urziel
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 243
- Πόντοι
- 20
Thanks επειδή ήθελα να ρωτήσω και τώρα ξέρω για να αποφύγω.Γυφτάκι....![]()
Thanks επειδή ήθελα να ρωτήσω και τώρα ξέρω για να αποφύγω.Γυφτάκι....![]()
Κόστος?Ξεπετα η φάση...πολύ αματουρι,θα την απέφευγα
130Κόστος?
Δηλώνει στο 19 στο τηλέφωνο ενώ 22 στην αγγελία;Κοπελιτσα μικρουλα - 6948932433
150 στο χωρο της..
+30 τα φιλια
οχι αναλ
outcall +20 ταξι
19 χρονων δηλωνει...
200αρι δηλαδη ακατεβατο
Κοπελιτσα μικρουλα - 6948932433
150 στο χωρο της..
+30 τα φιλια
οχι αναλ
outcall +20 ταξι
19 χρονων δηλωνει...
200αρι δηλαδη ακατεβατο
...μαγκες μου εκανα εγω επαφη στο τελευταιο ανεβασμα μου στην Θεσσαλονικη. Ενω εχει το αναλ στις υπηρεσιες της, στα μνμ μου ειπε οτι δεν κανει, επισης αλλα ρωτουσα κ αλλα απαντουσε (μαλλον απαντουσε αλλος στα μνμ) με γραφη κ συντακτικο αρκουδογυφτου! Για ταξι ηθελε +20 , συμφωνησα κ ενω της προτεινα διαφορες ωρες για ραντεβου outcall,αυτη (αυτος) μετα απο 2-3 μνμ για να το φιξαρω επιτελους μου εστειλε οτι εχει χωρο δικο της κ οτι δν κανει outcall (παρολο που στις υπηρεσιες της εγραφε οτι παει). Οτι να'ναι σε μια σουρεαλ επικοινωνια μερικων μνμΔηλώνει στο 19 στο τηλέφωνο ενώ 22 στην αγγελία;![]()
Αυτη η νικα στην πρωτη αγγελία εχει τιμές 1 ωρα 200 6 ωρες 1500 , τύπου αν κλείσεις πολλές ώρες όχι μονο δεν έχεις εκπτωση αλλά σου βάζει και tariffs 300 ευρώ
How ...good to be true?
Και αυτό.
Έχει δοκιμαστεί?
Έχω να πάω πάνω από ένα χρόνο στην Λενκα, δύο φορές είχα πάει όλο και όλο, και καθότι λάτρης του μεγάλου βυζιου και μην δίνοντας σημασία στο πρόσωπο είπα να την δοκιμάσω. Τίμια αρκετά σε όλο το πακέτο.Αχ ρε Ιρίνα-Λενκα δεν φτάνει που το πρόσωπο σου δεν αναγνωρίζεται πλέον....Πήγες και παχυνες .... Επίσκεψη προ ημερών στην Λενκα για μια τίμια συνέδρια .
Ανοίγει η πόρτα και το πρώτο πράγμα που αντικρίζω είναι μια Λενκα πλέον όχι μόνο πρησμένη στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα ...Με ένα μικρό μπυροκοιλι και μπουτάρες πλέον...Έκανα λίγα δευτερόλεπτα να το "χωνέψω" ...στα του αγώνα η ποιότητα και οι υπηρεσίες παραμένουν τοπ για τις τιμές της ...Το καλύτερο τσιμπούκι της πόλης με διάφορα....
Επίσκεψη κ γω σήμερα. Δυστυχώς δεν πέρασα όπως θα περίμενα . Δεν μου άρεσε η κοπελιά από κοντά. Επίσης βρωμουσε το σπίτι όταν πήγα , έψηνε ρύζι με κάρυ κατά τετοιο.καλα που πήρα μισάωρο.τεσπα πάμε για άλλα.Επίσκεψη στη παρακάτω "mulata" όπως λέει και ίδια. Εμφάνιση όπως φαίνεται στα stories και στις πιο "ερασιτεχνικές" φωτογραφίες στην αγγελία. Καλό heavyweight για μερακλήδες , και τρομερή πίπα. Στον αγώνα είχε πολύ ενέργεια ίσως too much θα πω εγώ. Τον πρώτο γύρο τον ευχαριστήθηκα πολύ αλλά στον δεύτερο όλη αυτή ενεργεία με κούρασε κάπως . Οπότε στο δεύτερο γύρω κάπου στα 15 με 20 λεπτά πολύ δυνατού γαμησιου το έληξα χωρίς να αδειάσω δεύτερη φορά, είχα ιδρώσει φουλ ήμουν και μετα από δουλειά οπότε λέω γαμάτο και ένα άδειασμα αρκετό είναι. Στα θετικά ότι μιλάει αρκετά καλά αγγλικά και έχει θετική διάθεση οπότε είναι ευχάριστη και στο μπλα μπλα , βέβαια δεν πρότεινε κάποιο μασαζ η κάτι στο ενδιάμεσο.
Μια χαρά είναι όντως...με 70€ δύο πιστολιες χωρίς ρολόι και πολύ καλό σεξ με πίπα για σεμινάριο ...Λίγες έως ελάχιστες προσφέρουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά....Για τα 70 είναι μια χαρά! Λίγο η καθαριότητα, αλλά το ξεπερνάμε
Βρε καλώς τα παιδιά...Φίλος ν διορθώσω καμμία άλλη δεν προσφέρει αυτά, 70 μια φορά είναι η Βίκι Μαρτίου που άλλαξε μέρος πλέον , 50 μια φορά στην Άννα Χαριλάου κ 80 η Nicole μια φορά
Ανεβάζει τα ποσοστά της gmail με τόσα email που έχει φτιάξειΒρε καλώς τα παιδιά...
Φίλος ν διορθώσω καμμία άλλη δεν προσφέρει αυτά, 70 μια φορά είναι η Βίκι Μαρτίου που άλλαξε μέρος πλέον , 50 μια φορά στην Άννα Χαριλάου κ 80 η Nicole μια φορά