εγω που δεν εχω ταλεντο να λεω παπαρες και δεν τον εχω 25 ποντους ,μπορω να σας πω μια αληθινη ιστορια για μια εξαδερφη μου,που ειχα να τη δω απο 9 χρονων και την ξαναειδα χωρις να την αναγνωρισω στα 21 ? ,αλλα δεν τη γαμησα σας ζητω συγνωμη ,το ξερω ειμαι ισως ακομη και ανξιος να ειμ αι μελος εδω μεσα.ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΟς ΦΙΛΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΝΙς ΣΤΟΥ ζΩΓΡΑΦΟΥ ,ετος 1987 , ερχεται ξαφνικα ενας μουναρος 1,70 μαλεχροινη με πρασινα ματια , απο ατυες που κοβεις το λαιμο σου πως ειναι απο Σλαβικη φλη Ρωσιδα η κατι τετοιο ,αρχιζει να συζηταει διπλα μου με μια καβλα μια θηλυκοτητα που σε τρελαινει , ε οκ ημουν και 21 ετων .Πιανω να πωα καμμια καλη ατακα , αλλα να μη μακρυγορω, μοπυ λεει βρε ξαδερφε εσυ μια χαρα σε βλεπω εμαθα πως παιζεις και τενιος.Χα χα χα, εκεινη ειχε μαθει τυχαια απο τον ιδιοκτητη πως ημουν ο ξαδερφος της, και μιλαμε για πρωτη εξαδερφη , αυτα τα ξενερωτα ,ελπιζω να συγχωρεθω απο τα επιτημ,α μελη του μπου και να μην εχβ ποινη ,ναι ειμαι η ντροπη εδω μεσα ειχα εξαρδεφη μοντελο σαν Ρωσιδα και δεν εκανα τιποτα