Darko77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 441
Σαν τρελήΤον δίνει?
Σαν τρελήΤον δίνει?
θα μας εχει στην καυλα ολο το καλοκαιρι η μουναραΆρχισαν οι ζέστες...
Ευκολα..θα μας εχει στην καυλα ολο το καλοκαιρι η μουναρα
να τις πεις οτι παει η μαλακια συνεφο για παρτη τηςΕυκολα..
Για να κυκλοφορεί έτσι, το επιδιώκεινα τις πεις οτι παει η μαλακια συνεφο για παρτη της
Σου την έσκιζα σν ήθελες να βλέπεις πραγματικό γαμησι από γαμια!!!
εξου και σου εχω πει οτι ειναι μουναρα οχι τοσο για την εμφανιση αλλα για την καυλα που βγαζειΓια να κυκλοφορεί έτσι, το επιδιώκει
Γουστάρω κ εγώ θέλω να πάρω μέρος μαζί τηςπαλιές φωτό από το κωλαράκι της γυναίκας μου..... Το έχουν γλεντήσει πολλοί ....Δεν υπάρχει γαμιάς που έχει πάει μαζί της που δεν της το έχει ανοίξει...Πάντα προτιμούσε να την ανοίγουν από πίσω πρώτα αφού τους κάβλωνε με πίπα και μόλις έχυνε γουσταρε να συνεχίουν με το μουνί της...
![]()
![]()
![]()
Σαντορινη είστε;Λίγα και από εμένα
Αν φέρεις και εσύ καμία να σκίζω και εγώ γιατί όχι ?? Αλλιώς την. Σκίζω και. Μόνος και το βλέπω μετά σε βίντεο!Σου την έσκιζα σν ήθελες να βλέπεις πραγματικό γαμησι από γαμια!!!
Νομιζω οτι ειναι Δ.Χ. αρα αν ισχυει αυτο την εχουμε σκισει αρκετοι απο εδω μεσαΣου την έσκιζα σν ήθελες να βλέπεις πραγματικό γαμησι από γαμια!!!
ετσι ετσι μωρη καυλιαρα βγαλτα ολα να κανει ακμια πιο πολυ ζεστηΆρχισαν οι ζέστες...
Μέσα αμε γιατί όχι;Αν φέρεις και εσύ καμία να σκίζω και εγώ γιατί όχι ?? Αλλιώς την. Σκίζω και. Μόνος και το βλέπω μετά σε βίντεο!
Για σκίσιμο τρελο