You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εδώ είναι forum για ανταλλαγή απόψεων, όχι για ξεκατίνιασμα. Το ότι σε κάποιον δεν αρέσει η μια αφεντρα και αρέσει η άλλη δεν θα έπρεπε να αποτελει πρόβλημα. Όπως μας αρέσει κάποια και γράφουμε καλά λόγια έτσι μπορούμε να γράψουμε για κάποια που δεν μας αρέσει. Φάουλ το θείτσα που ειπώθηκε αλλά μεγαλύτερο φάουλ η χρήση
Κάνει με τους περισσότερουςΌτι μπορεί να έκανε σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα κάνει και με κάποιον άλλο.
Επειδή της αρέσει δεν είναι κατακριτέο ,ποτέ δεν πήγα σε αφέντρα για να κάνω σεξ ,έχω την κοπέλα μου πάω μόνο σε αφέντρες που μου μου προσφέρουν αυτό που έγραψες το διαφορετικόΔεν καταλαβαίνω για ποιο λογο να θέλετε να γσμησετε την Θεανώ. Αν θέλετε σεξ πάτε σε αυτές που το προσφέρουν. Στη Θεανώ πας για κάτι διαφορετικό. Ασε που δεν την κόβω να ειναι καλή στο σεξ
Και άλλος promoter της ΘεανωςΚάνει με τους περισσότερους
Συμφωνώ και δεν είναι κατακριτέο οι περισσότερες κάνουν ,της αρέσει και καλά κάνειΚαι άλλος promoter της ΘεανωςΕσένα στο έχει πει η ίδια ή το εχες διαβάσει εδω ; Εγω το ξαναλέω με αυτά που γράφονται εδώ κερδίζει κόσμο αβέρτα
Έχει επιστρέψει είναι Αθήνα για λίγες μέρεςΚαλησπέρα παιδιά! Έχουμε κάποιο νέο από την Άρτεμις; Θέλω πολύ να τη δω για πρώτη εμπειρία στο αντικείμενο αλλά γενικά στις αγγελίες της φαίνεται ότι είναι Γερμανία... Ξέρουμε εάν θα έρθει πίσω;
Έχει σταματήσει η ΒαρώνηΛογικά εδω ειναι το κατάλληλο νήμα για ερώτηση. Η Αναστασία Βαρωνη που βρίσκεται? Τελευταία νέα της πριν από πάνω απο έναν χρόνο ήταν σε νοσοκομείο. Περνάγαμε ωραία, αλλα το τηλέφωνο δεν λειτουργεί πια. Ξέρει κάποιος?
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 796
- Πόντοι
- 386
Αυτό το ξέρω. Αν ειναι ζωντανή ρωτάω.Έχει σταματήσει η Βαρώνη
Έχω πάει Θεσσαλονίκη μια φορά νορμαλ θα έλεγα από εμφάνιση δεν τρελάθηκα ,δεν θα ξανά πήγαινα πάντως .σαν χαρακτήρας καλή μέχρι εκεί πάρα πέρα δενΗ Άρτεμις αξίζει γενικά; Σκέφτομαι για ένα σεσσιον facesitting headscissor μιας και είναι Ελλάδα τώρα
Ναι είναι στα καλύτερα τηςΑυτό το ξέρω. Αν ειναι ζωντανή ρωτάω.
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 796
- Πόντοι
- 386
ΜακάριΝαι είναι στα καλύτερα της
είναι πολύ καλάΜακάρι
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 796
- Πόντοι
- 386
Χαίρομαιείναι πολύ καλά
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα!! Η Dama Vida θα βρίσκεται στην Λάρισα 11, 12 και 13 Ιουνίου!!!
Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς εδώ?Έχει κάνει κάποιος συνάντηση ??![]()
Καυλιαρα αφέντρα ψάχνει τον σκλάβο της για μοναδικές εμπειριες
Αν θέλεις να περάσεις μισή ή μια ολόκληρη αξέχαστη ώρα μαζί μου μη δισταξεις να με καλέσεις 6946142222 (και Viber/ WhatsApp) Με λένε Βανέσσα είμαι 24 ετών καυλωμενη Καυλωνω να σε υποτάσσω ,καυλωνω να χω το πάνω χέρι και να με υπηρετείς! Θελω να γίνεις δικός μου! Μαρεσει το στραπον τα δεσίματα οι...kanesex.com
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.003
- Πόντοι
- 6.727
Μάγια, Αφεντρα για όλα!!
Είμαι μία "αδίστακτη" Αφεντρα!!! Η Domina Maya!!! Εκπληρώνω όλες τις λαγνειες και τα φετίχ σε δικό μου χώρο, πλήρως εξοπλισμενο και ήσυχο!! Έχω "δυναμικο" χαρακτήρα λόγω της ισχυρής προσωπικότητας μου και θα σε κάνω τον δικό μου Σκλάβο, όπως το επιβάλει η "φύση" μου!!! Πλήρες "Μενού"!!!( και για...
Έχει γίνει τκτοκερ.η νέα μόδα.Αυτό το ξέρω. Αν ειναι ζωντανή ρωτάω.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 75K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις