Ψάχνομαι και για Μαργαρίτα από ντελούξ, που δεν γνωρίζω αν είναι η ίδια Μαργαρίτα που έχετε αναφέρει εδώ στο παρελθόν από το Your. Όπως και να έχει, αν κάποιος θελήσει να με διαφωτίσει, είτε με DM είτε εδώ θα μου χάριζε ένα ωραίο απόγευμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Ξέρει κανείς τίποτα???Καλησπερα! Εχει κανεις μηπως εμπειρια με την Νικη απο jadore?? Φαινεται πολυ δυνατο
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1
Μια νέα ελπίδα από masaua ξέρει κανείς τίποτα ?
Λάδο κόρες από άλλα γραφεία που ξέρουν ακριβώς πώς δουλεύει το σύστημα τα extra και ότι συνεπάγεται οπότε μην περιμένετε κάτι καινούργιο ανακύκλωση λάδοκορεςΠριν ενα μηνα δε το ξερε η μανα του και ξαφνικα ρωτανε 3-4 αγνωστοι τυποι γιαυτο.
Τι δεν καταλαβες?
Darko77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 2.347
- Πόντοι
- 441
Στέλλα καλύτερα κάνει και μασαζΣτέλλα η Κατερίνα από μασάζ deluxe.ποια να προτιμήσω;
Η άλλη δεν κάνει μασάζ και γενικά μόνο σκόνες πέρνει μπρος
paliatsos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2024
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Κατερίνα σίγουρα όχι. Τύπου οσμος με μα και μου και 150. Για Στέλλα δεν έχω εικόνα.Στέλλα η Κατερίνα από μασάζ deluxe.ποια να προτιμήσω;
hardwired
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Συνάντηση με Χριστίνα Deluxe πριν 2-3 εβδομάδες, συμπαθητική κοπέλα, καθαρή, μέτριο μασάζ, κατέχει κάποια τεχνική, ζήτησε +40 για φραπέ και γενικά βιαστική διάθεση.Για Τζούλια ρώτησα και εγώ πίσω.Απο την φωτό που έχουν φαίνεται ενδιαφέρον
Χριστίνα φτάνει μέχρι φραπέ με 30
Pecora nera
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 749
- Πόντοι
- 990
Στέλλα η Κατερίνα από μασάζ deluxe.ποια να προτιμήσω;
Στέλλα έχει δοκιμαστεί με πολύ καλές εντυπώσεις.
Για την παρακάτω ξέρουμε τίποτα; Όσο και αν έψαξα στο φόρουμ δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά
www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Adimassage
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 163
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει κανείς ιδέα για Νάξο αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον?
συγνωμη για την ειρωνια αλλα ενδιαφερον δεν υπαρχει σε ολοκληρη θεσσαλονικη , λες να υπαρχει στην ναξο?Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει κανείς ιδέα για Νάξο αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον?
Οκ ωραίοςΣυνάντηση με Χριστίνα Deluxe πριν 2-3 εβδομάδες, συμπαθητική κοπέλα, καθαρή, μέτριο μασάζ, κατέχει κάποια τεχνική, ζήτησε +40 για φραπέ και γενικά βιαστική διάθεση.
Στέλλα η Κατερίνα από μασάζ deluxe.ποια να προτιμήσω;
Την Κατερίνα δεν την γνωρίζω, αλλά η Στέλλα είναι αυτό που λέμε ωραία γυναίκα. 40ρα, μέχρι χέρι σε εμένα. + 30
DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Profile doesn’t existΓια την παρακάτω ξέρουμε τίποτα; Όσο και αν έψαξα στο φόρουμ δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 456
Όχι ρε φίλε κανονικά....aggeliki_massageProfile doesn’t exist
DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Ούτε τώρα μάλλον κάνω κάτι λάθος
Adimassage
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 163
- Πόντοι
- 0
Πολύ λογικό το σχόλιο σου. Το ρώτησα γιατί θα βρεθώ για μίνι διακοπές εκεί και δεν είδα τίποτα σε αγγελίες οπότε είπα να ρωτήσω μπας και υπάρχει κάποια έστω συστημένη γιατί καταλαβαίνω ότι σε ένα νησί και από θέμα εχεμύθειας είναι ποιο δύσκολο . Αν δεν υπάρχει καμία δεν πειράζει... Παίξαμε και χάσαμε!συγνωμη για την ειρωνια αλλα ενδιαφερον δεν υπαρχει σε ολοκληρη θεσσαλονικη , λες να υπαρχει στην ναξο?
Συνάντηση με Έλενα από joy. Όμορφη κάτω από 30 με λίγα πιασίματα που εμένα αμέσως με κατακαυλωσαν.
Μασάζ χαλαρωτικό τόσο όσο και στο τέλος αισθησιακό φραπέ. Σίγουρα προχωράει παρακάτω. Το άφησα για επόμενη φορά.
Μασάζ χαλαρωτικό τόσο όσο και στο τέλος αισθησιακό φραπέ. Σίγουρα προχωράει παρακάτω. Το άφησα για επόμενη φορά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις