John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.671
- Πόντοι
- 3.846
Γενικά όμως καλύτερα ψηλή και χοντρή,παρά κοντή και χοντρή.Αρκεί να χωράνε στον μύλο κ απ ότι φαίνεται αυτή δε χωράει
Κ ψηλή κ χοντρή η τυπισα
Γενικά όμως καλύτερα ψηλή και χοντρή,παρά κοντή και χοντρή.Αρκεί να χωράνε στον μύλο κ απ ότι φαίνεται αυτή δε χωράει
Κ ψηλή κ χοντρή η τυπισα
Τι με θύμησες τώρα ένα φίλο μου Παπατζή τον λένε δε τον ξέρειςΓενικά όμως καλύτερα ψηλή και χοντρή,παρά κοντή και χοντρή.
Που την βρίσκουμε συναγωνιστή;Πέρασμα από Μαριάννα...
Άκουσα στο τηλ. πως ήρθε καινούργιο μωρό αβγαλτο, αλλά με πολλά κιλά.
Πήγα από εκεί...το μωρό με όνομα Ελισάβετ δουλεύει. Είναι όντως πιτσιρίκα όπως την έκοψα το πολύ 22χρονων να είναι. Τελοσπαντων πολλά τα κυβικά.
Είχε κ Αφροδίτη μιλφ!
Αυτά...δεν έχει τίποτα να γαμησουμε!![]()
Μαγαζί με ρούχα έχει και δεν κάνει πλεονΗ Νάντια από κρυσταλ γνωρίζουμε τι επιχείρηση έχει? Είναι πάλι στο χώρο του μασάζ?
Σβηστο και ξανα γραψτο αλλες 10 φορεςκαλησπερα ξερεις κανεις ενα στο insta pro massage skg τι παιζει ?
Πως ήταν εμφανισιακά δώσε πληροφορίες σε εμάς ο μας αρέσουν αυτάΠέρασμα από Μαριάννα...
Άκουσα στο τηλ. πως ήρθε καινούργιο μωρό αβγαλτο, αλλά με πολλά κιλά.
Πήγα από εκεί...το μωρό με όνομα Ελισάβετ δουλεύει. Είναι όντως πιτσιρίκα όπως την έκοψα το πολύ 22χρονων να είναι. Τελοσπαντων πολλά τα κυβικά.
Είχε κ Αφροδίτη μιλφ!
Αυτά...δεν έχει τίποτα να γαμησουμε!![]()
Αδικος κόπος είναι πριβε το μαγαζίΠως ήταν εμφανισιακά δώσε πληροφορίες σε εμάς ο μας αρέσουν αυτά
Ρε πως σας βρίσκουν χάζους και σαν δουλεύουν έτσι....αχαχαχχαχααχχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχχαχαχΚαλησπέρα σας.
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι κατά τις δώδεκα από Κρυσταλ.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία έκλεισα με την πολυαναφερομενη Μπελα.
Όντως πολύ εντυπωσιακή.
Πρώτο μέρος, να είχαμε να λέγαμε μασάζ.
Βιαστικό, άγαρμπο, χαιδεμα.
Σε σημείο που ζήτησα να μην προχωρήσει στην πλάτη.
Δεύτερο μέρος, χυσε να τελειώνουμε.
Γρήγορο παίξιμο με το χέρι.
Το μόνο που άξιζε ήταν το στήσιμο του πισινου της.
Και η θέα από τα στήθη της.
Τα οποία χρειάστηκε να ζητήσω να μου τα προσφέρει για να γευτω.
Ρώτησα τι έξτρα προσφέρει.
+20 για να βγάλει το κάτω εσώρουχο.
+10 για να την γλυψω.
Σύνολο:80€.
Από εμένα δεν θα προτιμηθεί ξανά λόγω βιασύνης.
Σιγά εσύ υπερεπιστημονα...Ρε πως σας βρίσκουν χάζους και σαν δουλεύουν έτσι....αχαχαχχαχααχχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχχαχαχ
Γτ κοροϊδεύεις όλους όσους γράφουν?Ρε πως σας βρίσκουν χάζους και σαν δουλεύουν έτσι....αχαχαχχαχααχχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχχαχαχ
Επειδή είναι αρχίδιΓτ κοροϊδεύεις όλους όσους γράφουν?
Δεξί ή αριστερό?Επειδή είναι αρχίδι
Δεν ξέρω τι ψηφίζει χαχαχαχαΔεξί ή αριστερό?
Καλώς τον ναι και ας άργησε.Ρε πως σας βρίσκουν χάζους και σαν δουλεύουν έτσι....αχαχαχχαχααχχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχχαχαχ
Φοβήθηκα να μην τον σπάσουμε τον μύλο!Πρόεδρε από πότε κολλάς στα πολλά κιλά; Αφού ο καλός ο μύλος ολλα τα αλεθει.
Έλα μπουστηδες πέρασμα από το golden...
Παρούσες εκείνη την ώρα Ξένια(τζουσυ γκομενάκι)κ Βικτώρια(έκφυλο κ μικρό γκομενάκι σε ηλικία)!
Πέρασμα με την Ξένια... αφού ακολούθησε ένα ελαφρύ ντουζακι, παρεπιπτόντως έχει στο δωμάτιο μίας χρήσης παντόφλες.
Ήρθε το μωρό δεν έβγαλε τπτ, ακολούθησε ένα ωραίο μασάζακι ελαφρύ χωρίς πιέσεις έντονες. Μου πρότεινε φραπα στα 50€.
Κάπου στο μισάωρο που κανονίσαμε με γύρισε κ παίχτηκε η φραπα!
Προσεγμένος χώρος κ καθαρός! Και οι 2 κοπέλες που είδα καλουτσικα μωρά. Αν κ πήγα μπας κ δω Χαρά από Μπουστη Μπαναγιωτη αλλά δεν....
![]()
Ειναι αληθεια οτι ολες ειναι βαρεων βαρων?Πέρασμα από Harmony Spa με Ελλη. Μικρή σε ηλικία, 18-19 . Ξανθό μαλλί, νορμάλ ύψος. Γενικά ωραία εμφάνιση. Μέσα όμως αποτυχία. Τα τυπικά στο σοσιαλ και μετα 10 λεπτα λάδωμα ούτε καν χαίδεμα κατά το οποίο ρωτάει το γνωστό "μασάζ σε όλο το σώμα ". Αφού απάντησα θετικά μου είπε οπότε θέλω να γυρίσω. 2ο κομμάτι διαδικαστικό και αμήχανο. Η κοπέλα σχετικά απόμακρη, δεν έβγαλε ρούχα. Άπλωσα χέρι στο αρκετά ωραίο κωλαράκι αλλά η όλη φάση ήταν λες και χουφτωνω ένα άψυχο ον. Τεχνικά μέτρια προς κάτω στον φραπέ. Κακή εμπειρία, συνολικός χρόνος με ντουζ πριν και μετά, 30 λεπτά. Κλέψιμο χρόνου, τραγικό απλό λάδωμα για πρώτο κομμάτι, αμήχανη συμπεριφορά, απόμακρη, δεν έβγαλε τίποτα, απουσία αισθησιασμου. Συστήνεται αποφυγή.
Γενικά στο εν λόγω κατάστημα η μόνη με καλές πραγματικά υπηρεσίες είναι η Ηλιανα. Προς το παρόν με όλες τις αλλες απλά καις τα λεφτα σου