Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.901
- Πόντοι
- 3.296
εισαι σιγουρος αγαπη οτι με ανωμαλους δεν μιλας ?ΝΑΙ
Και στην ποδηλασία χωρίς σέλα Παναθηναϊκός
![]()

εισαι σιγουρος αγαπη οτι με ανωμαλους δεν μιλας ?ΝΑΙ
Και στην ποδηλασία χωρίς σέλα Παναθηναϊκός
![]()
Σου είπα έλειπα Ματέρα κ Τροπεα ....έπρεπε να οργανώσω εκεί τον αγώνα .....εδώ Ελλάδα είμαι χαμένος αφού έχει βλάκες απυθμενους που θα ψηφίζουν μια ζωή Κούληπηγες χθες με τα συντροφια στην συγκεντρωση στο Ψυχικο;
γιαλαντζι αριστερε,παλαιοπασοκε,ολα τα κιλα ολα τα λεφτα,Σταμουλοκολα για αλλη ΜΙΑ τετραετια θα φας στην μαπα Κυριακο για μια Ελλαδα νεαΣου είπα έλειπα Ματέρα κ Τροπεα ....έπρεπε να οργανώσω εκεί τον αγώνα .....εδώ Ελλάδα είμαι χαμένος αφού έχει βλάκες απυθμενους που θα ψηφίζουν μια ζωή Κούλη
Βόρεια Ελλάδα μπάσκετ ηταν όλοι Άρης ..δεν έβλεπες βαζελο κ γαύρο ούτε για δείγμα ...όπως τώρα Ιστανμπούλ είναι όλοι τώρα βαζελοιεισαι σιγουρος αγαπη οτι με ανωμαλους δεν μιλας ?
![]()
Είδες τα μουνια της ΝΔ που φάγανε τα λεφτά της ευρωπαϊκής Ένωσης κ μετά κατηγορούσας τον κακόμοιρο αγρότη ...γιαλαντζι αριστερε,παλαιοπασοκε,ολα τα κιλα ολα τα λεφτα,Σταμουλοκολα για αλλη ΜΙΑ τετραετια θα φας στην μαπα Κυριακο για μια Ελλαδα νεα![]()
Αλλος ενας αραπολαγνος ..δηλαδη το οτι μαυριζουμε σιγα σιγα και παίρνουν τη δοξα τα αραπια το γουσταρεις κουμουνι..Βόρεια Ελλάδα μπάσκετ ηταν όλοι Άρης ..δεν έβλεπες βαζελο κ γαύρο ούτε για δείγμα ...όπως τώρα Ιστανμπούλ είναι όλοι τώρα βαζελοι![]()
Ξέχασα ...είχε κ ένα μπαοχτση το σχολείο που έτρωγε φαπες ...μπουχτσος λεγόταν τότε λογω Σαλονίκης του ξ το λένε χτσΒόρεια Ελλάδα μπάσκετ ηταν όλοι Άρης ..δεν έβλεπες βαζελο κ γαύρο ούτε για δείγμα ...όπως τώρα Ιστανμπούλ είναι όλοι τώρα βαζελοι![]()
Προσοχή στο Άμπου ΝτάμπιΑλλος ενας αραπολαγνος ..δηλαδη το οτι μαυριζουμε σιγα σιγα και παίρνουν τη δοξα τα αραπια το γουσταρεις κουμουνι..![]()
Για οτι αφορα το παιχνιδι θα κερδισει αυτος που το θελει ποιο πολυ..Προσοχή στο Άμπου Ντάμπι
Εμείς οι πράσινοι έχουμε 5gΚοίτα μαν το βράδυ μη μας λές : δεν έχω καλό WiFi και δεν μπορώ να μπω στο bou![]()
Πάμε δυνατά Παναθηναικαρα σήμερα!
Δοξασε την Τουρκία και τον Κεμάλ Ατατούρκ!
Στο σημερινό τουρκικό εμφύλιο θα επικρατήσει η Φυλησμπαχτσε!
![]()
![]()
Εννοείς τα κλαρίνα που παίρνουν οι Παναθηναϊκοι στους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές της ομάδας?τύπε βλέπω ακόμα με τα δύο χέρια...
τύπε η μαλακια σου θα γραφτεί μεΕννοείς τα κλαρίνα που παίρνουν οι Παναθηναϊκοι στους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές της ομάδας?
Για χάρη τους έχουν φυτρώσει έξτρα χέρια σαν τη θεά Κάλι για να τους ικανοποιήσουν, ενώ τους ζητάνε ταπεινά συγγνώμη
![]()
Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο | LiFO
«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»www.lifo.gr
Προσκυνα τους γενοκτόνους εθνικιστές Τούρκους για μια κουπα εσύ αγορίνα,ζητα τους συγγνώμη και να είσαι καλάτύπε η μαλακια σου θα γραφτεί μεχρυσάκόκκινα γράμματα στο πάνθεο...
πάλι πιάνεις ζητήματα που δεν θα έπρεπε, πάλι θα με κάνεις να πω πράγματα που δε θέλω...Προσκυνα τους γενοκτόνους εθνικιστές Τούρκους για μια κουπα εσύ αγορίνα,ζητα τους συγγνώμη και να είσαι καλά
Εγω δεν αμφιβάλλω για τον πατριωτισμό των παναθηναϊκών.πάλι θα με κάνεις να πω πράγματα που δε θέλω...
μίλα για αθλητικά και άσε τους πατριωτισμούς ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ του κώλου
πάμε πάλι λοιπόν...Εγω δεν αμφιβάλλω για τον πατριωτισμό των παναθηναϊκών.
Απο τη στιγμή που διάλεξαν να προσκυνανε γενοκτόνους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές και να τους ζητάνε συγγνώμη είναι πατριώτες.
Τούρκοι πατριωτες.
Και αν τους κάνει πάλι δωράκια ο Ντιφαλα με το Μποντιρόγκα θα δοξάσουν την Τουρκία και τον Κεμάλ Ατατούρκ