Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
21
Oriste Levendi mou afti ine i Gnomi iatin AGAPI an se kanopi kalos!!! Simera ehi repopo ine spititis molis dhiavase to skolio mou estile tin fotografia Live natin vlepos Levendi mou!!!
Screenshot_20250515_104653_Gallery.jpg
Αυτη παντως ειναι fake! παρολα αυτα ομως καυλα το κοριτσι!

Συνημμένα

• screen.jpg
    screen.jpg
    192,7 KB · Εμφανίσεις: 39

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.283
Πόντοι
2.846
Εσυ πως ξεχωρισες την πριζα και οχι το χωρο βρε χυστη του 10ρικου και των τσιγγανων??
Ασε να πουν ατομα που εχουν παει μαζι της πανω απο 10 φορες αν ειναι αυτη ή οχι
Την πρίζα την πρόσεξα κι εγώ, δεν είμαι από τον Νομό των Χαζών, όπως πρόσεξα και άλλα και ξέρω αν είναι η Κατερίνα ή όχι. Το κορμί της Κατερίνας ειδικά το ξέρω πολύ καλά και μπορώ να προσέξω πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το τι κάνει η Άννα, σε μένα ειδικά μπορεί να κάνει ότι θέλει, γιατί είναι φίλη μου!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
31.110
Πόντοι
4.656
Την πρίζα την πρόσεξα κι εγώ, δεν είμαι από τον Νομό των Χαζών, όπως πρόσεξα και άλλα και ξέρω αν είναι η Κατερίνα ή όχι. Το κορμί της Κατερίνας ειδικά το ξέρω πολύ καλά και μπορώ να προσέξω πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το τι κάνει η Άννα, σε μένα ειδικά μπορεί να κάνει ότι θέλει, γιατί είναι φίλη μου!!!
Ia kitaksetin tora kala kala pes tin alithia xaxaxa!!!
Screenshot_20250515_104941_Gallery.jpg

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.602
Πόντοι
4.646
Έτσι, ξεμπρόστιασέ τον τύπε μου! :2funny:

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.985
Πόντοι
481
Έτσι, ξεμπρόστιασέ τον τύπε μου! :2funny:
Στα σβαχια μου σε γραφω.. τις κοπελες τις ξερουμε καλα οσοι παμε.. οτι θελει ανεβαζει η Αννα απο εκει και περα τραβα να τις δεις

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.985
Πόντοι
481
Ακριβως..ουτε θα ασχοληθω με γαμιαδες του μεταξουργειου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Multi Massage DIAMOND Tora to Marnaki glika!!!
IMG-20250402-WA0012.jpg
Η μονη που με εψησε και την πηρα 2η φορα κ μαλλον εκει θα πεφτω τωρα

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.497
Πόντοι
1.436
Σύντροφε τι πρόβλημα υπάρχει με τον έρωτα μας??

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.614
Πόντοι
9.195
Αυτη παντως ειναι fake! παρολα αυτα ομως καυλα το κοριτσι!
Τις κοπέλες τις ξέρουμε απ έξω και ανακατωτά γιατί έχουμε πάει δεκάδες φορές μαζί τους!
Το μόνο fake εδώ μέσα, είσαι εσύ φίλε μου που είσαι τόσο έμπειρος αν και απλό μέλος χωρίς κριτικές, χωρίς δημοσιεύσεις και χωρίς αρχίδια προφανώς να ανεβάσεις ένα αληθινό προφίλ!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.283
Πόντοι
2.846
Σύντροφε τι πρόβλημα υπάρχει με τον έρωτα μας??
Τίποτα μωρέ, απλώς υπάρχει μία διαφωνία για μία φωτογραφία. Μοιάζει πολύ με την Κατερίνα και αν είναι αυτή πρέπει να είναι παλιά και εκτός Ελλάδας. Όσο για μία δεύτερη, που ανέβασε η Άννα, είναι η Κατερίνα σίγουρα και το λέω αυτό γιατί μετά από τριάντα περίπου φορές που έχω πάει μαζί της, έχω χαρτογραφήσει καλά το κορμί της.

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
21
Τις κοπέλες τις ξέρουμε απ έξω και ανακατωτά γιατί έχουμε πάει δεκάδες φορές μαζί τους!
Το μόνο fake εδώ μέσα, είσαι εσύ φίλε μου που είσαι τόσο έμπειρος αν και απλό μέλος χωρίς κριτικές, χωρίς δημοσιεύσεις και χωρίς αρχίδια προφανώς να ανεβάσεις ένα αληθινό προφίλ!
ωπα ρε φιλε κατσε λιγο. στραβος εισαι? ενα reverse image search ειναι. το μαγαζι και η Αννα μια χαρα ειναι , οπως και τα κοριτσια, πελατης ειμαι ασχετα με τις κριτικες. μη βγαζεις χολη βγαλε πουλι καλυτερα

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.497
Πόντοι
1.436
Τίποτα μωρέ, απλώς υπάρχει μία διαφωνία για μία φωτογραφία. Μοιάζει πολύ με την Κατερίνα και αν είναι αυτή πρέπει να είναι παλιά και εκτός Ελλάδας. Όσο για μία δεύτερη, που ανέβασε η Άννα, είναι η Κατερίνα σίγουρα και το λέω αυτό γιατί μετά από τριάντα περίπου φορές που έχω πάει μαζί της, έχω χαρτογραφήσει καλά το κορμί της.
Εγώ πάντως της έχω κάνει άλλο της έχω αφήσει qrcode στο δεξί το κωλομέρι δεν φαίνεται με γυμνό μάτι πρέπει να φοράς ιδικά γυαλιά για να το δεις.
Το έχω κάνει επίτηδες αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom