει ο πιτσιρικας μωρε.
Καλη ειναι για πρωκτικο πλεον, σου λεει αφου εκει ειναι το χρημα.. ας αφησω λιγο πισω το απλο.Εγώ όχι...μόνο μουνι, όταν πλέον άρχισε να γίνεται φίρμα και με το τριανταριά δεν είδα τίποτα σούπερ αξιομνημόνευτο.
Πετρου ερημιτη.Μπορείτε να με κατατοπίσει κάποιος; Είμαι σχετικά καινούριος συναγωνιστής και ακόμα μαθαίνω. Το Las Vegas που είναι;;; Δώστε μου μια διεύθυνση ή πείτε μου σε ποιο άλλο στούντιο είναι κοντά ή δίπλα.
νατάσα η ναταλία??? στο site έχει μια ναταλία...την νατασα στο γκοντιβα δεν μπορεις να την πετυχεις συνεχεια φουλ ειναι
Ψηλε μου Λιλιανα και Τανια σε ποιο ιδρυμα ειναι και τι ωρα;ΕυχαριστωΓρήγορο στοπ χθες μόνο στο Μινώταυρου στο ξύλινο που είχε μια Μαρίνα ελληνιδά και μια άλλη Εύη(?) ή κάτι τέτοιο, μπαζακια.
Και απέναντι στο Βένους 2 μια που δε ρώτησα καν όνομα.
Απέναντι η Λιλιάνα και η γιαγιά Τάνια...
Είπα να πω Λιλιάνα, αλλά μετά σκέφτηκα, τι πάω να κάνω πάλι? Να πληρώσω ξανά για μια 55αρα?
Από την άλλη, σε κάποια φάση σκέφτηκα, δώσε μια πίπα ρε στη γιαγιά Τάνια για την εμπειρία.
Τρόμαξα με τη σκέψη μου και το τι πάει λάθος με το πάνω και το κάτω κεφάλι μου και έφυγα να συνεχίσω τις δουλειές μου.
Στα free house βραδινές...πρόσεχε την Τάνια μη σου μείνει στα χέρια αδερφέ.Ψηλε μου Λιλιανα και Τανια σε ποιο ιδρυμα ειναι και τι ωρα;Ευχαριστω
απ τον υπνο ή απ τα γηρατεια;Στα free house βραδινές...πρόσεχε την Τάνια μη σου μείνει στα χέρια αδερφέ.
Από το σαηαπ τον υπνο ή απ τα γηρατεια;