Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 64
- Like
- 9.450
- Πόντοι
- 5.436
ε δεν νομίζω, τα κονδυλώματα θεραπεύονται, χαζή είναι να μην κάνει θεραπεία;Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
ε δεν νομίζω, τα κονδυλώματα θεραπεύονται, χαζή είναι να μην κάνει θεραπεία;Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Δε νομίζω.. Επίσης δεν ξέρω αν σταμάτησε καθόλου..Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Ακριβώς! Κι ίσως γι αυτό έλειπε 1-2 βδομάδες κάποιες φορές σερί...ε δεν νομίζω, τα κονδυλώματα θεραπεύονται, χαζή είναι να μην κάνει θεραπεία;
Η Μαρία είναι τώρα στο βέργας 7Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Οποτε ειχες κολλησει κονδυλωματα?Συγχωρείστε το σπαμ!..
Μια διαφορετική αλλά σημαντική ενημέρωση απ' τον περιπατητή, από διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά...
Παρασκευή 9 Μαΐου είδα αυτά που είδα στη Ναόμι, τρομοκρατήθηκα, και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου στον εαυτό μου χαμηλά είδα κάτι πολύ πολύ μικρά πραγματάκια και χέστηκα πάνω μου φυσικά
Οπότε Πέμπτη 15 Μαΐου που μπορούσε ένας πολύ καλός γιατρός μας, πήγα και με είδε...
Με καθησύχασε, δεν του φάνηκαν για κάτι σοβαρό, και καλού κακού..
Σάββατο 17 Μαΐου (σήμερα) όπως είχε κανονιστεί πήγα για laser..
Με αλοιφή ξυλοκαΐνης λοιπόν στα σημεία (3-4 εκεί που λυγίζει το πόδι, δεξιά απ' την επίμαχη περιοχή - ευτυχώς, και 1 στο χαλινό...) έγινε η δουλειά, σύντομη, προσεκτική, και ανώδυνη, με μόνη εξαίρεση το πρώτο απ' αυτά στο άκρως ευαίσθητο σημείο που λυγίζει το πόδι, εκεί ένιωσα λες και με τσίμπησε με πινέζα!
Όλα καλά όμως και εύκολα!
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, ειδικά για τους λάτρεις του ελεύθερου!!......
(εμένα μόνο η Ναόμι μου είχε κάνει ελεύθερο, 2-3 φορές περιστασιακά, καθότι προτιμώ πάντα με προφύλαξη)
Να γαμάτε καλά λοιπόν, και να προσέχουμε καλύτερα! Τα πάντα!..
Πάντα όρθιοι!
![]()
Βέργας 6αριαΗ Κατερίνα η λευκορωσίδα, που για ένα διάστημα πήγε Φυλής 86, έχει ξαναγυρίσει στο Ιάσωνος όπου δούλευε παλιά;
πιθανον να σου εμφανιστουν μετα απο καποιο διαστημα ,καντε εμβολιο HPV να ξενιασετε,δεν θα ξαναβγαινουν κωνδυλωματα και θα εχετε καλη αμυνα στα στελεχη του hpv το εμβολιο λεγεται cardasil και γινεται σε 3 δοσεις ,σε καποιες ηλικιες παρεχεται δωρεανΣυγχωρείστε το σπαμ!..
Μια διαφορετική αλλά σημαντική ενημέρωση απ' τον περιπατητή, από διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά...
Παρασκευή 9 Μαΐου είδα αυτά που είδα στη Ναόμι, τρομοκρατήθηκα, και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου στον εαυτό μου χαμηλά είδα κάτι πολύ πολύ μικρά πραγματάκια και χέστηκα πάνω μου φυσικά
Οπότε Πέμπτη 15 Μαΐου που μπορούσε ένας πολύ καλός γιατρός μας, πήγα και με είδε...
Με καθησύχασε, δεν του φάνηκαν για κάτι σοβαρό, και καλού κακού..
Σάββατο 17 Μαΐου (σήμερα) όπως είχε κανονιστεί πήγα για laser..
Με αλοιφή ξυλοκαΐνης λοιπόν στα σημεία (3-4 εκεί που λυγίζει το πόδι, δεξιά απ' την επίμαχη περιοχή - ευτυχώς, και 1 στο χαλινό...) έγινε η δουλειά, σύντομη, προσεκτική, και ανώδυνη, με μόνη εξαίρεση το πρώτο απ' αυτά στο άκρως ευαίσθητο σημείο που λυγίζει το πόδι, εκεί ένιωσα λες και με τσίμπησε με πινέζα!
Όλα καλά όμως και εύκολα!
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, ειδικά για τους λάτρεις του ελεύθερου!!......
(εμένα μόνο η Ναόμι μου είχε κάνει ελεύθερο, 2-3 φορές περιστασιακά, καθότι προτιμώ πάντα με προφύλαξη)
Να γαμάτε καλά λοιπόν, και να προσέχουμε καλύτερα! Τα πάντα!..
Πάντα όρθιοι!
![]()
Τυπαρά Νάσο..
Mεταμεσονυχτια ρτουζαπα 2 ψωλες vs 1 χυσοδοχειο,01.30 χτες βραδυ,Ιασονος 44 δευτερο απο δεξια.
Dianna απο Κολομβια,chubby μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,στριγκος με περλες στην κωλοχαραδρα και δυο αυτοκολλητα με καρδουλες στις θηλες,ντατσο κανονικα,20λεπτο πληρες 40 ευρω και οι δυο,ντιπθροταρισματα,σφαλιαριδια στην κωλαρα,ελευθερα πιασιματα,η κοπελα ειναι καλη και στο δωματιο.
Καλτιλα φουλ,δωματιο τυπου hostel στο Μπλαγκλαντες ακριβως στο κουζινακι,περιφερομενο γυφτακι με περιοδο να μπαινει δωματιο απο το πουθενα και να θελει να παρτουζωθει και αυτη
Συμπαθης τσατσος να προσπαθει να βαλει ταξη στις πουτανες,στις ορδες απο Πακια,οποιος μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις ας δοκιμασει![]()
Ο γιατρός που τα είδε πολύ προσεκτικά και τις δύο φορές είπε ότι κατά 99% δεν είναι. Ένα έμοιαζε λίγο, αλλά μου είπε ότι ήταν θηλώματα (αθώα, που βγαίνουν γενικά σε όλους, άσχετα με ΣΜΝ) αλλά για σιγουριά (και ψυχολογικούς λόγους) τα αφαιρέσαμε, και ίδωμενΟποτε ειχες κολλησει κονδυλωματα?
Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Όχι ρεη, τρέξτε για δοκιμή, είναι για πολύ hardcore μύστες!Προλαβαίνετε να περάσετε και από του Συγγρού, μόνο 3 τσιγάρα δρόμος είναι.
Το περπάτημα κάνει καλό!
Το γνωρίζω γιατί στην Αλκαμένους κατοικώ εδώ και χρόνια.Αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις, το σχόλιο μου ήταν γιατί κάθε σάββατο έχει λαική στην Αλκαμένους.