Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.967
Πόντοι
216
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν θα παλέψουν ή τι θα κάνουν. Εγω απλά μια ερώτηση έκανα για να μεταφέρω την πληροφορια.
Ποιος να έχει πάει με αυτή ρε φίλε... Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει αυτή

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
403
Πόντοι
21
Ποιος να έχει πάει με αυτή ρε φίλε... Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει αυτή
Εκτός των άλλων αν κρίνω απ' τον τρόπο γραφής της, αλλά και απο το περιεχόμενο της αγγελίας της, πρέπει να είναι λίγο ή μάλλον πολύ .... σαλεμένη. Μ' αρέσει που ζητάει και τριάντα ευρώ για καταδεχτεί να σου μιλήσει για να σε εγκρίνει!! Εντάξει όπως λένε κι οι άγγλοι the grass is greener on the other side of the hill, αλλά άμα υπάρχουν οι γνωστές που μπορούν εγγυημένα να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις, χωρίς να σε κοροϊδέψουν, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει κανείς ν' ασχολείται μ' αυτά τα παρατράγουδα.

CaptainTitus

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2026
Κριτικές
1
Like
351
Πόντοι
20
Εκτός των άλλων αν κρίνω απ' τον τρόπο γραφής της, αλλά και απο το περιεχόμενο της αγγελίας της, πρέπει να είναι λίγο ή μάλλον πολύ .... σαλεμένη. Μ' αρέσει που ζητάει και τριάντα ευρώ για καταδεχτεί να σου μιλήσει για να σε εγκρίνει!! Εντάξει όπως λένε κι οι άγγλοι the grass is greener on the other side of the hill, αλλά άμα υπάρχουν οι γνωστές που μπορούν εγγυημένα να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις, χωρίς να σε κοροϊδέψουν, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει κανείς ν' ασχολείται μ' αυτά τα παρατράγουδα.
Τωρα ειδα τις αγγελίες... Δεν κρίνω... Ο φιλος τα έδωσε πάντως για να μιλήσουν... Γενικά καλά κρασια... Ευχαριτώ για τις πληροφορίες.

nickred1992

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2017
Like
14
Πόντοι
0
Παιδες απο δικια μου εμπειρια μου σαν φετιχιστης κι οχι σκλαβος φαινεται περιεργο οτι δεν εχω δει το ονομα τους πουθενα:
miss enfer ειχα κανει δυο συνεδριες μαζι της οταν ηταν στο domsecrets ( αν βρει καποιος νεα της περα απο onlyfans αν εχει δεν με νοιαζει γιατι δεν χρησιμοποιω)
domina olga πιο παλια ειχα κανει μια συνεδρια μαζι της να ξερετε απο τις πιο the real του χορου απο αυτες που εχω παει και ελπιζω να ειναι διαθεσιμη οταν θα της ξαναστειλω
και michelle απο domsecrets απιστευτα ποδια, εμπειρη, αν γουσταρεις ειδικα φλερτ ενω εισαι κατω απο τα ποδια της σε τρελαινει και κριμα που δεν καταφερα να κανονισω μαζι της ντουετακι με την Κατια που πρεπει να ειναι απο τις πιο ωραιες εμπειριες που υπαρχουν.
Τις αλλες που βρισκομαι ακομα δεν σας τις λεω χεχεχεχ
Η miss enter άξιζε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom