Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.227
Πόντοι
2.846
Εγώ πάντως της έχω κάνει άλλο της έχω αφήσει qrcode στο δεξί το κωλομέρι δεν φαίνεται με γυμνό μάτι πρέπει να φοράς ιδικά γυαλιά για να το δεις.
Το έχω κάνει επίτηδες αυτό
Έχεις ανέβει level εσύ. :cheesy:
Παρεμπιπτόντως, χθες που ήμουν με το ερωτά μας στο 3, διαπίστωσα ότι η ζημιά δεν έχει αποκατασταθεί. Για κανόνισε. :cheesy:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436
Έχεις ανέβει level εσύ. :cheesy:
Παρεμπιπτόντως, χθες που ήμουν με το ερωτά μας στο 3, διαπίστωσα ότι η ζημιά δεν έχει αποκατασταθεί. Για κανόνισε. :cheesy:
Θα το φτιάξουμε και αυτό μην αγχώνεσαι σε δέκα δεκαπέντε μέρες θα είναι έτοιμο το 3 το μασαζοκρεβατο είναι σαν κλουβί εκεί μέσα κάτι με πιάνει θα έχω και της τρεις ξαδέρφες βοηθούς το πολύ πολύ να το δεις καρφωμένο στο νταβάνι το μασαζοκρεβατο.
Πάντως κάνει ένα σπαστικό ήχο το είχα ξεκαρφωσει με την ξαδέρφη την 2

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.227
Πόντοι
2.846
Σε αυτό το σημείο και πριν σας καληνυχτίσω θα ήθελα να πω δύο λόγια. Παρακολουθώ το νήμα πριν γίνω πελάτης του μαγαζιού και από τα μηνύματά σας και τις περιγραφές σας για την Άννα και τα κορίτσια αποφάσισα να γίνω πελάτης και μάλιστα μόνιμος και πολύ τακτικός. Έχω όμως διαπιστώσει ότι ενώ οι περισσότεροι από εδώ μέσα είμαστε πελάτες, πολλές φορές διαφωνούμε σε κάποια πράγματα και είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό και το καταλαβαίνω. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να ξεφεύγουμε κάποιες φορές και να χαλάμε τις καρδίες μας, ενώ ο κοινός μας στόχος είναι να πηγαίνουμε εκεί και να περνάμε καλά. Όσο για τις διαφωνίες που πολλές φορές έχουν να κάνουν με το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον καθένα, το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά. Τώρα όσον αφορά κάποιες φωτογραφίες θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα αν είναι fake ή όχι η Άννα ότι κάνει το κάνει για την ευχαρίστηση των οφθαλμών μας. Αυτά από μένα. Σας εύχομαι καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Όσο για το τελευταίο, ελπίζω η καλή μας Άννα να φροντίσει για την πραγματοποίησή του. :wink:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.964
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i Milfara Agapi full time !!!
IMG-20250426-WA0000.jpg

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.964
Πόντοι
4.656
Θα το φτιάξουμε και αυτό μην αγχώνεσαι σε δέκα δεκαπέντε μέρες θα είναι έτοιμο το 3 το μασαζοκρεβατο είναι σαν κλουβί εκεί μέσα κάτι με πιάνει θα έχω και της τρεις ξαδέρφες βοηθούς το πολύ πολύ να το δεις καρφωμένο στο νταβάνι το μασαζοκρεβατο.
Πάντως κάνει ένα σπαστικό ήχο το είχα ξεκαρφωσει με την ξαδέρφη την 2
Levendi mou i ksaderfes!!!
IMG-20250307-WA0001.jpg

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
21
Σε αυτό το σημείο και πριν σας καληνυχτίσω θα ήθελα να πω δύο λόγια. Παρακολουθώ το νήμα πριν γίνω πελάτης του μαγαζιού και από τα μηνύματά σας και τις περιγραφές σας για την Άννα και τα κορίτσια αποφάσισα να γίνω πελάτης και μάλιστα μόνιμος και πολύ τακτικός. Έχω όμως διαπιστώσει ότι ενώ οι περισσότεροι από εδώ μέσα είμαστε πελάτες, πολλές φορές διαφωνούμε σε κάποια πράγματα και είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό και το καταλαβαίνω. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να ξεφεύγουμε κάποιες φορές και να χαλάμε τις καρδίες μας, ενώ ο κοινός μας στόχος είναι να πηγαίνουμε εκεί και να περνάμε καλά. Όσο για τις διαφωνίες που πολλές φορές έχουν να κάνουν με το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον καθένα, το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά. Τώρα όσον αφορά κάποιες φωτογραφίες θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα αν είναι fake ή όχι η Άννα ότι κάνει το κάνει για την ευχαρίστηση των οφθαλμών μας. Αυτά από μένα. Σας εύχομαι καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Όσο για το τελευταίο, ελπίζω η καλή μας Άννα να φροντίσει για την πραγματοποίησή του. :wink:
Καλα τα λες , και απαντω γιατι θεωρω πως με πηρε και εμενα η μπαλα. εννοειτε οτι θελει θα κανει ειτε για εμας ειτε για την καυλαντα, τα κοριτσια ειναι υπεροχα οπως και να εχει ανεξαρτητως, αλλα μην γινομαστε γραφικοι εδω περα με τα προφανες! και το τελευταιο παει στον φιλο manos 1810 .

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.227
Πόντοι
2.846
Εντάξει Άννα μου, είπαμε να φροντίσεις να έχουμε όνειρα γλυκά αλλά μην το παρακάνεις, γιατί στο τέλος αντί για όνειρα γλυκά, θα έχουμε εφιάλτες. Θα βλέπουμε ότι μας κυνηγούν αυτές οι λυσσάρες, για να μας βιάσουν!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.964
Πόντοι
4.656
Εντάξει Άννα μου, είπαμε να φροντίσεις να έχουμε όνειρα γλυκά αλλά μην το παρακάνεις, γιατί στο τέλος αντί για όνειρα γλυκά, θα έχουμε εφιάλτες. Θα βλέπουμε ότι μας κυνηγούν αυτές οι λυσσάρες, για να μας βιάσουν!!!
IMG-44553202b00af1f7d8f41e0419713554-V.jpg

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.227
Πόντοι
2.846
Εντάξει, τώρα το τερμάτισες για μία ακόμα φορά. Δεν με λυπάσαι. Ξέρεις ότι είμαι μακριά και στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή, για μία ακόμα φορά. Όταν θα επιστρέψω, θα σου εξηγήσω τι σημαίνει η λέξη έλεος, αν και νομίζω ότι την ξέρεις, αλλά κάνεις το κορόϊδο, για να με βασανίζεις. :cheesy::cheesy::cheesy:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.964
Πόντοι
4.656
Εντάξει, τώρα το τερμάτισες για μία ακόμα φορά. Δεν με λυπάσαι. Ξέρεις ότι είμαι μακριά και στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή, για μία ακόμα φορά. Όταν θα επιστρέψω, θα σου εξηγήσω τι σημαίνει η λέξη έλεος, αν και νομίζω ότι την ξέρεις, αλλά κάνεις το κορόϊδο, για να με βασανίζεις. :cheesy::cheesy::cheesy:
I Milfara Agapi se peripithike dhen ihes parapona Levendi mou!!!
IMG-20241116-WA0008.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom