Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπαρά Νάσο..
Mεταμεσονυχτια ρτουζαπα 2 ψωλες vs 1 χυσοδοχειο,01.30 χτες βραδυ,Ιασονος 44 δευτερο απο δεξια.
Dianna απο Κολομβια,chubby μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,στριγκος με περλες στην κωλοχαραδρα και δυο αυτοκολλητα με καρδουλες στις θηλες,ντατσο κανονικα,20λεπτο πληρες 40 ευρω και οι δυο,ντιπθροταρισματα,σφαλιαριδια στην κωλαρα,ελευθερα πιασιματα,η κοπελα ειναι καλη και στο δωματιο.
Καλτιλα φουλ,δωματιο τυπου hostel στο Μπλαγκλαντες ακριβως στο κουζινακι,περιφερομενο γυφτακι με περιοδο να μπαινει δωματιο απο το πουθενα και να θελει να παρτουζωθει και αυτη
Συμπαθης τσατσος να προσπαθει να βαλει ταξη στις πουτανες,στις ορδες απο Πακια,οποιος μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις ας δοκιμασει![]()

Ο γιατρός που τα είδε πολύ προσεκτικά και τις δύο φορές είπε ότι κατά 99% δεν είναι. Ένα έμοιαζε λίγο, αλλά μου είπε ότι ήταν θηλώματα (αθώα, που βγαίνουν γενικά σε όλους, άσχετα με ΣΜΝ) αλλά για σιγουριά (και ψυχολογικούς λόγους) τα αφαιρέσαμε, και ίδωμενΟποτε ειχες κολλησει κονδυλωματα?

Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Όχι ρεη, τρέξτε για δοκιμή, είναι για πολύ hardcore μύστες!Προλαβαίνετε να περάσετε και από του Συγγρού, μόνο 3 τσιγάρα δρόμος είναι.
Το περπάτημα κάνει καλό!

Το γνωρίζω γιατί στην Αλκαμένους κατοικώ εδώ και χρόνια.Αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις, το σχόλιο μου ήταν γιατί κάθε σάββατο έχει λαική στην Αλκαμένους.

Καλημέρα αυτή η αννα δουλεύει 2η βάρδια;;;Mini Ενημέρωση
Πριν λίγο....
Χωματιανού 11 δεξιά Όροφος
Σολ Λατίνα, μετριοκαλή, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανού 11 αριστερά ισόγειο.
Άννα Αννούλα, πετίτ Μολδαβή με άσσο Βυζάκι.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.
Όσο μπόι της λείπει τόσο ενέργεια έχει το παλιοκόριτσο!!!
Δυστυχώς όμως παίρνει και λάθρο...
Χτύπησε τηλέφωνο ο @DmtrsxXx και τώρα πίνουμε τις ποτάρες σε γνωστό παραλιακό στέκι της νεολαίας!!!
![]()
Για να μαντέψω.... Σφηνάκια από τα κατουρακια της μπαργουμαν;Mini Ενημέρωση
Πριν λίγο....
Χωματιανού 11 δεξιά Όροφος
Σολ Λατίνα, μετριοκαλή, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανού 11 αριστερά ισόγειο.
Άννα Αννούλα, πετίτ Μολδαβή με άσσο Βυζάκι.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.
Όσο μπόι της λείπει τόσο ενέργεια έχει το παλιοκόριτσο!!!
Δυστυχώς όμως παίρνει και λάθρο...
Χτύπησε τηλέφωνο ο @DmtrsxXx και τώρα πίνουμε τις ποτάρες σε γνωστό παραλιακό στέκι της νεολαίας!!!
![]()
2η ναι.Καλημέρα αυτή η αννα δουλεύει 2η βάρδια;;;
Ευχαριστώ
Μη μπερδεύεσαι με τον @ReuzelΓια να μαντέψω.... Σφηνάκια από τα κατουρακια της μπαργουμαν;
Good but spicy....!!

Ναι ρε, χαβαλες να γίνεται.
Έχω την εντύπωση πάντως (από την γεύση που είχαν ) ότι έπινε Ρούμι με χυμό ΑνανάΓια να μαντέψω.... Σφηνάκια από τα κατουρακια της μπαργουμαν;
Good but spicy....!!

Ο ανανάς είναι πάντα ευεργετικος σε όλα τα υγρά....Έχω την εντύπωση πάντως (από την γεύση που είχαν ) ότι έπινε Ρούμι με χυμό Ανανά
![]()
!Έχω την εντύπωση πάντως (από την γεύση που είχαν ) ότι έπινε Ρούμι με χυμό Ανανά![]()
Κι ο ανανάς κάνει καλό!!Ο ανανάς είναι πάντα ευεργετικος σε όλα τα υγρά....!

Εσύ με τόσο ανανά το μόνο που θα πετύχεις είναι να χεστείς!Κι ο ανανάς κάνει καλό!!![]()
Πάντα έχω, πάντα παίρνω..
![]()
Μπααα, σε δόσεις ρεη..Εσύ με τόσο ανανά το μόνο που θα πετύχεις είναι να χεστείς!