franklinmar
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχουμε τηλέφωνο?
Μαλλον οχι !!!!!!Η Μαρινα60
Είναι 60 χρονών ;
![]()
Ειναι 60€ και μεγάλο respect που τοσα χρονια κραταει την τιμή εκει.Η Μαρινα60
Είναι 60 χρονών ;
![]()
Είναι η κοπέλα που κάνει λεσβιακό με την Μ60 . Φορά strapon και ξεσκίζονται απίστευτα μεταξύ τους. 120euro το κόστος για μία ώρα περίπου. Καλή φάση γιατί έχουν χημεία μεταξύ τους. Και στην Μ60 ιδιαίτερα που τις αρέσει το λεσβιακό.Μια Αντιγόνη που έχει φίλη τι φάση?
Είναι η κοπέλα που κάνει λεσβιακό με την Μ60 . Φορά strapon και ξεσκίζονται απίστευτα μεταξύ τους. 120euro το κόστος για μία ώρα περίπου. Καλή φάση γιατί έχουν χημεία μεταξύ τους. Και στην Μ60 ιδιαίτερα που τις αρέσει το λεσβιακό.
Υπάρχει αρκεί να ταιριάξουν τα ωράρια τους. Παλιά έπαιζε η Μ60 με ένα ebony amateur αλλά δεν είχε μυαλό για δουλειά
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μου στείλεις το τηλέφωνο της Μαρίνας 60 σε πμ; Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!Ειναι 60€ και μεγάλο respect που τοσα χρονια κραταει την τιμή εκει.
Όχι, 600 χρόνων, αλλά δεν μπορούσε να ζητάει 600€ κι έβγαλε ένα μηδενικό!Η Μαρινα60
Είναι 60 χρονών ;
![]()
Καλή η Μαρίνα;
Την πήρα εγώ στο Prive την Κυριακή δεν πάει στο Bill γιατί έχει τσακωθεί . Τι να πω ήρθε με ένα φόρεμα μέσα στην καβλα και από μέσα φόραγε κάλτσες στρινγκ κορδόνι και γόβες που μου αρέσουνε. Την άκουσα να χτυπά πόρτα λάθος διπλανού δωματίου ανοίγω ξαφνικά την πιάνω από το χέρι και της λέω μωρό μου μην σε κλέψει κανένας άλλος την βάζω στο δωμάτιο και αρχίζουμε κάτι παθιασμένα Γλωσσοφιλα !!! Φοράει Μάσκα που είχα μαζί μου σηκώνω το φουστάνι της και την πλακωνω στα γλυφοκωλια και στα γλυφομουνια αφού ευχαριστήθηκα με πλακώνει στα τσιμπούκια που έβαζα και τα αρχιδια μέσα μπουκωθηκε και μάλιστα έβαλε και ένα δονητη μαζί με το καβλι μου εκεί δεν άντεξα γέμισα το στόμα της σπέρμα 10 ημερών και το κατάπιε με ευχάριστηση γιατί έβλεπα τις γουλιες που καταπινε την είχα πιάσει από το κεφάλι και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Καβλα σκηνικό μετά 2ος γύρος με τον δονητη στην μούνα της κωλοδάχτυλα συγχρόνως Γλωσσοφιλα και αναστεναγμούς χύσιμο στην μάπα και ότι περίσσεψε τα γυαλισε με την γλωσσαρα τής. Και όλα αυτά με 60 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι η ποιο συμφέρουσα τιμή πανελλαδικώς. Την επόμενη φορά Μαριννακη παρτουζα με Αντιγόνη με strapon και λεσβιακά και γαμηση τον κωλο της Αντιγόνης. Μην με ρωτάτε συνέχεια το τηλέφωνο της. Ψάξτε λίγες σελίδες πίσω. Επίσης δουλεύει όποτε γουστάρει και έχει καβλες για χρήμα και δεν έχει φύγει με κανέναν Αγαπουλη για πολυήμερο ταξίδι με το Αζημιωτο βέβαια. Εμένα αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι με μία γκόμενα μου που κάναμε τρίο με την Μαρίνα και μου είπε την Κυριακή ότι γουστάρει ακόμα τα βυζιά της γκόμενας μου τα Γλωσσοφιλα της και ότι την είχε γλυψει με τόσο μαεστρία το Σοφάκι που έχυσε και κανένας άνδρας δεν το έχει πετύχει !!! Αχ βρε Σοφάκι μου αν δεν σε έπιαναν οι ζηλιες σου να με εκδικηθεις ακόμα θα κάναμε φουλ τρίο μαζί !!! Δεν πειράζει όμως πέρασα καλά πολύ καλά μαζί σου !!!!Ρε μάγκες. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο να την πετύχεις. Προσπαθώ κάθε μέρα. Τίποτα. Την έχει πάρει κανείς πρόσφατα?
Ακριβως ετσι ειναι η φαση με τη Μαρίνα.Την πήρα εγώ στο Prive την Κυριακή δεν πάει στο Bill γιατί έχει τσακωθεί . Τι να πω ήρθε με ένα φόρεμα μέσα στην καβλα και από μέσα φόραγε κάλτσες στρινγκ κορδόνι και γόβες που μου αρέσουνε. Την άκουσα να χτυπά πόρτα λάθος διπλανού δωματίου ανοίγω ξαφνικά την πιάνω από το χέρι και της λέω μωρό μου μην σε κλέψει κανένας άλλος την βάζω στο δωμάτιο και αρχίζουμε κάτι παθιασμένα Γλωσσοφιλα !!! Φοράει Μάσκα που είχα μαζί μου σηκώνω το φουστάνι της και την πλακωνω στα γλυφοκωλια και στα γλυφομουνια αφού ευχαριστήθηκα με πλακώνει στα τσιμπούκια που έβαζα και τα αρχιδια μέσα μπουκωθηκε και μάλιστα έβαλε και ένα δονητη μαζί με το καβλι μου εκεί δεν άντεξα γέμισα το στόμα της σπέρμα 10 ημερών και το κατάπιε με ευχάριστηση γιατί έβλεπα τις γουλιες που καταπινε την είχα πιάσει από το κεφάλι και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Καβλα σκηνικό μετά 2ος γύρος με τον δονητη στην μούνα της κωλοδάχτυλα συγχρόνως Γλωσσοφιλα και αναστεναγμούς χύσιμο στην μάπα και ότι περίσσεψε τα γυαλισε με την γλωσσαρα τής. Και όλα αυτά με 60 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι η ποιο συμφέρουσα τιμή πανελλαδικώς. Την επόμενη φορά Μαριννακη παρτουζα με Αντιγόνη με strapon και λεσβιακά και γαμηση τον κωλο της Αντιγόνης. Μην με ρωτάτε συνέχεια το τηλέφωνο της. Ψάξτε λίγες σελίδες πίσω. Επίσης δουλεύει όποτε γουστάρει και έχει καβλες για χρήμα και δεν έχει φύγει με κανέναν Αγαπουλη για πολυήμερο ταξίδι με το Αζημιωτο βέβαια. Εμένα αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι με μία γκόμενα μου που κάναμε τρίο με την Μαρίνα και μου είπε την Κυριακή ότι γουστάρει ακόμα τα βυζιά της γκόμενας μου τα Γλωσσοφιλα της και ότι την είχε γλυψει με τόσο μαεστρία το Σοφάκι που έχυσε και κανένας άνδρας δεν το έχει πετύχει !!! Αχ βρε Σοφάκι μου αν δεν σε έπιαναν οι ζηλιες σου να με εκδικηθεις ακόμα θα κάναμε φουλ τρίο μαζί !!! Δεν πειράζει όμως πέρασα καλά πολύ καλά μαζί σου !!!!
Η Μ60 είναι έπος από μόνη της....Με την Αντιγόνη ανοίξαν νέους δρόμους σε πολλούς και έδωσαν απλόχερη χαρά και ηδονή ταυτόχρονα...Δυστυχώς δύσκολα πλέον τις πετυχαίνεις μαζί...
Εδώ είσαιΑκούγεται φοβερή και θα τιμηθεί άμεσα. Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου στείλει τηλέφωνο επικοινωνίας