Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (3 μέλη και 108 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.450
Πόντοι
5.436
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Δε νομίζω.. Επίσης δεν ξέρω αν σταμάτησε καθόλου..
ε δεν νομίζω, τα κονδυλώματα θεραπεύονται, χαζή είναι να μην κάνει θεραπεία;
Ακριβώς! Κι ίσως γι αυτό έλειπε 1-2 βδομάδες κάποιες φορές σερί...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.199
Πόντοι
35.948
Πριν λίγο στην Ιάσονος...

Ιάσονος 1β αριστερά Άννα Ελληνίδα θεία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Ιάσονος 1β δεξιά Βαλέρια ξανθιά μιλφ. Σήμερα η τσατσά έλεγε όλα με προφυλακτικό :dunno:

Το Ιάσονος 10, που έχει καταληφθεί πλέον από μετανάστες...
IMG_20250517_153613.jpg

Το Ιάσονος 16 νοικιάζεται σαν επιχείρηση...
IMG_20250510_151527.jpg

Μεγάλη ευκαιρία να νοικιάσει κάποιος σε αυτή την ήσυχη γωνιά, μακριά από χρήστες κ φασαρίες :headbaning1::headbaning1:

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
898
Πόντοι
81
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Η Μαρία είναι τώρα στο βέργας 7

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.199
Πόντοι
35.948
Στην αλλαγή για 2η βάρδια:ak::ak:

Λιοσίων 73β Έμμυ κοντοπούτανο, περιμένανε κι άλλες...

Λιοσίων 73α δεν άνοιξαν τη πόρτα :s&m_1:
Βέργας 2 είδα τη Στέλλα στη καρέκλα, δεν ξέρω αν έχει κι άλλη

Βέργας 7 υπόγειο συνεχίζει η μιλφ γυρολόγος Άννα με ελεύθερη φλογέρα

Βέργας 7 ισόγειο δουλεύει η βυζαρού Μαρία:tits:, με πορνογυαλιά σήμερα.Νορμάλ πρόγραμμα. Τη ρώτησα για το μέγεθος του στήθους και είπε πως είναι 4.5 (κατά τα λεγόμενα της πάντα).

Βέργας 3 θεία Όλγα, Σαμπρίνα καρναβάλι Πάτρας, Μαριάννα λατίνα, δύο κωλαρούδες λατίνες κ η ξανθιά σοβιετική Μαρίνα που τα έχει κάνει ράστα. Προγράμματα δεν είπαν...

Πήρα για άλλη μια φορά τη Μαρίνα και πέρασα πολύ καλά:fuck2::fuck2:
Ωραία φλογέρα κ δυνατό γαμήσι με εναλλαγές στάσεων...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
IMG_20250517_173750.jpg

IMG_20250517_173800.jpg

Άνοιξα το παράθυρο κ φωτογράφισα την κρυφή εσωτερική αυλή του Βέργας 3:rockon::rockon:
IMG_20250517_173740.jpg

IMG_20250517_171917.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Συγχωρείστε το σπαμ!..
Μια διαφορετική αλλά σημαντική ενημέρωση απ' τον περιπατητή, από διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά...

Παρασκευή 9 Μαΐου είδα αυτά που είδα στη Ναόμι, τρομοκρατήθηκα, και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου στον εαυτό μου χαμηλά είδα κάτι πολύ πολύ μικρά πραγματάκια και χέστηκα πάνω μου φυσικά :embarrased::confused::2funny:

Οπότε Πέμπτη 15 Μαΐου που μπορούσε ένας πολύ καλός γιατρός μας, πήγα και με είδε...
Με καθησύχασε, δεν του φάνηκαν για κάτι σοβαρό, και καλού κακού..

Σάββατο 17 Μαΐου (σήμερα) όπως είχε κανονιστεί πήγα για laser..
:uzi:

Με αλοιφή ξυλοκαΐνης λοιπόν στα σημεία (3-4 εκεί που λυγίζει το πόδι, δεξιά απ' την επίμαχη περιοχή - ευτυχώς, και 1 στο χαλινό...) έγινε η δουλειά, σύντομη, προσεκτική, και ανώδυνη, με μόνη εξαίρεση το πρώτο απ' αυτά στο άκρως ευαίσθητο σημείο που λυγίζει το πόδι, εκεί ένιωσα λες και με τσίμπησε με πινέζα!

Όλα καλά όμως και εύκολα!

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, ειδικά για τους λάτρεις του ελεύθερου!!......
(εμένα μόνο η Ναόμι μου είχε κάνει ελεύθερο, 2-3 φορές περιστασιακά, καθότι προτιμώ πάντα με προφύλαξη)

Να γαμάτε καλά λοιπόν, και να προσέχουμε καλύτερα! Τα πάντα!..
Πάντα όρθιοι! :wink::cool2:
:erection:

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Η Κατερίνα η λευκορωσίδα, που για ένα διάστημα πήγε Φυλής 86, έχει ξαναγυρίσει στο Ιάσωνος όπου δούλευε παλιά;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Συγχωρείστε το σπαμ!..
Μια διαφορετική αλλά σημαντική ενημέρωση απ' τον περιπατητή, από διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά...

Παρασκευή 9 Μαΐου είδα αυτά που είδα στη Ναόμι, τρομοκρατήθηκα, και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου στον εαυτό μου χαμηλά είδα κάτι πολύ πολύ μικρά πραγματάκια και χέστηκα πάνω μου φυσικά :embarrased::confused::2funny:

Οπότε Πέμπτη 15 Μαΐου που μπορούσε ένας πολύ καλός γιατρός μας, πήγα και με είδε...

Με αλοιφή ξυλοκαΐνης λοιπόν στα σημεία (3-4 εκεί που λυγίζει το πόδι, δεξιά απ' την επίμαχη περιοχή - ευτυχώς, και 1 στο χαλινό...) έγινε η δουλειά, σύντομη, προσεκτική, και ανώδυνη, με μόνη εξαίρεση το πρώτο απ' αυτά στο άκρως ευαίσθητο σημείο που λυγίζει το πόδι, εκεί ένιωσα λες και με τσίμπησε με πινέζα!

(εμένα μόνο η Ναόμι μου είχε κάνει ελεύθερο, 2-3 φορές περιστασιακά, καθότι προτιμώ πάντα με προφύλαξη)

Οποτε ειχες κολλησει κονδυλωματα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.337
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:
Mεταμεσονυχτια ρτουζαπα 2 ψωλες vs 1 χυσοδοχειο,01.30 χτες βραδυ,Ιασονος 44 δευτερο απο δεξια.
Dianna απο Κολομβια,chubby μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,στριγκος με περλες στην κωλοχαραδρα και δυο αυτοκολλητα με καρδουλες στις θηλες,ντατσο κανονικα,20λεπτο πληρες 40 ευρω και οι δυο,ντιπθροταρισματα,σφαλιαριδια στην κωλαρα,ελευθερα πιασιματα,η κοπελα ειναι καλη και στο δωματιο.:pipa2:
Καλτιλα φουλ,δωματιο τυπου hostel στο Μπλαγκλαντες ακριβως στο κουζινακι,περιφερομενο γυφτακι με περιοδο να μπαινει δωματιο απο το πουθενα και να θελει να παρτουζωθει και αυτη:new_shocked:
Συμπαθης τσατσος να προσπαθει να βαλει ταξη στις πουτανες,στις ορδες απο Πακια,οποιος μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις ας δοκιμασει:smoke::confused::confused::confused:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.389
Πόντοι
4.460
Πριν την εκπνοη της 1ης βαρδιας πηγα καρφωτος για την Ολγα την Μολδαβα στο Αγκυρας 9.
Ειχα να την παρω κανα χρονο τουλαχιστον.
Ωραιο σφιχτο τρομπονιασμα ,γλωσσοφιλα φουλ σεξακι σε δυο στασεις.Η πουτανοφατσα εχει απο τα πιο απαλα δερματα.Βυζακι εναμισαρι λιγο μπακα,λιγο χαλαρωση στα κωλομερια.Επισης εφτιαξε καο τα δοντια της και εινΙ πιο εμφανισιμη απ'οτι ηταν.Γαμηθηκε καλα ,αντεχει στις πουτσιες και δεν λεει μα και μου.Μουνακι φουσκωτο σαν μπριοσακι καο πολυ ευγεστο δεκτικη στο γλειφομουνι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201
Συγχωρείστε το σπαμ!..

πιθανον να σου εμφανιστουν μετα απο καποιο διαστημα ,καντε εμβολιο HPV να ξενιασετε,δεν θα ξαναβγαινουν κωνδυλωματα και θα εχετε καλη αμυνα στα στελεχη του hpv το εμβολιο λεγεται cardasil και γινεται σε 3 δοσεις ,σε καποιες ηλικιες παρεχεται δωρεαν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Πέρασα με τη Βάνα, την ξανθιά Παραγουανή, στο Φυλής 59 κάτω. Πάρα πολύ καλή για Λατίνα, γλωσσόφιλα φουλ και ελεύθερο στοματικό αριστοτεχνικό. Ανεβάζει επάξια το μέσο όρο της φυλής της.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.270
Πόντοι
3.656
:takethis::takethis::takethis:
Mεταμεσονυχτια ρτουζαπα 2 ψωλες vs 1 χυσοδοχειο,01.30 χτες βραδυ,Ιασονος 44 δευτερο απο δεξια.
Dianna απο Κολομβια,chubby μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,στριγκος με περλες στην κωλοχαραδρα και δυο αυτοκολλητα με καρδουλες στις θηλες,ντατσο κανονικα,20λεπτο πληρες 40 ευρω και οι δυο,ντιπθροταρισματα,σφαλιαριδια στην κωλαρα,ελευθερα πιασιματα,η κοπελα ειναι καλη και στο δωματιο.:pipa2:
Καλτιλα φουλ,δωματιο τυπου hostel στο Μπλαγκλαντες ακριβως στο κουζινακι,περιφερομενο γυφτακι με περιοδο να μπαινει δωματιο απο το πουθενα και να θελει να παρτουζωθει και αυτη:new_shocked:
Συμπαθης τσατσος να προσπαθει να βαλει ταξη στις πουτανες,στις ορδες απο Πακια,οποιος μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις ας δοκιμασει:smoke::confused::confused::confused:
Τυπαρά Νάσο..
:headbaning1::headbaning2::rockon:
:confused:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Οποτε ειχες κολλησει κονδυλωματα?
Ο γιατρός που τα είδε πολύ προσεκτικά και τις δύο φορές είπε ότι κατά 99% δεν είναι. Ένα έμοιαζε λίγο, αλλά μου είπε ότι ήταν θηλώματα (αθώα, που βγαίνουν γενικά σε όλους, άσχετα με ΣΜΝ) αλλά για σιγουριά (και ψυχολογικούς λόγους) τα αφαιρέσαμε, και ίδωμεν :cool2:

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Προλαβαίνετε να περάσετε και από του Συγγρού, μόνο 3 τσιγάρα δρόμος είναι.

Το περπάτημα κάνει καλό!
Όχι ρεη, τρέξτε για δοκιμή, είναι για πολύ hardcore μύστες! :cool2::rockon::headbaning1::2funny:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.570
Πόντοι
4.646
Αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις, το σχόλιο μου ήταν γιατί κάθε σάββατο έχει λαική στην Αλκαμένους.
Το γνωρίζω γιατί στην Αλκαμένους κατοικώ εδώ και χρόνια. :hi:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Mini Ενημέρωση
Πριν λίγο....

Χωματιανού 11 δεξιά Όροφος
Σολ Λατίνα, μετριοκαλή, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανού 11 αριστερά ισόγειο.
Άννα Αννούλα, πετίτ Μολδαβή με άσσο Βυζάκι.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.
Όσο μπόι της λείπει τόσο ενέργεια έχει το παλιοκόριτσο!!!
Δυστυχώς όμως παίρνει και λάθρο...

Χτύπησε τηλέφωνο ο @DmtrsxXx και τώρα πίνουμε τις ποτάρες σε γνωστό παραλιακό στέκι της νεολαίας!!!
:globeos-haha:

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
0
Τελικα ο φίλος μου σήμερα πηγε με την αννα απο Ι44 η 45 Μεταξουργειο ψηλη μελαχρινη 35ρα με σγουρα μαλλια δεν κατάφερε να τελειωσει αλλά του αρεσε για πρωτη του φορα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom