Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.828
- Πόντοι
- 14.936
Σε ευχαριστώ πολύ.Μετά της πέντε το απόγευμα και το πρωκτικό το έχει βγάλει από το πρόγραμμα
Σε ευχαριστώ πολύ.Μετά της πέντε το απόγευμα και το πρωκτικό το έχει βγάλει από το πρόγραμμα
Αυτή φίλε είναι Μουλάτα, με ίσια μαλλιάΠαλιά γαμούσα και μαύρες.
Τώρα μου φαίνονται σαν ημίονοι με λευκές πατούσες και παλάμες.
Άσε που μερικές είναι σαν δαμάλια, σαν μικροί ιπποπόταμοι.
Έχουν και μπλε σπυριά.
Καλύτερες οι γύφτισσες.
Σίγουρα κάνει ο καθένας ότι θέλει στη τσέπη του!
Το ότι μετά τα χρεώνουν ως επιτυχία καυτηριάζω...
Όπως π.χ. έκαναν μερικοί, λίγα χρόνια πριν, με τη "Σαντορινιά" του Φ17 με το φουλ στα 20€. Δίνανε 200άρια για φουλ μαζί της κ γράφανε μετά για τρομερή ευκαιρία![]()
Μια ερώτηση συναγωνιστή.
Η Ιβαννα η Ιβανκα μου διαφεύγει με το πρωκτικό στο μενού από Διδυμου 27 τι ώρες πολεμάει για τον άρτο τον επιούσιο γνωρίζουμε?
Ευχαριστώ.
Η Ουκρανιδουλα με τον ασταθή χαρακτήρα εννοώ.
Κατά τις 14:30-15:00 πάει η Ιβάνα και κάθεται μέχρι τις 22:00.Μετά της πέντε το απόγευμα και το πρωκτικό το έχει βγάλει από το πρόγραμμα
Σωστά....το έκοψε χτες και σε μένα...το μόνο ήταν που τα κατάπιε όπως πάνταΚατά τις 14:30-15:00 πάει η Ιβάνα και κάθεται μέχρι τις 22:00.
Όλα αυτά εκτός απροόπτου...
Επίσης, το πρωκτικό στο μενού δεν ανακοινώνεται κ το προσφέρει όποτε εκείνη θέλει...
Νέα άφιξη στ' ακριτικά?Νικολέτα, ξανθιά νταρντανα μιλφ με μαλλίμέχριτους, 2.5αρι βυζί
Μύστη δεν την ρωτάς αν θα επιστρέψει η Βικτώρια και πότε ;αγαπητοί συναγωνιστές, μιλώντας με την Μπαρμπορα μου ζήτησε να σας πληροφορήσω πως το πρόγραμμα στο site ιερόδουλες είναι λάθος, εκείνη ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
καλησπέρα μύστη, η Ειρήνη τι ώρες δουλεύει συνήθως? (Παίζει να γνωρίζουμε αν θα δουλεύει το Σάββατο?)σφηνάκι live συνέχεια επιγραμματικα
Περγάμου 27 Ειρήνη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αλκαμένους 113 η γνωστή 3αδα, για Ειρήνη και Μαριάννα ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα και η Μελίσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Στο ΤιμπουκτούΠαιδιά που βρίσκω μαύρη Αφρικανή;
Ευχαριστω φιλαράκι μου.Κατά τις 14:30-15:00 πάει η Ιβάνα και κάθεται μέχρι τις 22:00.
Όλα αυτά εκτός απροόπτου...
Επίσης, το πρωκτικό στο μενού δεν ανακοινώνεται κ το προσφέρει όποτε εκείνη θέλει...