Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 3.556
Είναι πριβε δυστυχώςΆννα Χαριλάου τηλ επικοινωνίας???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλαράκι σου ο τύπος??Βρε καλώς τα παιδιά...
Είναι πριβε δυστυχώςΆννα Χαριλάου τηλ επικοινωνίας???
Φιλαράκι σου ο τύπος??Βρε καλώς τα παιδιά...
Δε πήγες κ στην ΜακρόνησοΚαλώς σας βρήκα!!!!
Μ λείψατε![]()
Στην τελευταία αγγελία έχει τελείως ψεύτικες φοτογραφιες με 100€ την ώρα και στο δικό σου χώρο.. Κανένας Δρακουμέλ μάλλον θα σου έρθει και όχι η ΛιζαΑγαπητοί, είμαι Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό, κι έτσι ακολουθεί πολυπτυχές ερώτημα.
α) ψάχνω για τύπου amateur φοιτήτρια. Έχει παιχτεί τίποτα καινούριο τους τελευταίους μήνες που θα προτείνατε;
β) είδα κάτι περίεργα τύπου:
![]()
Σόνια η πιο καυλιάρα μελαχρινή στην Θεσσαλονικη
Με λένε Σόνια και είμαι μια νέα 26χρονη καυλιάρα γυναίκα. Είμαι ανεξάρτητη, εμφανίσιμη, ευχάριστη, πολύ καθαρή και διακριτική με πανέμορφο πλουσιο στηθος και σεξι αναλογιες. Η κωλάρα μου συναρπάζει κάθε άντρα. Ετοιμάσου να τρελαθείς μαζι μου στο κρεβατι. Θα είμαι η καλύτερη που έχεις δοκιμάσει...kanesex.com
![]()
Ντίνα - 6949897926
Έρχομαι σε μπάτζελορ ή σε παρτούζα, δεν λέω εύκολα όχι και μου αρέσει το σεξ με πάθος. Έχω όλη την καλή διάθεση σε εκπληρώσω κάθε φαντασίωση σου. Μην περιμένεις άλλο, κάλεσε με και έλα να κλείσουμε ραντεβού. ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 6949897926kanesex.com
![]()
Sofo 23 χρονών, απαντώ μόνο στο WhatsApp 6970060336
Sofo Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο του σεξ Είμαι έτοιμος να εκπληρώσω όλες τις φαντασιώσεις σας WhatsApp 6970060336kanesex.com
![]()
TINA GREEK ΚΑΛΛΟΝΉ
Καυτή γυναικάρα Ελληνιδα για outcall στο χωρο σου με υπέροχες καμπύλες που θα σε γοητεύσουν απο το πρώτο και όλας λεπτό… 6987431722kanesex.com
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και διακριτική ΛΙΖΑ
ΕΙΜΑΙ η ΛΙΖΑ,, ενεξάρτητη, εμφανίσιμη, ευχάριστη, ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και διακριτική με πανέμορφο στήθος και σέξι αναλογίες. . [οι φωτογραφίες είναι αληθινές] ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙA ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ με το κορμί μου και την ευχάριστη προσωπικότητά μου. Κάνω έρωτα με δωράκι 100€ Έχω...kanesex.com
έχει κάνει πέρασμα κάποιος;
Thanks και καλή συνέχεια.
Αν δεν παίξει κάτι από τα παραπάνω με βλέπω να σκάω μύτη στη Sonya του Club.
για Σπιναλογκα εισαιΜάλτα ήμουν αν θες ν μάθεις,,,,,,απλά είχα καιρό ν γράψω κ μ λείψατε!
Σε ό,τι κατάσταση και να βρισκόμουν, αν δεν έχει πάει σύντροφος πρώτα σε outcall, δεν υπήρχε περίπτωση όντως.Στην τελευταία αγγελία έχει τελείως ψεύτικες φοτογραφιες με 100€ την ώρα και στο δικό σου χώρο.. Κανένας Δρακουμέλ μάλλον θα σου έρθει και όχι η Λιζα
Τότε και την προ τελευταία αγγελία αποκλείεις μιας και αυτή είναι outcall πάλι με ψεύτικες φοτοΣε ό,τι κατάσταση και να βρισκόμουν, αν δεν έχει πάει σύντροφος πρώτα σε outcall, δεν υπήρχε περίπτωση όντως.
Με βλέπω Sonya, σιγά-σιγά...Τότε και την προ τελευταία αγγελία αποκλείεις μιας και αυτή είναι outcall πάλι με ψεύτικες φοτο
ΜΑΚΡΙΑ....φολα ...ξεπετα ...και αερας ΄΄σου κανω χαρη που ειμαι εδω΄΄ ....με υφος χιλιων καρδιναλιων....η συγκεκριμενη προ 3ετιας επαιρνε 150 ευρω και μετα την ειδε πορνοσταρ,βαλε μια τανια της να δεις ποσο αμετοχη ειναι στο σεξ και ποσο ΄΄΄πηδα με χωρις να κανω τιποτα΄΄ειναι στο σεξ....250 ευρω για να δω τα κακοφτιαγμενα βυζια της; φιλε κανε ενα δωρο στον εαυτο σου και κρατα τα λεφτα σου
Μας επισκέφτηκε και η γνωστη γαμπριελα για λιγες μερες
ΜΑΚΡΙΑ....φολα ...ξεπετα ...και αερας ΄΄σου κανω χαρη που ειμαι εδω΄΄ ....με υφος χιλιων καρδιναλιων....η συγκεκριμενη προ 3ετιας επαιρνε 150 ευρω και μετα την ειδε πορνοσταρ,βαλε μια τανια της να δεις ποσο αμετοχη ειναι στο σεξ και ποσο ΄΄΄πηδα με χωρις να κανω τιποτα΄΄ειναι στο σεξ....250 ευρω για να δω τα κακοφτιαγμενα βυζια της; φιλε κανε ενα δωρο στον εαυτο σου και κρατα τα λεφτα σου
Φιλε....ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....τα 250€ που ζητάει....πλέον είναι ξεπετα....κάποτε στην Αθήνα την είχα πάρει ήταν φοβερό μουνι και από σώμα και από υπηρεσίες....Γουσταρε πούτσο στην κυριολεξία....πλέον κάνει αγγαρεία....είναι κρίμα τα λεφτά σου ....πιθανον να εχεις δικιο. και η εμινε φαινεται αχαρη στις ταινιες αλλα στον αγώνα δεν ηταν και ασχημη, εχω παει και με χειροτερες
καταλαβα τι εννοεις και πιστευω πως εχεις δικιο, αλλα ηθελα να το αναφερω εδω οτι ηρθε θεσσαλονικη διοτι καποιος μπορει να ενδιαφέρεται για να βγαλει τα απωθημένα τουΦιλε....ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....τα 250€ που ζητάει....πλέον είναι ξεπετα....κάποτε στην Αθήνα την είχα πάρει ήταν φοβερό μουνι και από σώμα και από υπηρεσίες....Γουσταρε πούτσο στην κυριολεξία....πλέον κάνει αγγαρεία....είναι κρίμα τα λεφτά σου ....
Απωθημένα; Η Γκάμπριελα που την έχει πάρει η μισή Αθήνα είναι φίλε....όχι η Ναόμι Κάμπελ....έχει 10 χρόνια στον "χώρο" του πληρωμένου έρωτα η συγκεκριμένη....καταλαβα τι εννοεις και πιστευω πως εχεις δικιο, αλλα ηθελα να το αναφερω εδω οτι ηρθε θεσσαλονικη διοτι καποιος μπορει να ενδιαφέρεται για να βγαλει τα απωθημένα του
Καλησπερα, η sofο ειναι μια μελαχρινή γεωργιανη που λέει ότι είναι ουκρανεζα. Όλα τα προφιλ στο κανεσεξ είναι η ίδια, την εχω παρει 3 φορες. Στον αγώνα οκ όλα καλά (εγω προσωπικά) αλλά υπάρχουν σίγουρα και καλύτερες. Λιγο αγρια φάτσα.Αγαπητοί, είμαι Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό, κι έτσι ακολουθεί πολυπτυχές ερώτημα.
α) ψάχνω για τύπου amateur φοιτήτρια. Έχει παιχτεί τίποτα καινούριο τους τελευταίους μήνες που θα προτείνατε;
β) είδα κάτι περίεργα τύπου:
![]()
Σόνια η πιο καυλιάρα μελαχρινή στην Θεσσαλονικη
Με λένε Σόνια και είμαι μια νέα 26χρονη καυλιάρα γυναίκα. Είμαι ανεξάρτητη, εμφανίσιμη, ευχάριστη, πολύ καθαρή και διακριτική με πανέμορφο πλουσιο στηθος και σεξι αναλογιες. Η κωλάρα μου συναρπάζει κάθε άντρα. Ετοιμάσου να τρελαθείς μαζι μου στο κρεβατι. Θα είμαι η καλύτερη που έχεις δοκιμάσει...kanesex.com
![]()
Ντίνα - 6949897926
Έρχομαι σε μπάτζελορ ή σε παρτούζα, δεν λέω εύκολα όχι και μου αρέσει το σεξ με πάθος. Έχω όλη την καλή διάθεση σε εκπληρώσω κάθε φαντασίωση σου. Μην περιμένεις άλλο, κάλεσε με και έλα να κλείσουμε ραντεβού. ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 6949897926kanesex.com
![]()
Sofo 23 χρονών, απαντώ μόνο στο WhatsApp 6970060336
Sofo Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο του σεξ Είμαι έτοιμος να εκπληρώσω όλες τις φαντασιώσεις σας WhatsApp 6970060336kanesex.com
![]()
TINA GREEK ΚΑΛΛΟΝΉ
Καυτή γυναικάρα Ελληνιδα για outcall στο χωρο σου με υπέροχες καμπύλες που θα σε γοητεύσουν απο το πρώτο και όλας λεπτό… 6987431722kanesex.com
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και διακριτική ΛΙΖΑ
ΕΙΜΑΙ η ΛΙΖΑ,, ενεξάρτητη, εμφανίσιμη, ευχάριστη, ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και διακριτική με πανέμορφο στήθος και σέξι αναλογίες. . [οι φωτογραφίες είναι αληθινές] ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙA ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ με το κορμί μου και την ευχάριστη προσωπικότητά μου. Κάνω έρωτα με δωράκι 100€ Έχω...kanesex.com
έχει κάνει πέρασμα κάποιος;
Thanks και καλή συνέχεια.
Αν δεν παίξει κάτι από τα παραπάνω με βλέπω να σκάω μύτη στη Sonya του Club.
Ευχαριστώ για το contribution, κατά τα άλλα πως ήταν σε γενικές γραμμές; Γαμήσιμο ή μπα;Καλησπερα, η sofο ειναι μια μελαχρινή γεωργιανη που λέει ότι είναι ουκρανεζα. Όλα τα προφιλ στο κανεσεξ είναι η ίδια, την εχω παρει 3 φορες. Στον αγώνα οκ όλα καλά (εγω προσωπικά) αλλά υπάρχουν σίγουρα και καλύτερες. Λιγο αγρια φάτσα.
Για εμένα είναι γαμησιμοΕυχαριστώ για το contribution, κατά τα άλλα πως ήταν σε γενικές γραμμές; Γαμήσιμο ή μπα;
Eπειδή θα μείνω με την απορία έπαιζε κωλαράκι στα εξτρά η δεν το έδινε; Πάνε χρόνια νομίζω πάνω απο 6-7 που είχα κάνει επίσκεψη. Παλευόταν περισσότερο τότε, αλλά τα φουσκωμένα χείλια με τίποτα...Αχ ρε Ιρίνα-Λενκα δεν φτάνει που το πρόσωπο σου δεν αναγνωρίζεται πλέον....Πήγες και παχυνες .... Επίσκεψη προ ημερών στην Λενκα για μια τίμια συνέδρια .
Ανοίγει η πόρτα και το πρώτο πράγμα που αντικρίζω είναι μια Λενκα πλέον όχι μόνο πρησμένη στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα ...Με ένα μικρό μπυροκοιλι και μπουτάρες πλέον...Έκανα λίγα δευτερόλεπτα να το "χωνέψω" ...στα του αγώνα η ποιότητα και οι υπηρεσίες παραμένουν τοπ για τις τιμές της ...Το καλύτερο τσιμπούκι της πόλης με διάφορα....
δεν ειναι του κωλου η ΙριναEπειδή θα μείνω με την απορία έπαιζε κωλαράκι στα εξτρά η δεν το έδινε; Πάνε χρόνια νομίζω πάνω απο 6-7 που είχα κάνει επίσκεψη. Παλευόταν περισσότερο τότε, αλλά τα φουσκωμένα χείλια με τίποτα...