Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.975
Πόντοι
1.346
Περάσμα σήμερα από την Ειρήνη την κοπέλα που είναι αδύνατη στην ερημίτη, λοιπόν η κοπέλα είναι ευγενική πεντακάθαρη και γλυκιά, παρά πολύ καλή πιπα, στα 4 θέλει να βλέπει στον καθρέφτη που την πηδας, αναλυτική περιγραφή στα στούντιο θεσσαλονικης
ερημιτη εχει πολλα πλεον,σε ποιο και τι βαρδια;

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
1
Πέρασμα με την γνωστή πλεον Αφροδίτη από το πλέιμποϊ στην Φρίξου προχτές βράδυ γενικά δεν είχε πολύ κίνηση στα ρδελα αλλά λόγο χρόνου κιόλας μπήκα μόνο σε 2 όποτε δεν έχω εικόνα το τι γινόταν μέσα. Πάμε στα του δωματίου η κοπέλα μέσα ξεκίνησα με κάποια προκαταρκτικά μετά ξαπλα και πιπα βαθιά και υγρή μετά έγιναν 2 στάσεις στα 4 και αυτή από πάνω ήθελα και reverse cowgirl αλλά δεν άντεξα παραπάνω το τέλος ήρθε στις υπέροχες βυζαρες της

Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Τα τραβελια για τσατσαδες που τα είδες?
Ένα στούντιο Ν.Ουρανου δίπλα απτό μπελά Ντόνα αριστερά που εχει 3-4 σκαλακια και το άλλο στην Φρίξου στα αριστερά πάλι ανεβαίνεις κάτι σκάλες έχει 2 κοπέλες μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας μου πει κάποιος επειδή ποτέ δεν μπήκα με Σάντρα και να μην φάω καμία φολα και πάει πεταμένο το πορνοπαραβολο αξίζει;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.033
Πόντοι
8.295
Ένα στούντιο Ν.Ουρανου δίπλα απτό μπελά Ντόνα αριστερά που εχει 3-4 σκαλακια και το άλλο στην Φρίξου στα αριστερά πάλι ανεβαίνεις κάτι σκάλες έχει 2 κοπέλες μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας μου πει κάποιος επειδή ποτέ δεν μπήκα με Σάντρα και να μην φάω καμία φολα και πάει πεταμένο το πορνοπαραβολο αξίζει;
Αξιζει

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.616
Πόντοι
2.046
Φιλος περασε απο το Μπελα ντονα και ρωτησε για Λαρα! Δεν ξερουν ποτε θα γυρισει του ειπαν.
Αντε βγαλε ακρη.

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.045
Πόντοι
5.956

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.480
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα αλάνια, λείπω χρόνια εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει στα σπιτάκια..
Εκτός από την Καρίνα καμία άλλη που να κάνει deepthroat παίζει??
Κατά προτίμηση νεαρή..
Αλεξάνδρα bad girls

• Like
Αντιδράσεις: Vitsos

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.359
Πόντοι
3.506
Φιλος περασε απο το Μπελα ντονα και ρωτησε για Λαρα! Δεν ξερουν ποτε θα γυρισει του ειπαν.
Αντε βγαλε ακρη.
Πήρα τηλέφωνα και σχεδόν νευριασμένη η τσα2 (ίσως λόγω αναδουλειάς) μου είπε να κοιτάζω το γνωστό σάη. Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τα σάη και να σκαλίζουμε. Τους έχει στήσει το Λαρόνι, χάνουν λεφτά και έχουν σαλτάρει.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
580
Πόντοι
21
Στο άλλο σάιτ έχουν βάλει την Βλάντα στο πρόγραμμα αλλά σε πρόσφατη βόλτα που έκανα δεν την πέτυχα πουθενά. Στο σπιτάκι που δούλευε στο Vegas το μέσα δεξιά ήταν δύο λατίνες στην θέση της, η Καταλίνα και και Βαλεντίνα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.275
Πόντοι
746
Πήρα τηλέφωνα και σχεδόν νευριασμένη η τσα2 (ίσως λόγω αναδουλειάς) μου είπε να κοιτάζω το γνωστό σάη. Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τα σάη και να σκαλίζουμε. Τους έχει στήσει το Λαρόνι, χάνουν λεφτά και έχουν σαλτάρει.
Θα περάσω από εκεί να ρωτήσω από κοντά....

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.375
Πόντοι
1.076
Στο άλλο σάιτ έχουν βάλει την Βλάντα στο πρόγραμμα αλλά σε πρόσφατη βόλτα που έκανα δεν την πέτυχα πουθενά. Στο σπιτάκι που δούλευε στο Vegas το μέσα δεξιά ήταν δύο λατίνες στην θέση της, η Καταλίνα και και Βαλεντίνα.
Εχθές που πέρασα ήταν εκεί η βλαντα. Πότε πέρασες εσύ από εκεί.

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
307
Πόντοι
21
Η Άννα η τσα2 από Φρίξου15 στο Χ μπαίνει δωμάτιο; Αν ναι εμπειρίες; Δεν υπάρχουν κριτικές ούτε για το Χ ούτε για Άννα.
Αυτην φιλε μπανει μου την ειχε πεσει μια φορα και ο μαλακας την εχω απο τοτε αποθημενο, βεβαια μετα πηγα στην ινα και κατεθεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom