Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.753
Πόντοι
456
μόλις ανακάλυψα από fb dating νέο amateur τεμάχιο φρέσκο στο χώρο του μασάζ που έρχεται σπίτι σου και στο τέλος κάνει εκτόνωση με χέρι και πίπα μόνο με 40€ !
το ίνσταγκραμ της είναι trillest_btc
Έλα ρε με αυτήν μιλούσαμε ινστα για καυλαντζα..μου χε προτείνει για μασάζ αν θέλω αλλά δεν το περίμενα θα παιχτεί κάτι παραπάνω..πολύ καλό νέο!μήπως προχωράει πέρα από πίπα κ σεξ ξέρεις σου πε τίποτα??

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.753
Πόντοι
456
Από το ινστα η τύπισσα φαίνεται ότι έχει αγόρι και δε προκύπτει από πουθενά από τα σοσιαλ της ότι κάνει ότι λες … και μόνο 40€ too good to be true μιας κ φαίνεται και πολύ ωραία κιόλας
Μου χε πει 30 ευρώ για μια ώρα μασάζ εμένα..χωρίς να την ρωτήσω ήταν στις αρχές της..τώρα κ γω δε πιστεύω να προχωράει εκτός αν της αρέσεις κ βλέπετε

Alex.Sti400

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2024
Like
38
Πόντοι
0
Έλα ρε με αυτήν μιλούσαμε ινστα για καυλαντζα..μου χε προτείνει για μασάζ αν θέλω αλλά δεν το περίμενα θα παιχτεί κάτι παραπάνω..πολύ καλό νέο!μήπως προχωράει πέρα από πίπα κ σεξ ξέρεις σου πε τίποτα??
Μπορείς να μου στείλεις το ινστα της ;

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
818
Πόντοι
81
Αυτή που δουλεύει εκεί μάλλον συνεργάζεται με το massaua home massage επειδή δεν έχει ακόμα πολλά κορίτσια...
η ειναι κλώνος του massaua ... ιδια κοριτσια ακριβώς φίλος ... παραμαγαζο είναι

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
Μου χε πει 30 ευρώ για μια ώρα μασάζ εμένα..χωρίς να την ρωτήσω ήταν στις αρχές της..τώρα κ γω δε πιστεύω να προχωράει εκτός αν της αρέσεις κ βλέπετε
όποιος προλαβε,προλαβε... αδικα παιδευεστε τωρα...

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
δοκιμη με Ινα απο fantasy massage,5 κιλα παραπανω και 5 χρονια παραπανω απο τις φωτος !!! καλο σωμα γενικα, εχει ιδιορυθμη συμπεριφορα,αλλα αν συμβιβαστεις ολα καλα... δεν βιαζεται γενικα να σε ξεπεταξει,ασχολειται μαζι σου ,ωραιο φραπε και αν εχει ορεξη,θα σε ρωτησει αν θες κι αλλα ...τα συζητας ανετα,καλυτερα οχι απο την αρχη !!! γενικα εχει αναγκη απο χρηματα,οποτε οποιος θελει ας την ενισ-χυσει !!! φραπε +30 για τα υπολοιπα τα συζητατε εκεινη την ωρα... ειναι προθυμη για καλο φαγητο και ενδιαφερεται για sugar daddy... oποιος εχει ορεξη... ας φαει ;-)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
επισης εμφανιστηκε ενα νεο ομορφο μωρο Μαιρη στο Joy και Μαρία στο Fantasy.. δειχνει ελπιδοφορο...

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
η ειναι κλώνος του massaua ... ιδια κοριτσια ακριβώς φίλος ... παραμαγαζο είναι
Αυτό ακριβώς είχα στείλει και εγώ έστελνε τις ίδιες κοπέλες το massaua και όταν έκλεισα μια μου έστειλαν άλλη άσχετη κοπέλα ...Τους έγραψα δεν πήρα καμία απάντηση ...Και η συγκεκριμένη διαφήμιζε το dm ότι να ναι αρπακτες κάνουν

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.624
Πόντοι
1.071
Εσκασε νέο (;) μαγαζί ονόματι Massage Vibes που κάνει και πληρωμένα Posts σε FB .

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.913
Πόντοι
4.936
Μινιόν κοριτσάκι , πολύ άνετος χαρακτήρας , ελληνίδα ,πολύ γλυκιά κ πολύ καλο μασαζ , φυσιοθεραπευτρια .Δεν προχώρησα ούτε ρώτησα γιατί με ίσιωσε πραγματικά κ μπράβο της .
Άμα ξέρει μασάζ αξίζει δοκιμή. Γαμηση βρίσκουμε αλλού

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.307
Πόντοι
1.011
Βρέθηκα πρόσφατα με Χριστίνα από deluxe. Είχα να την δω αρκετό καιρό γιατί έλειπε σε άδεια. Αυτή ήταν η τρίτη φορά.
Σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που μου έδωσε ένα ωραίο χαλαρωτικό φραπεδακι τώρα έβγαλε και ρούχα μένοντας μόνο με το στρινγκ.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
δοκιμη με Ινα απο fantasy massage,5 κιλα παραπανω και 5 χρονια παραπανω απο τις φωτος !!! καλο σωμα γενικα, εχει ιδιορυθμη συμπεριφορα,αλλα αν συμβιβαστεις ολα καλα... δεν βιαζεται γενικα να σε ξεπεταξει,ασχολειται μαζι σου ,ωραιο φραπε και αν εχει ορεξη,θα σε ρωτησει αν θες κι αλλα ...τα συζητας ανετα,καλυτερα οχι απο την αρχη !!! γενικα εχει αναγκη απο χρηματα,οποτε οποιος θελει ας την ενισ-χυσει !!! φραπε +30 για τα υπολοιπα τα συζητατε εκεινη την ωρα... ειναι προθυμη για καλο φαγητο και ενδιαφερεται για sugar daddy... oποιος εχει ορεξη... ας φαει ;-)
Οι φωτό δεν είναι δικές της.
Προχώρησε σε μπριζόλα;

Df1

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Η Αναστασία από massaua μετακόμισε σε άλλο μαγαζί η αποσύρθηκε; γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom