You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι καλύτερες στην ποδολαγνεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα corab4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 110
- Εμφανίσεις 52K
-
- Ετικέτες
- ποδολαγνεία
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
footsie-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Παιδιά επειδή έψαξα κ δε βρήκα κάποιο άλλο θέμα γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη ή γενικά που να κάνει ωραίο footjob κ γενικά παιχνίδι με πόδια ;
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
Συμφωνώ. για μενα πλεον δεν αποτελεί φετιχ του αυταρχικου προγράμμος. Αλλάξανε οι εποχες και το ζητάς και στο προσφέρει και η καθημερινή κοπέλα που έρχεσαι σε συνεύρεση χωρις προβληματισμό ή δεύτερες σκεψης...Ποδολαγνεία κάνουν όλες οι κοπέλες. Δεν είναι απαραίτητο να είναι αφέντρες
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
νομιζω πως ολες πλεον. ΑΠο την κοπέλα σου μεχρι την οποιαδηποτε αγγελία καλ'εσεις.Παιδιά επειδή έψαξα κ δε βρήκα κάποιο άλλο θέμα γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη ή γενικά που να κάνει ωραίο footjob κ γενικά παιχνίδι με πόδια ;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 551
- Πόντοι
- 86
Η θεανώ έχει πολύ ωραία πόδιανομιζω πως ολες πλεον. ΑΠο την κοπέλα σου μεχρι την οποιαδηποτε αγγελία καλ'εσεις.
Για την ακριβεια έχει τα καλυτεραΗ θεανώ έχει πολύ ωραία πόδια
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
Προβλημα φετος. τα κροκς είναι στην μόδα και τα πατουσοδακτυλάκια ειναι σκεπασμένα.Άφθονα γυμνά πόδια τώρα το καλοκαίρι. Διαλέξτε άφοβα ..
Ποια crocks ρε συ, ποοα θα φοράει crocs με 40-45 βαθμούς. Ούτε καν.Προβλημα φετος. τα κροκς είναι στην μόδα και τα πατουσοδακτυλάκια ειναι σκεπασμένα.
Ασε που είναι ότι χειρότερο ανατομικά... Καλύτερα να μη φορές τίποτα
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. και αν δω και περιποιημενα δακτυλακια με δαντυλίδι σε δακτυλο αλυσιδουλα και κανα τατου στον αστραγαλο είναι το καλυτερο μου.... οι κοπελιτσες το γυρισαν σε κροκς ετσι βλεπω τουλαχιστον.ελπιζω αργοτερα να το γυρισουνΠοια crocks ρε συ, ποοα θα φοράει crocs με 40-45 βαθμούς. Ούτε καν.
Ασε που είναι ότι χειρότερο ανατομικά... Καλύτερα να μη φορές τίποτα
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
ελπίζω να μην φορανε κροκσ βρατραχοπέδιλαΕξορμήστε στις παραλίες και πάρτε μαζί σας κυάλια για τις μακρινές αποστάσεις με τα πόδια....
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να επισκεφτώ την Αθήνα τον επόμενο μήνα και θα ήθελα κάποια πρόταση για να κλείσω σεσσιον με αφέντρα. Με ενδιαφέρει μονο η ποδολαγνεία, trampling με τακούνια και χωρις, οπότε λίγο πιο soft πράγματα. Έχω πάει στο παρελθόν στην Θεανώ 2 φορές αλλά αυτή τη φορά θέλω να δοκιμάσω και με κάποια άλλη αφέντρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια (και να μου πειτε και πως μπορώ να βρω το προφίλ της για επικοινωνία). Έχω δει κάποιες στο instagram πχ goddess katerina που μου φαίνεται τούμπανο. Ευχαριστώ
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 551
- Πόντοι
- 86
Και η θεανώΠολύ ωραίες πατούσες έχει η Έρικα και η Αλεξάνδρα. Τις καλύτερες πατούσες τις έχει η Αριάδνη!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8K
- Εμφανίσεις
- 2M
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 6K
?
- Απαντήσεις
- 26