trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.923
- Πόντοι
- 4.936
Έλεγα για την αγάπη... αλλά με ΟΛΑ τα κορίτσια είνια πολύ ωραίαΓια ποια λες?
Έλεγα για την αγάπη... αλλά με ΟΛΑ τα κορίτσια είνια πολύ ωραίαΓια ποια λες?
Αν προτιμάς το πουλί μου απ την χολή μου, θα την βρούμε την άκρη!!!ωπα ρε φιλε κατσε λιγο. στραβος εισαι? ενα reverse image search ειναι. το μαγαζι και η Αννα μια χαρα ειναι , οπως και τα κοριτσια, πελατης ειμαι ασχετα με τις κριτικες. μη βγαζεις χολη βγαλε πουλι καλυτερα
Ναι ναι είπαμε την επόμενη φορά που θα έρθω θα είμαι πολύ πιασμένος... εγώ και οι τίγρης στο κλουβί η θα με κατασπαράξουν η θα της βγάλω γατούλεςLevendi mou i ksaderfes!!!![]()
byzareeeeeeeesMulti Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζαMulti Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
byzareeeeeeees
Σαν τον επιτραπέζιο ψύκτη της Rainbow. Δεν είναι βυζιά, "άσχετοι"!!! Είναι "κόσμημα"!!!
Τι κοτσίδια όμορφα είναι αυτα; Rula Pocahontas to day!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA Leme!!!![]()
Εγώ φίλε μου έφυγα χθες για το χωριό και θα καθυστερήσω να ξαναπάω. Γι΄αυτό φρόντισα πριν φύγω και αφού σχόλασα νωρίς, να κάνω μία γρήγορη επίσκεψη. Πήρα λοιπόν την Άννα και την ενημέρωσα ότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αυτή φρόντισε για τα υπόλοιπα. Όσο για το ότι θα καθυστερήσω να ξαναπάω, μην φανταστείς κάνα μήνα. 5-6 μέρες το πολύ.Δημήτρη και Μάνο, μόλις σχολασω από την δουλειά σήμερα, λέω να περάσω από το στέκι κατά τις 15:30 και μετά.
Ελπίζω να σας συναντήσω εκεί!!!
Καβλο Ρούλα όνομα και πράγμα!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA Leme!!!![]()
Φίλε μου καλέ, να περάσεις όμορφα, να φορτίσεις μπαταρίες και σε περιμένω να γυρίσεις να βρεθούμε στην Άννα και να πιούμε το ποτάκι μας. Για όσο λείπεις θα τα προσέχω εγώ τα κορίτσια!Εγώ φίλε μου έφυγα χθες για το χωριό και θα καθυστερήσω να ξαναπάω. Γι΄αυτό φρόντισα πριν φύγω και αφού σχόλασα νωρίς, να κάνω μία γρήγορη επίσκεψη. Πήρα λοιπόν την Άννα και την ενημέρωσα ότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αυτή φρόντισε για τα υπόλοιπα. Όσο το ότι θα καθυστερήσω να ξαναπάω, μην φανταστείς κάνα μήνα. 5-6 μέρες το πολύ.![]()
Τα κορίτσια και τα μάτια σου.Φίλε μου καλέ, να περάσεις όμορφα, να φορτίσεις μπαταρίες και σε περιμένω να γυρίσεις να βρεθούμε στην Άννα και να πιούμε το ποτάκι μας. Για όσο λείπεις θα τα προσέχω εγώ τα κορίτσια!
Κοίτα. Τα κορίτσια θα τα προσέχω. Για τα μάτια μου δεν μπορώ να εγγυηθώ γιατί σίγουρα θα μου τα πετάξουν έξω!!!Τα κορίτσια και τα μάτια σου.![]()
Lara CroftMulti Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA Leme!!!![]()
Δεν έχω πάει με την Lara φίλε μου αλλά με την Ρούλα που έχω πάει πολλές φορές, μπορώ να πω ότι στο σεξ, μπορεί και να την έχει και για πλάκα το Ρουλάκι!!!Lara Croft
Kavlo RULA tin lene ti kopela leme xaxaxa!!! Tora Live!!!Δεν έχω πάει με την Lara φίλε μου αλλά με την Ρούλα που έχω πάει πολλές φορές, μπορώ να πω ότι στο σεξ, μπορεί και να την έχει και για πλάκα το Ρουλάκι!!!