Νέα

Οι καλύτερες στην ποδολαγνεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corab4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 52K
  • Ετικέτες
    ποδολαγνεία
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Swift08

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
52
Πόντοι
0
Lizavvip έχει λογαριασμό στο Instagram με αυτό το ονομα
Όλα από εκεί κανονίζεται !

footsie-boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Παιδιά επειδή έψαξα κ δε βρήκα κάποιο άλλο θέμα γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη ή γενικά που να κάνει ωραίο footjob κ γενικά παιχνίδι με πόδια ;

lffftd

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
16
Πόντοι
0
καλό θα ήταν γιατί το thread αυτο έχει πεθάνει

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Ποδολαγνεία κάνουν όλες οι κοπέλες. Δεν είναι απαραίτητο να είναι αφέντρες
Συμφωνώ. για μενα πλεον δεν αποτελεί φετιχ του αυταρχικου προγράμμος. Αλλάξανε οι εποχες και το ζητάς και στο προσφέρει και η καθημερινή κοπέλα που έρχεσαι σε συνεύρεση χωρις προβληματισμό ή δεύτερες σκεψης...

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Παιδιά επειδή έψαξα κ δε βρήκα κάποιο άλλο θέμα γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη ή γενικά που να κάνει ωραίο footjob κ γενικά παιχνίδι με πόδια ;
νομιζω πως ολες πλεον. ΑΠο την κοπέλα σου μεχρι την οποιαδηποτε αγγελία καλ'εσεις.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.705
Πόντοι
206
Προβλημα φετος. τα κροκς είναι στην μόδα και τα πατουσοδακτυλάκια ειναι σκεπασμένα.
Ποια crocks ρε συ, ποοα θα φοράει crocs με 40-45 βαθμούς. Ούτε καν.
Ασε που είναι ότι χειρότερο ανατομικά... Καλύτερα να μη φορές τίποτα

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Ποια crocks ρε συ, ποοα θα φοράει crocs με 40-45 βαθμούς. Ούτε καν.
Ασε που είναι ότι χειρότερο ανατομικά... Καλύτερα να μη φορές τίποτα
εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. και αν δω και περιποιημενα δακτυλακια με δαντυλίδι σε δακτυλο αλυσιδουλα και κανα τατου στον αστραγαλο είναι το καλυτερο μου.... οι κοπελιτσες το γυρισαν σε κροκς ετσι βλεπω τουλαχιστον.ελπιζω αργοτερα να το γυρισουν

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
405
Πόντοι
26
Εξορμήστε στις παραλίες και πάρτε μαζί σας κυάλια για τις μακρινές αποστάσεις με τα πόδια....

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
405
Πόντοι
26
Και τα ψάρια της θάλασσας έχουν ποδολαγνικές προοτιμήσεις αν το σκεφτείς.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
785
Πόντοι
81
Πολύ ωραίες πατούσες έχει η Έρικα και η Αλεξάνδρα. Τις καλύτερες πατούσες τις έχει η Αριάδνη!!!

grontas90

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να επισκεφτώ την Αθήνα τον επόμενο μήνα και θα ήθελα κάποια πρόταση για να κλείσω σεσσιον με αφέντρα. Με ενδιαφέρει μονο η ποδολαγνεία, trampling με τακούνια και χωρις, οπότε λίγο πιο soft πράγματα. Έχω πάει στο παρελθόν στην Θεανώ 2 φορές αλλά αυτή τη φορά θέλω να δοκιμάσω και με κάποια άλλη αφέντρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια (και να μου πειτε και πως μπορώ να βρω το προφίλ της για επικοινωνία). Έχω δει κάποιες στο instagram πχ goddess katerina που μου φαίνεται τούμπανο. Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom