Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.217
Πόντοι
2.846
Kavlo RULA tin lene ti kopela leme xaxaxa!!! Tora Live!!!
IMG-20250517-WA0002.jpg
Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί. Από δω και πέρα έτσι θα την αποκαλούμε. Χαχαχα.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.892
Πόντοι
4.656
Αγαπητή Αννα, γιατί δεν βάζεις στο site και την ηλικία των κοριτσιών να ξέρουμε πάνω κάτω που βρισκόμαστε???
Levendi mou tora mou les san na po Agapite mou se esena iati dhen ehis grapsi mia kritiki ia ta koritia ke na ksero ke ego pu vriskume me tis kopeles an ine sostes me ton belati mesa ! Na ise kala Agapite mou Levendi O THEOS NASE FOTISI YGEIA!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.217
Πόντοι
2.846
Κα Άννα κωλο ποια κορίτσια δίνουν? Είναι στο πρόγραμμα ή εξτρα?
Αυτή τη στιγμή μόνο η Αγάπη φίλε μου και είναι μέσα στην τιμή. Στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν υπάρχουν έξτρα. Οι τιμές είναι ίδιες όποιο κορίτσι και αν επιλέξεις, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που κάνει η καθεμία.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.030
Πόντοι
3.506
Levendi mou tora mou les san na po Agapite mou se esena iati dhen ehis grapsi mia kritiki ia ta koritia ke na ksero ke ego pu vriskume me tis kopeles an ine sostes me ton belati mesa ! Na ise kala Agapite mou Levendi O THEOS NASE FOTISI YGEIA!!!
Δεχ έχω γράψει κριτική γιατί δεν έχω έρθει.
Όταν έρθω , θα γ΄ραψω.... Νάσαι σίγουρη.
Τελικά η Ρούλα πόσο είναι???

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
Εχω παει με αρκετες απο τις κοπελες. Η καλύτερη απο ολες ήταν η Αγάπη. Θερμη με πολυ όρεξη για σεξ και για χαβαλε. Δεν ειπε οχι πουθενα. +anal!

Με Κατερίνα περασα μια χαρά, καυλιαρα, αν και το παραμύθι οτι εφτασε σε οργασμο ειναι λιγο χαζο να το ακουμε.

Μαρινα ετσι κ ετσι. Μου θυμισε αρκετα τυπικοτητα στουντιο. Κορμι οκ

Η Λιζα σωματαρα για μενα, αλλα το να το κανεις;; παρολο που γράφονται ποιηματα εδω, δεν ειχε σε μενα καλη συμπεριφορά με μπηχτές, ψευτομαγκιες και ειρωνιες που δε χρειάζονται σε μια ζεστη χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σεξ. Αντιθετα τη χαλανε. Αρα απο μενα Λιζα είναι οχι.

Αυτά για τους επόμενους αλλα και για την εξαιρετική κ. Αννα που οφείλει να ξερει τι γίνεται στα δωματια.

Επόμενες επιλογες Ειρηνη, Αλινα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.892
Πόντοι
4.656
Δεχ έχω γράψει κριτική γιατί δεν έχω έρθει.
Όταν έρθω , θα γ΄ραψω.... Νάσαι σίγουρη.
Τελικά η Ρούλα πόσο είναι???
Levendi mou i Kavlo RULA Leme ine sto soma 20 kronon ke sto prosopo ine 30 konon ke sto erotiko Massage ine 40 kronon ia epiveveosi pernas ke tin vlepis apo konda Levendi mou gusta ine afta!!!
IMG-20250128-WA0009.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
Αν θες να μας πεις λίγο πιο συγκεκριμένα τι εννοείς "τυπικότητα στούντιο " ??
χωρις ερωτισμο. καμια επικοινωνία, ουτε βλεμα. με το που άνοιξε την πόρτα πριν καν ερθει προς εμένα ξεκινησε να βγαζει τα εσωρούχα. Δεν εκανε αγγαρεια εντελως, αλλά φάνηκε σαν μια τυπική διαδικασία που χρειάζεται να γίνει. Μπορει επειδή δεν έχει παλιώσει στο μαγαζί ακομα.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.892
Πόντοι
4.656
Arxonda thse eksigiso ego i Marina ine kenuria kopela ke dhen kseri akoma tin roi tis dhulias siga siga stronete oles eti ine stin arki mekri na mathune tin dhulia na min ta thelume ola sto piato me tin proti fora ehekte ke ales epiloges na kanopithite edho ke me ala koritia pu ine pio palies Arxonda mou!!!

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
1.436
Γειά στην παρέα και από μένα όσο για τον φίλο που γράφει πιο πάνω χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση να πω και εγώ την δικιά μου γνώμη καταρχήν δεν είμαι θαμώνας του καταστήματος είμαι από επαρχία άρα θα επισκεφθώ το ίδρυμα μία φορά το μήνα και αν. όσο αφορά το Μαρινάκι εγώ την είχα πάρει ντουέτο με Λίζα αν και ήταν λίγο ψηλό μαγκομένη γιατί ήταν αρχές της με λίγο βοήθεια την βάλαμε στο παιχνίδι και μου γαμήθικε μια χαρά αν και την είχα πάρει πρώτη φορά δεν κατάλαβα να κάνει υπηρεσίες στούντιο.
Όσο για την Κατερίνα την έχω πάρει αρκετές φορές κ ξέρω πότε το μουνακι της έρχεται σε οργασμό και πότε δεν έρχεται έχω την πήρα πλέον να καταλάβω όταν μία γυναίκα έρχεται σε οργασμό δεν είμαι 15χρωνος.
Πάμε και στο Λίζακι τώρα έχει αυτό το στυλ το μαγκε δεν λέω αλλά είναι μέχρι να της βρεις το κουμπί και σε εμένα την πρώτη φορά με έκανε ότι ήθελε αλλά όταν τής βρήκα το κουμπί της ρίχνουμε γαμήσια σαν να μην υπάρχει αύριο σπάμε μασαζοκρεβατα άρα ο φίλος μας πιο πάνω η δεν κολλάει η δεν κάνει κάτι σωστά χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω.
Όσο για Αγάπη δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της δεν έχω άποψη αυτά τα λίγα από μένα

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
1.436
Arxonda thse eksigiso ego i Marina ine kenuria kopela ke dhen kseri akoma tin roi tis dhulias siga siga stronete oles eti ine stin arki mekri na mathune tin dhulia na min ta thelume ola sto piato me tin proti fora ehekte ke ales epiloges na kanopithite edho ke me ala koritia pu ine pio palies Arxonda mou!!!
Αγάλια αγάλια γίνεται η αγουρίδα μέλη. δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο :wink:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Το ξέρω πολύ καλά ότι ολα τα μικρά κορίτσια κ ειδικά τα καινούργια σε ενα καταστημα μασάζ σαν το δικό σας έτσι είναι στην αρχή....για νορμάλ ήρεμα πράγματα.
Σιγά σιγά όπως ακριβώς είπατε κ εσείς.
Αλλά όταν ένας υποψήφιος πελάτης ακούει υπηρεσίες στούντιο.... του έρχονται στο μυαλό 2 λέξεις κ μόνο.....ξεπέτα κ πάμε να τελειωνουμε!! Έλα όμως που εσείς δεν είστε studio!! Σορού κιόλας αν είμαι λάθος!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.217
Πόντοι
2.846
Επειδή ο σκοπός εδώ μέσα είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον θα μου επιτρέψετε να πω κι εγώ μερικά πραγματάκια. Σχετικά με την Μαρίνα ότι είχα να πω το έχω πει στις κριτικές και στα μηνύματά μου στο νήμα. Η κοπέλα σαν καινούργια που είναι, χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκλειδώσει, αρκεί να της συμπεριφερθείς σωστά στην αρχή. Εγώ αυτό έκανα και τα υπόλοιπα από κει και μετά ήρθαν μόνα τους. Όσο για τους οργασμούς, υπάρχουν αυτοί που χρειάζεται κάποια εμπειρία για να τους διακρίνεις αν είναι αληθινοί ή ψεύτικοι και αυτοί που κάνουν μπαμ ότι είναι μούφα, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Εκεί μέσα έχω ζήσει και των δύο ειδών τους οργασμούς. Υπάρχουν κοπέλες που είχαν και δύο οργασμούς πραγματικούς που έκαναν μπαμ ότι είναι αληθινοί, χωρίς η κοπέλα να πει ότι τελείωσε, υπάρχουν κοπέλες που είχαν έναν πραγματικό στην αρχή και έναν ή δύο ψεύτικους μετά, υπάρχουν και αυτές που δεν είχαν κανέναν. Στην τελευταία περίπτωση δύο εξηγήσεις υπάρχουν. Είτε οι κοπέλες δεν είχαν την απαιτούμενη χημεία μαζί μου είτε δεν ήθελαν να κοροϊδέψουν. Για τους ψεύτικους οργασμούς όμως υπάρχουν και άλλα δύο ενδεχόμενα. Είτε οι κοπέλες να θέλουν να νοιώσουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε είτε να νοιώσουμε καλά και να μας πιάσουν πελάτες. Θέλω να πιστεύω ότι κάλυψα όλες τις περιπτώσεις. Αν κάτι μου διέφυγε παρακαλώ να με διορθώσετε ή να το συμπληρώστε εσείς.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.892
Πόντοι
4.656
Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Το ξέρω πολύ καλά ότι ολα τα μικρά κορίτσια κ ειδικά τα καινούργια σε ενα καταστημα μασάζ σαν το δικό σας έτσι είναι στην αρχή....για νορμάλ ήρεμα πράγματα.
Σιγά σιγά όπως ακριβώς είπατε κ εσείς.
Αλλά όταν ένας υποψήφιος πελάτης ακούει υπηρεσίες στούντιο.... του έρχονται στο μυαλό 2 λέξεις κ μόνο.....ξεπέτα κ πάμε να τελειωνουμε!! Έλα όμως που εσείς δεν είστε studio!! Σορού κιόλας αν είμαι λάθος!!
Arxonda mou eti opos ta les ine akrivos sifono ehis apolito dhikio ! Ara emena otan tous keretao ke tous rotao an ola kala dhen mou lene to parapono na ton dhiorthoso ke na tous valo ali kopela ! Ala mou lene oti perasa kala ia afto panda rotao ton Pelati ! Ke to ehume pi panda panda sto kathe pelati oti otan dhen pernate kala DHEN PLIRONETE ia afto panda panda gjinete i pliromi sto telos ke ja afto tous kano tin erotisi an perase kala ! ARXONA se fkaristo ia ton edhiaferon pu dhinis ke ti simasia ia to magazi !!!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
489
Πόντοι
36
Πάμε και στο Λίζακι τώρα έχει αυτό το στυλ το μαγκε δεν λέω αλλά είναι μέχρι να της βρεις το κουμπί και σε εμένα την πρώτη φορά με έκανε ότι ήθελε αλλά όταν τής βρήκα το κουμπί της ρίχνουμε γαμήσια σαν να μην υπάρχει αύριο σπάμε μασαζοκρεβατα άρα ο φίλος μας πιο πάνω η δεν κολλάει η δεν κάνει κάτι σωστά χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω.
φιλαρακι μου, αν είναι να ψαχνουμε και να βρισκουμε το κουμπί της καθε κοπελας σεξ εργατριας, παμε και σε κανενα μπαρακι αμα είναι, να δούμε και τι ψαρια πιανουμε σαν εραστες.. Οταν πληρωνεις αρκει η καθαριότητα, η ευγενεια και η καλοπροερετη διαθεση σου. Τα υπολοιπα τα αναλαμβάνει η επαγγελματίας. Προσωπικά παντα προσφερω το καλυτερο μου. Το να εισπράττω μαγκια ως πελάτης, δεν ξερω σε ποια αλλη υπηρεσία θα το δικαιολογουσαμε. :hi:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.892
Πόντοι
4.656
φιλαρακι μου, αν είναι να ψαχνουμε και να βρισκουμε το κουμπί της καθε κοπελας σεξ εργατριας, παμε και σε κανενα μπαρακι αμα είναι, να δούμε και τι ψαρια πιανουμε σαν εραστες.. Οταν πληρωνεις αρκει η καθαριότητα, η ευγενεια και η καλοπροερετη διαθεση σου. Τα υπολοιπα τα αναλαμβάνει η επαγγελματίας. Προσωπικά παντα προσφερω το καλυτερο μου. Το να εισπράττω μαγκια ως πελάτης, δεν ξερω σε ποια αλλη υπηρεσία θα το δικαιολογουσαμε. :hi:
Kalispera Levendi mou sofono ara ego panda se eho rotisi sti porta an ola kala iati dhe mou ehis pi ta parapona sou na milisume stin kopela na to dhiorthosi ke oso ia tin pliromi plironis sto telos ke an ehis parapona dhen PLIRONIS ke dhen tin pernis tin sigekrimeni kopela pou dhen ine sta gusta sou ! Ke to koriti ine kenuria ke matheni siga siga ! Opte Levendi mou tin ali fora otan thase rotiso sti porta tha mou les ti pragmatikotita ! O THEOS NASE FOTISI YGEIA !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom