Alioshassanovic
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 149
- Πόντοι
- 280
Έχει κάποιος μια πρώτη γνώμη για το Ειρηνακι;
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA se skizi!!!![]()
Εχει αρκετες κριτικες να διαβασεις.. εγω εχω να πω οτι ειναι μια πανεμορφη γυναικαΈχει κανείς μια γνώμη για την Αγάπη;
Oriste Levendi mou afti ine i Gnomi iatin AGAPI an se kanopi kalos!!! Simera ehi repopo ine spititis molis dhiavase to skolio mou estile tin fotografia Live natin vlepos Levendi mou!!!Έχει κανείς μια γνώμη για την Αγάπη;
Φίλε μου μία από τα ίδια με το Μαρινακι χθες. Σήμερα είχε σειρά η μοναδική μου αγάπη, το Κατερινάκι!!!Πέρασμα σήμερα με ραντεβού ξανά με το Μαρινάκι!Είχα πει οτι στη Μαρίνα θα σταθώ και ας μην έχω ολοκληρώσει τον κύκλο..(έχω αφήσει Αγαπη και Αλίνα)
Όλα σούπερ.. καθε φορά και καλύτερα..
Πίπα λουξ,σεξ λουξ,Μαρινα λουξ,Αννα λουξ,χώρος όπως πάντα λουξ!!
Μήτσο άφησα μνμ να σου δωσουν φιλακι απο μενα..χαχαχα
Έτσι ακριβώς είναι στα τέσσερα και μπαίνεις όπου θέλεις!!!Oriste Levendi mou afti ine i Gnomi iatin AGAPI an se kanopi kalos!!! Simera ehi repopo ine spititis molis dhiavase to skolio mou estile tin fotografia Live natin vlepos Levendi mou!!!![]()
Αγάπη. Εκπληκτική γυναίκα ή μάλλον γυναικάρα!Έχει κανείς μια γνώμη για την Αγάπη;
Φοβερός πίνακας τέχνης!!!Oriste Levendi mou afti ine i Gnomi iatin AGAPI an se kanopi kalos!!! Simera ehi repopo ine spititis molis dhiavase to skolio mou estile tin fotografia Live natin vlepos Levendi mou!!!![]()
Αξιοσημείωτο η απόλυτα ελαστική της σουφρα η οποία καταφέρνει μετά από τόσα σκισίματα να παραμένει στενή και φιλόξενη!Oriste Levendi mou afti ine i Gnomi iatin AGAPI an se kanopi kalos!!! Simera ehi repopo ine spititis molis dhiavase to skolio mou estile tin fotografia Live natin vlepos Levendi mou!!!![]()
Partin Tora Live apo to krevati tis!!!Φίλε μου μία από τα ίδια με το Μαρινακι χθες. Σήμερα είχε σειρά η μοναδική μου αγάπη, το Κατερινάκι!!!
ΥΓ. Τα φιλιά δεν μου τα έδωσαν. Χαχαχα.
Τώρα θα κοιμηθώ ήσυχος. Ή μήπως όχι.Partin Tora Live apo to krevati tis!!!![]()
Εν τω μεταξύ η πρίζα στη φωτογραφία δεν είναι καν ελληνικού τύπου...Partin Tora Live apo to krevati tis!!!![]()
Λάδι σε καμβά... Σοβαρό έργο τέχνηςOriste Levendi mou afti ine i Gnomi iatin AGAPI an se kanopi kalos!!! Simera ehi repopo ine spititis molis dhiavase to skolio mou estile tin fotografia Live natin vlepos Levendi mou!!!![]()
Εσυ πως ξεχωρισες την πριζα και οχι το χωρο βρε χυστη του 10ρικου και των τσιγγανων??Εν τω μεταξύ η πρίζα στη φωτογραφία δεν είναι καν ελληνικού τύπου...
Καλά τους κάνεις κ.Άννα! Το έχει ανάγκη ο οργανισμός τους!![]()
γιατί ρε παιδιά, πλάσματα του θεού είναι και οι τσιγγάνες.Εσυ πως ξεχωρισες την πριζα και οχι το χωρο βρε χυστη του 10ρικου και των τσιγγανων??
Ασε να πουν ατομα που εχουν παει μαζι της πανω απο 10 φορες αν ειναι αυτη ή οχι