ακριβη, ωραιο σωμα αλλα ειναι στα δεν..ενταξει αν εβγαλε ρουχα,θα σου ζητησε 120 ευρω ολα,δεν την λες και οικονομικη,αλλα γενικα αξιζει ,περνας καλα :-)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Έλα ρε με αυτήν μιλούσαμε ινστα για καυλαντζα..μου χε προτείνει για μασάζ αν θέλω αλλά δεν το περίμενα θα παιχτεί κάτι παραπάνω..πολύ καλό νέο!μήπως προχωράει πέρα από πίπα κ σεξ ξέρεις σου πε τίποτα??μόλις ανακάλυψα από fb dating νέο amateur τεμάχιο φρέσκο στο χώρο του μασάζ που έρχεται σπίτι σου και στο τέλος κάνει εκτόνωση με χέρι και πίπα μόνο με 40€ !
το ίνσταγκραμ της είναι trillest_btc
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Μου χε πει 30 ευρώ για μια ώρα μασάζ εμένα..χωρίς να την ρωτήσω ήταν στις αρχές της..τώρα κ γω δε πιστεύω να προχωράει εκτός αν της αρέσεις κ βλέπετεΑπό το ινστα η τύπισσα φαίνεται ότι έχει αγόρι και δε προκύπτει από πουθενά από τα σοσιαλ της ότι κάνει ότι λες … και μόνο 40€ too good to be true μιας κ φαίνεται και πολύ ωραία κιόλας
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Τρελό γαμησι..μην αργείςΨήνομαι πολύ άσχημα για την Ζέτα του ντελουξ τις τελευταίες μέρες
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Έχουμε κάνα τηλ?Μου χε πει 30 ευρώ για μια ώρα μασάζ εμένα..χωρίς να την ρωτήσω ήταν στις αρχές της..τώρα κ γω δε πιστεύω να προχωράει εκτός αν της αρέσεις κ βλέπετε
Alex.Sti400
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να μου στείλεις το ινστα της ;Έλα ρε με αυτήν μιλούσαμε ινστα για καυλαντζα..μου χε προτείνει για μασάζ αν θέλω αλλά δεν το περίμενα θα παιχτεί κάτι παραπάνω..πολύ καλό νέο!μήπως προχωράει πέρα από πίπα κ σεξ ξέρεις σου πε τίποτα??
η ειναι κλώνος του massaua ... ιδια κοριτσια ακριβώς φίλος ... παραμαγαζο είναιΑυτή που δουλεύει εκεί μάλλον συνεργάζεται με το massaua home massage επειδή δεν έχει ακόμα πολλά κορίτσια...
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 201
όποιος προλαβε,προλαβε... αδικα παιδευεστε τωρα...Μου χε πει 30 ευρώ για μια ώρα μασάζ εμένα..χωρίς να την ρωτήσω ήταν στις αρχές της..τώρα κ γω δε πιστεύω να προχωράει εκτός αν της αρέσεις κ βλέπετε
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 201
δοκιμη με Ινα απο fantasy massage,5 κιλα παραπανω και 5 χρονια παραπανω απο τις φωτος !!! καλο σωμα γενικα, εχει ιδιορυθμη συμπεριφορα,αλλα αν συμβιβαστεις ολα καλα... δεν βιαζεται γενικα να σε ξεπεταξει,ασχολειται μαζι σου ,ωραιο φραπε και αν εχει ορεξη,θα σε ρωτησει αν θες κι αλλα ...τα συζητας ανετα,καλυτερα οχι απο την αρχη !!! γενικα εχει αναγκη απο χρηματα,οποτε οποιος θελει ας την ενισ-χυσει !!! φραπε +30 για τα υπολοιπα τα συζητατε εκεινη την ωρα... ειναι προθυμη για καλο φαγητο και ενδιαφερεται για sugar daddy... oποιος εχει ορεξη... ας φαει ;-)
Αυτό ακριβώς είχα στείλει και εγώ έστελνε τις ίδιες κοπέλες το massaua και όταν έκλεισα μια μου έστειλαν άλλη άσχετη κοπέλα ...Τους έγραψα δεν πήρα καμία απάντηση ...Και η συγκεκριμένη διαφήμιζε το dm ότι να ναι αρπακτες κάνουνη ειναι κλώνος του massaua ... ιδια κοριτσια ακριβώς φίλος ... παραμαγαζο είναι
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.624
- Πόντοι
- 1.071
Εσκασε νέο (;) μαγαζί ονόματι Massage Vibes που κάνει και πληρωμένα Posts σε FB .
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.913
- Πόντοι
- 4.936
Άμα ξέρει μασάζ αξίζει δοκιμή. Γαμηση βρίσκουμε αλλούΜινιόν κοριτσάκι , πολύ άνετος χαρακτήρας , ελληνίδα ,πολύ γλυκιά κ πολύ καλο μασαζ , φυσιοθεραπευτρια .Δεν προχώρησα ούτε ρώτησα γιατί με ίσιωσε πραγματικά κ μπράβο της .
νεο η θα ειναι και αυτο κλωνος αλλουνου?Εσκασε νέο (;) μαγαζί ονόματι Massage Vibes που κάνει και πληρωμένα Posts σε FB .
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
κανα καλο Κινεζακι ? παιζει?
Βρέθηκα πρόσφατα με Χριστίνα από deluxe. Είχα να την δω αρκετό καιρό γιατί έλειπε σε άδεια. Αυτή ήταν η τρίτη φορά.
Σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που μου έδωσε ένα ωραίο χαλαρωτικό φραπεδακι τώρα έβγαλε και ρούχα μένοντας μόνο με το στρινγκ.
Σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που μου έδωσε ένα ωραίο χαλαρωτικό φραπεδακι τώρα έβγαλε και ρούχα μένοντας μόνο με το στρινγκ.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Οι φωτό δεν είναι δικές της.δοκιμη με Ινα απο fantasy massage,5 κιλα παραπανω και 5 χρονια παραπανω απο τις φωτος !!! καλο σωμα γενικα, εχει ιδιορυθμη συμπεριφορα,αλλα αν συμβιβαστεις ολα καλα... δεν βιαζεται γενικα να σε ξεπεταξει,ασχολειται μαζι σου ,ωραιο φραπε και αν εχει ορεξη,θα σε ρωτησει αν θες κι αλλα ...τα συζητας ανετα,καλυτερα οχι απο την αρχη !!! γενικα εχει αναγκη απο χρηματα,οποτε οποιος θελει ας την ενισ-χυσει !!! φραπε +30 για τα υπολοιπα τα συζητατε εκεινη την ωρα... ειναι προθυμη για καλο φαγητο και ενδιαφερεται για sugar daddy... oποιος εχει ορεξη... ας φαει ;-)
Προχώρησε σε μπριζόλα;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Δοκίμασε κάποιος να μάθουμε αν κάνει έξτρα;επισης εμφανιστηκε ενα νεο ομορφο μωρο Μαιρη στο Joy και Μαρία στο Fantasy.. δειχνει ελπιδοφορο...
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.234
- Πόντοι
- 29.667
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις