koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.435
- Πόντοι
- 5.227
.....μαυριλα...Επιβεβαιώνω. Κατά τις 20:30 ήταν στο Φ65 όροφος μαζί με Μπέκυ.

.....μαυριλα...Επιβεβαιώνω. Κατά τις 20:30 ήταν στο Φ65 όροφος μαζί με Μπέκυ.

Φαντα γιατί είχαμε τίποτα ρομαντικό;;03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος
Γυρισα σπιτι αραζω καναπε και πινω μια απολαυστικα δροσιστικη φαντα
Δεν είναι, πέρασα κατά τις 2. Τσέκαρε την Νικολέτα όμως είναι καλήΑν κάποιος πέτυχει Αλινα Ιωαννίνων 3 ισόγειο ή πάνω ας στείλει μια εδώ μπας και την πετύχουμε κι εμείς ! ευχαριστώ !
Η Αλίνα είχε πει ότι πηγαίνει όποτε βρίσκει κενό...Αν κάποιος πέτυχει Αλινα Ιωαννίνων 3 ισόγειο ή πάνω ας στείλει μια εδώ μπας και την πετύχουμε κι εμείς ! ευχαριστώ !
Περιγράφεις τους πάκηδες χαχα αυτοί είναι πιο μάυροι από τους μαύρους , κοντόχοντροι με μικρό καβλί.Το χειροτερότερο (ΙΜΗΟ) είναι πως τα βυζιά της Κωνσταντίνας είναι πολύ μικρά για τα κιλά της...
... και ως γνωστόν το αντρικό αντίστοιχο [χοντρής χωρίς (τα ανάλογα) βυζιά] είναι:
Να είσαι μαύρος, να την έχεις μικρή και να μην ξέρεις μπάσκετ![]()
Ναι, τέρμα αδιάφορη.Αγκυρας 12 δουλευει μια κριστινα το απογευμα, εχει δοκιμαστει απο κανεναν συναγωνιστη;
Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτήΒικτωρια τρομερη φολα με απογοήτευσε την τελευταια φορα μου ζητησρ να της κανω και μασσαζ επειδη λεει εχω δυνατα χερια…της ζητησα ενα 20ευρω για 10 λεπτα μεχρι να χτυπησει η τσατσα…. Με εβρησε και εφυγε)))

Το γνωριζα συναγωνιστη αλλα ηθελα να δοκιμασω και γωΤα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτή
Ορισμένοι δεν διαβάζετε τίποτα και μετά μένετε έκπληκτοι που πέσατε σε φόλα![]()
Παλιά ήταν η ωραία της Φυλής!Το γνωριζα συναγωνιστη αλλα ηθελα να δοκιμασω και γω
Απλά επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των άλλων

Ακριβώς!!! Το αλλο κουλο ειναι οτι λογο δουλειας δεν ειχα πολυ ενεργεια και της ζητησα μόνο στοματικόΠαλιά ήταν η ωραία της Φυλής!
Τώρα είναι κ πατσαβούρα κ φόλα![]()
Ολγα,Νταρια,Μυρσινη,Αναστασια και το ντολμαδακι Αλεξανδρα οταν υπαρχει τιμουν το εικοσαρικο αυτη τη στιγμη σε αυτο το καταστημα.Κριστινα δεν ξερω,δεν εχω παρει αλλα ειναι στα υπ'οψη λογω αυτης της περιεργης κουλατζας που εχει στον ενα γοφο.15:45
Λιγα πραγματα στη Φυλης , ερωτηση για γνωστες
Αγκυρας 12 δουλευει μια κριστινα το απογευμα, εχει δοκιμαστει απο κανεναν συναγωνιστη;
Βικτωρια τρομερη φολα με απογοήτευσε την τελευταια φορα μου ζητησρ να της κανω και μασσαζ επειδη λεει εχω δυνατα χερια…της ζητησα ενα 20ευρω για 10 λεπτα μεχρι να χτυπησει η τσατσα…. Με εβρησε και εφυγε)))
Για ολγα δεν το γνωριζα,ισως τιμηθεί στο μελλονΟλγα,Νταρια,Μυρσινη τιμουν το εικοσαρικο αυτη τη στιγμη σε αυτο το καταστημα.Κριστινα δεν ξερω,δεν εχω παρει αλλα ειναι στα υπ'οψη λογω αυτης της περιεργης κουλατζας που εχει στον ενα γοφο.
Εχει ψιλοφτιαξει κιολας η μολδαβα και ειναι ποιο γεμευσιμη απ'οτι ηταν πιο παλια η πουτανοφατσα.Για ολγα δεν το γνωριζα,ισως τιμηθεί στο μελλον