Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.283
- Πόντοι
- 4.646
στην πατησίων βράδυκαμία σοβαρή απάντηση?
στην πατησίων βράδυκαμία σοβαρή απάντηση?
σε μπουρδελο δεν παίζουν? μόνο δρόμο δλδ?στην πατησίων βράδυ
Λογικά την άλλη εβδομάδα θα είναι στο πόστο της !!!Μύστη δεν την ρωτάς αν θα επιστρέψει η Βικτώρια και πότε ;![]()
αχά! βλέπω και ντουζιέρα στο Ι3.Συνέχεια τσάρκας
Ιωαννίνων 5 Άννα μιλφάρα
Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτώρια με ελεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 3 Ελένη η χοντρή θεία με ελεύθερη φλογέρα κ Νικολέτα το καινούριο μιλφάκι που έγραψε ο @n.smirni76. Ξανθιά, έκφυλη μιλφάρα, σοβιετική,με αρμονικά πιασίματα Ελεύθερη φλογέρα...Υπηρεσία η γνωστή σοβιετική, με μεγάλη θητεία στο Διδύμου 16.
Δοκιμάστηκε η Νικολέτα με καλές εντυπώσεις
Δυστυχώς, ενώ ανακοίνωσαν ελεύθερη φλογέρα, μέσα δεν έκανε
Παρόλαυτα, πολύ καλή πίπα κ γαμήσι με εναλλαγές στάσεων. Είναι άνετο τυπάκι...
Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
![]()
![]()
Για τους λάτρεις των ντοκιμαντέρ...
![]()
Η Νικολέττα βυζια κωλο; Χοντρούλα!; Ευχαριστώ πολυυυ!Συνέχεια τσάρκας
Ιωαννίνων 5 Άννα μιλφάρα
Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτώρια με ελεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 3 Ελένη η χοντρή θεία με ελεύθερη φλογέρα κ Νικολέτα το καινούριο μιλφάκι που έγραψε ο @n.smirni76. Ξανθιά, έκφυλη μιλφάρα, σοβιετική,με αρμονικά πιασίματα Ελεύθερη φλογέρα...Υπηρεσία η γνωστή σοβιετική, με μεγάλη θητεία στο Διδύμου 16.
Δοκιμάστηκε η Νικολέτα με καλές εντυπώσεις
Δυστυχώς, ενώ ανακοίνωσαν ελεύθερη φλογέρα, μέσα δεν έκανε
Παρόλαυτα, πολύ καλή πίπα κ γαμήσι με εναλλαγές στάσεων. Είναι άνετο τυπάκι...
Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
![]()
![]()
Για τους λάτρεις των ντοκιμαντέρ...
![]()
Ξανθιά, σοβιετική, με όμορφο πρόσωπο. Είναι νταρντάνα, με πιασίματα και 2άρι βυζί. Ηλικία, γύρω στα 40.Η Νικολέττα βυζια κωλο; Χοντρούλα!; Ευχαριστώ πολυυυ!
για το αρχείο κράτα και την παρακάτω, είναι κοντινή από τέλη Φεβρουαρίου που δούλευε η Ερρικα.Ήρθα Ρεμούνδου, μόνο κ μόνο να φωτογραφήσω να επαναλειτουργεί μετά από τόσο καιρό!
Κάποτε στο Καλλέργη 33 η τσατσά το έλεγε 'τσιμπουκι κωλος,μόνο κωλος 10€'Ρεμουνδου 21 το τρανσεξουαλ Τζωρτζινα, μελαχρινό λεπτό με καρέ μαλλί, το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την υπηρεσία, τσιμπουκι κωλος.
Ευχαριστώ πολύ!για το αρχείο κράτα και την παρακάτω, είναι κοντινή από τέλη Φεβρουαρίου που δούλευε η Ερρικα.
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Ραφαελα, Τζούλια, σοφίαΗ Ρούμπι ξέρω είναι από Βενεζουέλα, πρέπει να σταμάτησε. Οι άλλες ποιες;
Μόνο τη Τζούλια θυμάμαι και νομίζω είναι από Κολομβία. Πρέπει να είναι μέρες που έχω να τη δω στα σόσιαλ. Η Ρούμπι με μπλόκαρε στο Whatsapp αλλά δε ξέρει ότι την έχω και στο telegramΡαφαελα, Τζούλια, σοφία
Κολοκυνθούς 38Καμια προταση για Μεταξι σημερα !?
Λεωνιδου 28 ισογειο απο 18:00 μεχρι 00:00 η Νταρντανα Νεσση απο Γκάμπια (και ας την παρουσιαζουν σαν Κουβανη)Παιδιά που βρίσκω μαύρη Αφρικανή;
Που τον στελνεις το ανθρωπακο....χαχαχαΚολοκυνθούς 38
Τα καλύτερα μωρά της πιάτσας...
Στα καλύτεραΠου τον στελνεις το ανθρωπακο....χαχαχα
Την έχω δει την ρουμπι σε άλλο άμα σε ενδιαφέρει να σου πωΜόνο τη Τζούλια θυμάμαι και νομίζω είναι από Κολομβία. Πρέπει να είναι μέρες που έχω να τη δω στα σόσιαλ. Η Ρούμπι με μπλόκαρε στο Whatsapp αλλά δε ξέρει ότι την έχω και στο telegram
φιλλιπίδου 11 κάτω , φυλής 65 και φυλής 66Δ ίσως πετύχειςσε μπουρδελο δεν παίζουν? μόνο δρόμο δλδ?
Πες το εδώ να το μάθουμε. Γιατί όχι.Την έχω δει την ρουμπι σε άλλο άμα σε ενδιαφέρει να σου πω