Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 23 25,3%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 26 28,6%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 29 31,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 13 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    91

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.965
Πόντοι
36.036
Ωραία :confused::coffee:
Τουλάχιστον είναι καλή μαγείρισσα :rolleyes:γιατί χρειάζομαι μία επειδή κάνω ειδική διατροφή οπότε ξοδεύω αρκετό χρόνο και που να βρω καιρό για στοιχήματα :coffee:
Τύπε Ντούντα για παστίτσιο και γεμιστά ενδιαφέρεσαι ή για ποδομαλακία :confused:

@athinaios44 :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.551
Πόντοι
3.846
Για να μην σε κογιότ και στης Αγγέλως, τι λέει ο Πολυζώης, θα πας στην Αγγελόπολη :rolleyes:
Εγώ πάντως ετοιμάζω καλοκαιρινές βαλίτσες για Αλεξανδρούπολη, μετά Αλεξάνδρεια και τέλος στην Αλεξανδρέττα :angel:
Αναφορικά με το ερώτημα, ποδομαλακία δεν αρέσκομαι, παστίτσιο και γεμιστά καλό είναι να τα αποφεύγω, επομένως να φτιάχνει μηλόπιττα με κανέλλα :confused: ζουκίνια (αμερικανικά κωλοκυθάκια) με μαύρο ρύζι :confused:

Υ. Γ. Παστίτσιο μόνο όταν κάνω αρκετές κάμψεις. Πριν λίγο έκανα το 3ο σετ και πάω έξω περίπατο, περιμένοντας την καυλογερμανίδα γειτόνισσα να μου φέρει σκόρδα (ναι δεν κάνω χαβαλέ είμαι καριόλης).

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.965
Πόντοι
36.036
Για να μην σε κογιότ και στης Αγγέλως, τι λέει ο Πολυζώης, θα πας στην Αγγελόπολη :rolleyes:
Εγώ πάντως ετοιμάζω καλοκαιρινές βαλίτσες για Αλεξανδρούπολη, μετά Αλεξάνδρεια και τέλος στην Αλεξανδρέττα :angel:
Αναφορικά με το ερώτημα, ποδομαλακία δεν αρέσκομαι, παστίτσιο και γεμιστά καλό είναι να τα αποφεύγω, επομένως να φτιάχνει μηλόπιττα με κανέλλα :confused: ζουκίνια (αμερικανικά κωλοκυθάκια) με μαύρο ρύζι :confused:

Υ. Γ. Παστίτσιο μόνο όταν κάνω αρκετές κάμψεις. Πριν λίγο έκανα το 3ο σετ και πάω έξω περίπατο, περιμένοντας την καυλογερμανίδα γειτόνισσα να μου φέρει σκόρδα (ναι δεν κάνω χαβαλέ είμαι καριόλης).
ΝΑΙ
Στείλε τα πράγματα :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.551
Πόντοι
3.846
ΝΑΙ
Αύριο ίσως πάω για έφοδο στο ημιορεινό ελαιοπερίβολο κληρονομιά από τη γιαγιά Αλέξανδρα, κατάλαβες λοιπόν :cool2:
Θα το κάνω εντελώς αεροδρόμιο συν αντιπυρική ζώνη :headbaning1:
Αρκετά σπαμμάραμε, περιμένουμε νέα από τη συνάδελφο του νηματοθέτη :coffee: :confused:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.965
Πόντοι
36.036
Αύριο ίσως πάω για έφοδο στο ημιορεινό ελαιοπερίβολο κληρονομιά από τη γιαγιά Αλέξανδρα, κατάλαβες λοιπόν :cool2:
Θα το κάνω εντελώς αεροδρόμιο συν αντιπυρική ζώνη :headbaning1:
Αρκετά σπαμμάραμε, περιμένουμε νέα από τη συνάδελφο του νηματοθέτη :coffee: :confused:
Πότε θα έρθεις να μου κάνεις το οικόπεδο με το χλοοκοπτικό που είχαμε πει :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.761
Πόντοι
16.131
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.551
Πόντοι
3.846
ΝΑΙ
Επειδή μας γράφει στη ντούντα στα πατουσάκια της συναδέλφου ο νηματοθέτης σκέφτηκα να πω στη Βασίλυσσα να φτιάξει μηλόπιτα με taste καναδικό σφεντάμι :coffee:

Συνημμένα

• product_9667.png
    product_9667.png
    290,8 KB · Εμφανίσεις: 13

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.167
Πόντοι
206
Αν οχι πατουσακια, τα ποδια της, εν λογω κυριας ειναι περιποιημενα! Αν μια γυναικα δεν φροντιζει τα ποδια της, ειναι αποτρεπτικος λογος για μενα. Και οχι μονο αυτο, αλλα και τα χερια της, τα μαλλια της, το ντυσιμο της. Εχουμε μαθει να θελουμε την γυναικα περιποιημενη. Γι αυτο δεν τις περιμενουμε στην πορτα, τοση ωρα για μια κοινη εξοδο?

pa28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2022
Like
2.594
Πόντοι
456
Και εγώ όπως πήγα για καφέ με μια συνάδελφο...στον γυρισμό της είπα για το μουνι της ... πήγε στο πίσω κάθισμα και μου λέει έλα γαμισε....δεν είναι μουφα δεν είναι φιδι να έχω και φωτογραφίες...χαχαχαχα
να της ριξω και εγω ενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom