Νέα

Έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Θα πεσει λογοκρισια σε θεμα "Ετσι γαμησα τη νυφη μου μπροστα στα ματια της μανας της "
Μη φοβάσαι λεβέντη μας, κανείς δεν θα σε πειράξει. Μη σε τρομάζουν οι γουοκατζέντηδες, θα υπερασπιστούμε την παραδοσιακή οικογένεια και την ιερή σχέση κόρης-μάνας.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
918
Πόντοι
86
Μη φοβάσαι λεβέντη μας, κανείς δεν θα σε πειράξει. Μη σε τρομάζουν οι γουοκατζέντηδες, θα υπερασπιστούμε την παραδοσιακή οικογένεια και την ιερή σχέση κόρης-μάνας.
Aυτό παρακαλώ να γίνει
την μέρα κηδείας του πατέρα

Η μάνα δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόνη
και ζήτησε να κοιμηθεί μαζί μας

Η μάνα-χήρα, η κόρη και εγώ
Η πουτάνα η αδερφή της κόρης, μου ξέφυγε

Η συνέχεια γνωστή
Με προσκαλέσανε να μείνω μαζί τους
Το σπίτι χρειάζεται έναν άντρα
Και με φροντίζανε και οι δύο

Η μάνα με αγάπησε πολύ
Για να μην της φύγω, έφερνε και φίλες της, παντρεμένες και μη και με διαφήμιζε

Αντε καλό βράδυ
Και κάβλωσα και κουράστηκα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.680
Πόντοι
3.846
Θα πεσει λογοκρισια σε θεμα
Ήδη έπεσε :confused:
Για να μην ανοίγω (κάτι έλεγες για αεροσυνοδούς στο διεγραμμένο) λοιπόν σε 4 γυναίκες επεχείρησα να πάω παραπέρα:
  • Άννα (αεροσυνοδός ήθελε να σταματήσει)
  • Ναταλία (φοιτήτρια Νομικής)
  • Νίκη (ειδικεύομενη ιατρός)
  • ενώ στη Μαρία (πωλήτρια) με αρκετά ερωτηματικά.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 76
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
625
Like
101.222
Πόντοι
48.067
Ήδη έπεσε :confused:
Για να μην ανοίγω (κάτι έλεγες για αεροσυνοδούς στο διεγραμμένο) λοιπόν σε 4 γυναίκες επεχείρησα να πάω παραπέρα:
  • Άννα (αεροσυνοδός ήθελε να σταματήσει)
  • Ναταλία (φοιτήτρια Νομικής)
  • Νίκη (ειδικεύομενη ιατρός)
  • ενώ στη Μαρία (πωλήτρια) με αρκετά ερωτηματικά.

Τυπε μου απλα ειμαι πολυ πιο μπροστα απο οσα μπορει να αντεξει και να διαβασει ο μεσος χρηστης του bοu...
Tοσο κραξιμο εφαγα που ηπια τα κατουρα της Σαμπινας, που να ξεραν τι χανουν που δεν πινουν πιπινοκατουρα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.680
Πόντοι
3.846
Μην σπαταλάς όμως χρόνο εδώ μέσα, διότι ο καιρός γοργά περνά και πίσω δεν γυρνά. Ήδη έχεις 500+ κριτικές, ενώ εγώ (ακόμη και με το διεγραμμένο λογαριασμό) δεν έχω παραπάνω από 60 με ~8 χιλιάδες σχόλια.
Από όλες αυτές η Ναταλία είχε το περισσότερο ρομαντικό σενάριο.
Το τραγούδι της βραδυάς:

(καμμία όμως σχέση, ξανθιά με πράσινα μάτια)

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Τυπε μου απλα ειμαι πολυ πιο μπροστα απο οσα μπορει να αντεξει και να διαβασει ο μεσος χρηστης του bοu...
Tοσο κραξιμο εφαγα που ηπια τα κατουρα της Σαμπινας, που να ξεραν τι χανουν που δεν πινουν πιπινοκατουρα
Από ξαδέρφη όμως δεν ήπιες ζεστό κάτουρο λη μήπως όχι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.300
Πόντοι
40.655

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.708
Πόντοι
16.235

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.453
Πόντοι
481
Αφροδίτη εσύ?

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.980
Πόντοι
1.346
τι εγινε ρε μαλακες,δεν μπηκα 3-4 μερες και τωρα πρεπει να διαβασω 20 σελιδες;;;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.708
Πόντοι
16.235
Κράζουν;
Θαυμάζουν!

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
4.001
Πόντοι
456
εγω που δεν εχω ταλεντο να λεω παπαρες και δεν τον εχω 25 ποντους ,μπορω να σας πω μια αληθινη ιστορια για μια εξαδερφη μου,που ειχα να τη δω απο 9 χρονων και την ξαναειδα χωρις να την αναγνωρισω στα 21 ? ,αλλα δεν τη γαμησα σας ζητω συγνωμη ,το ξερω ειμαι ισως ακομη και ανξιος να ειμ αι μελος εδω μεσα.ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΟς ΦΙΛΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΝΙς ΣΤΟΥ ζΩΓΡΑΦΟΥ ,ετος 1987 , ερχεται ξαφνικα ενας μουναρος 1,70 μαλεχροινη με πρασινα ματια , απο ατυες που κοβεις το λαιμο σου πως ειναι απο Σλαβικη φλη Ρωσιδα η κατι τετοιο ,αρχιζει να συζηταει διπλα μου με μια καβλα μια θηλυκοτητα που σε τρελαινει , ε οκ ημουν και 21 ετων .Πιανω να πωα καμμια καλη ατακα , αλλα να μη μακρυγορω, μοπυ λεει βρε ξαδερφε εσυ μια χαρα σε βλεπω εμαθα πως παιζεις και τενιος.Χα χα χα, εκεινη ειχε μαθει τυχαια απο τον ιδιοκτητη πως ημουν ο ξαδερφος της, και μιλαμε για πρωτη εξαδερφη , αυτα τα ξενερωτα ,ελπιζω να συγχωρεθω απο τα επιτημ,α μελη του μπου και να μην εχβ ποινη ,ναι ειμαι η ντροπη εδω μεσα ειχα εξαρδεφη μοντελο σαν Ρωσιδα και δεν εκανα τιποτα

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Μας έχει αφήσει με την αγωνια ο μέγας ξεκλειδωτής, την γαμησε τελικα τη γυναικα του αδερφού του ή όχι;

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
625
Like
101.222
Πόντοι
48.067
εγω που δεν εχω ταλεντο να λεω παπαρες και δεν τον εχω 25 ποντους ,μπορω να σας πω μια αληθινη ιστορια για μια εξαδερφη μου,που ειχα να τη δω απο 9 χρονων και την ξαναειδα χωρις να την αναγνωρισω στα 21 ? ,αλλα δεν τη γαμησα σας ζητω συγνωμη ,το ξερω ειμαι ισως ακομη και ανξιος να ειμ αι μελος εδω μεσα.ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΟς ΦΙΛΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΝΙς ΣΤΟΥ ζΩΓΡΑΦΟΥ ,ετος 1987 , ερχεται ξαφνικα ενας μουναρος 1,70 μαλεχροινη με πρασινα ματια , απο ατυες που κοβεις το λαιμο σου πως ειναι απο Σλαβικη φλη Ρωσιδα η κατι τετοιο ,αρχιζει να συζηταει διπλα μου με μια καβλα μια θηλυκοτητα που σε τρελαινει , ε οκ ημουν και 21 ετων .Πιανω να πωα καμμια καλη ατακα , αλλα να μη μακρυγορω, μοπυ λεει βρε ξαδερφε εσυ μια χαρα σε βλεπω εμαθα πως παιζεις και τενιος.Χα χα χα, εκεινη ειχε μαθει τυχαια απο τον ιδιοκτητη πως ημουν ο ξαδερφος της, και μιλαμε για πρωτη εξαδερφη , αυτα τα ξενερωτα ,ελπιζω να συγχωρεθω απο τα επιτημ,α μελη του μπου και να μην εχβ ποινη ,ναι ειμαι η ντροπη εδω μεσα ειχα εξαρδεφη μοντελο σαν Ρωσιδα και δεν εκανα τιποτα

bag snakes GIF

εισαι μεγάλος φιδεμπορας

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.980
Πόντοι
1.346
τωρα δλδ η ξαδερφη ειναι 59;Ταμαμ για μπουτσο,ορμα και ριχτα ολα στην μουνα της

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.662
Πόντοι
2.046
Προσφατα με πρωτη ξαρδεφη, αρκετα μικροτερη απο εμενα κοντα 35 αυτη.
Ειμασταν στην κουζινα ορθιοι και την ειχα μπροστα μ. και τι εκανα ο παιχτης, φορουσε κολαν αυτη.. δεν εχει κανα φοβερο κωλο, καλος ομως! και τι κανω, σκυβω λιγο για να τον δω :2funny: ευτυχως με ειχε πλατη και δεν καταλαβε, ενταξει μου βγηκε αυθορμητα.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.980
Πόντοι
1.346
Προσφατα με πρωτη ξαρδεφη, αρκετα μικροτερη απο εμενα κοντα 35 αυτη.
Ειμασταν στην κουζινα ορθιοι και την ειχα μπροστα μ. και τι εκανα ο παιχτης, φορουσε κολαν αυτη.. δεν εχει κανα φοβερο κωλο, καλος ομως! και τι κανω, σκυβω λιγο για να τον δω :2funny: ευτυχως με ειχε πλατη και δεν καταλαβε, ενταξει μου βγηκε αυθορμητα.
τον εβλεπες ουτως η αλλως,μαλλον να τον μυρισεις ηθελες

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.662
Πόντοι
2.046
τον εβλεπες ουτως η αλλως,μαλλον να τον μυρισεις ηθελες
Οχι ημουν πολυ κοντα και επρεπε να κανω λιγο πισω και κατω..ειναι κοντη αυτη. Νωριτερα φορουσε ζακετα και δεν φαινοταν καλα. Την κατεβαζε και συνεχεια.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom