Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1058 άτομα (26 μέλη και 1032 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.942
Πόντοι
2.886
Μάγκες , σήμερα Τρίτη βράδυ , προς Τετάρτη 07.05.2025
στο Αχαρνών και γωνία Φωκαίας, όροφος, αρκετά μαρμάρινα
σκαλιά , 22 χρονη Κολομβιανή ΤΑΛΙΑ
σοκολατί γάλακτος μωρό , αρκετά ψηλό, σωματάρα
και καλό πρόσωπο, κωλί σαν καουτσούκ !

images

Πιο λεπτή από την πάνω
αλλά κορμάρα

όλη τη πούτσα της την έχωσα και έπιασα πάτο στη μούνα της
μουνάρα lacta :2funny:
:2funny:
1000826322.jpg

Μου είπε θα δουλεύει Τετάρτη 3η βάρδια
θα πάω για νυχτερινό φυστίκι !

xlarge_20220421120919_ion_sokolata_galaktos_break_fystiki_aiginis_85gr.jpeg

Τρακαδορος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
920
Πόντοι
360
Κατά τις 12 το μεσημέρι :uzi::uzi:

Είδα στα γρήγορα...

Βέργας 6 υπόγα εμφανίστηκε χτες η Μπάρμπορα, αλλά σήμερα την έκανε:hammer:, ρεπό...Κατερίνα στο πόστο από Ι46

Βέργας 6 ισόγειο κλασσικά Άννα

Λιοσίων 73α Ρωξάνα λατίνα μπαλότσα με ελεύθερη φλογέρα

Λιοσίων 73β Μία πιτσιρίκα λατίνα. Απλό ανακοινώθηκε. Ρώτησα για ελεύθερη φλογέρα κ απάντησε δια μέσου της τσατσάς πως κάνει μόνο στο αγόρι της:idiot: Τις πρώτες μέρες της, δούλευε με ελεύθερη φλογέρα...τι άλλο θα ακούσουμε...:uglystupid:

Στροφή...
Αγκύρας 12 κλειστό

Αγκύρας 9 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα, Βικτώρια με νορμάλ κ αυτάρχικο για μερακλήδες :effemine:
Επιστροφή της Κριστίνας που περπατάει σαν συγκαμένη...από εδώ κ Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα

Τελικά, την έκανα για μασαζερί...

Πορνοαναμνήσεις...
Ένα σπιτάκι από την προϊστορία...
Ζήτημα αν το πρόλαβα 2-3 φορές ανοιχτό, οι παλιότεροι θα το θυμούνται...
Σήμερα σε ετοιμόρροπη κατάσταση....
Παρασίου 39
IMG_20250419_164743.jpg

Κατά τις 12 το μεσημέρι :uzi::uzi:

Είδα στα γρήγορα...

Βέργας 6 υπόγα εμφανίστηκε χτες η Μπάρμπορα, αλλά σήμερα την έκανε:hammer:, ρεπό...Κατερίνα στο πόστο από Ι46

Βέργας 6 ισόγειο κλασσικά Άννα

Λιοσίων 73α Ρωξάνα λατίνα μπαλότσα με ελεύθερη φλογέρα

Λιοσίων 73β Μία πιτσιρίκα λατίνα. Απλό ανακοινώθηκε. Ρώτησα για ελεύθερη φλογέρα κ απάντησε δια μέσου της τσατσάς πως κάνει μόνο στο αγόρι της:idiot: Τις πρώτες μέρες της, δούλευε με ελεύθερη φλογέρα...τι άλλο θα ακούσουμε...:uglystupid:

Στροφή...
Αγκύρας 12 κλειστό

Αγκύρας 9 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα, Βικτώρια με νορμάλ κ αυτάρχικο για μερακλήδες :effemine:
Επιστροφή της Κριστίνας που περπατάει σαν συγκαμένη...από εδώ κ Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα

Τελικά, την έκανα για μασαζερί...

Πορνοαναμνήσεις...
Ένα σπιτάκι από την προϊστορία...
Ζήτημα αν το πρόλαβα 2-3 φορές ανοιχτό, οι παλιότεροι θα το θυμούνται...
Σήμερα σε ετοιμόρροπη κατάσταση....
Παρασίου 39
IMG_20250419_164743.jpg
Την Δευτέρα που πήγα από Βέργας 6 για Μπαρμπορα κατά τις 11:30 12:00 γινόταν ο χαμός από συναγωνιστές για να μπουν δωμάτιο . Η τσατσά τους έκανε τρικ ερώτηση όταν μπαίνανε λέγοντας τους "ποια κοπέλα ψάχνετε" για να δει αν είναι πελάτες της . Έβαζε μόνο συχνούς πελάτες της στα δωμάτια έτσι ώστε να πασάρει κόσμο και στην Κατερίνα αλλά τζιφος . Όταν μπήκε σε εμένα μου άρχισε ολόκληρη ιστορία πως η "άλλη κοπέλα έχει νεύρα γιατί θέλουν όλοι εμένα " και πως δεν γινόνται αυτά τα πράγματα. Στο σαλόνι όσο περίμενα υπήρξε και μανουρα σχετικά με αυτό στην γλώσσα τους αλλά δεν κατάλαβα Χριστό μιας και το φτωχό μου μυαλουδακι γνωρίζει μόνο την μητρική του γλώσσα και το σιχαμα που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια γλώσσα . Όποιος θέλει Μπαρμπορα θα κάνει αγώνα αν δεν είναι συχνός πελάτης της και δεν τον γνωρίζει καλά .

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Όχι, δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια και στο ένα και στο άλλο.
Όχι, δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια και στο ένα και στο άλλο.
Εισαι σιγουρος? Γιατι την εχει πετυχει συναγωνιστης απογευματινη βαρδεια και πηγα εγω γυρω στις 22:00 και την ειδα στο φυλης 66Δ

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Την Δευτέρα που πήγα από Βέργας 6 για Μπαρμπορα κατά τις 11:30 12:00 γινόταν ο χαμός από συναγωνιστές για να μπουν δωμάτιο . Η τσατσά τους έκανε τρικ ερώτηση όταν μπαίνανε λέγοντας τους "ποια κοπέλα ψάχνετε" για να δει αν είναι πελάτες της . Έβαζε μόνο συχνούς πελάτες της στα δωμάτια έτσι ώστε να πασάρει κόσμο και στην Κατερίνα αλλά τζιφος . Όταν μπήκε σε εμένα μου άρχισε ολόκληρη ιστορία πως η "άλλη κοπέλα έχει νεύρα γιατί θέλουν όλοι εμένα " και πως δεν γινόνται αυτά τα πράγματα. Στο σαλόνι όσο περίμενα υπήρξε και μανουρα σχετικά με αυτό στην γλώσσα τους αλλά δεν κατάλαβα Χριστό μιας και το φτωχό μου μυαλουδακι γνωρίζει μόνο την μητρική του γλώσσα και το σιχαμα που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια γλώσσα . Όποιος θέλει Μπαρμπορα θα κάνει αγώνα αν δεν είναι συχνός πελάτης της και δεν τον γνωρίζει καλά .
Αυτή η Μπάρμπαρα κατάντησε κάτι σαν το ΙΚΑ ένα πραμα :confused::confused:,και στο μπουρδέλο με μέσο για να εξυπηρετηθεις :confused::confused:

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.818
Πόντοι
4.715
Για τις μαύρες στην Αμερική τι έχετε να πείτε; Είναι τόσο σούργελα μηδενικής αξίας όπως λένε οι άνθρωποι στα social; Ή υπάρχουν και εξαιρέσεις;
Σόρρυ για το σπαμ! :priest: απλά καλά είναι να μαθαίνουμε όλοι..
Αλλιώς ας διαγραφεί και να το βάλω στο σχολιασμό :upsidedown:
Ενα αρκετά μεγάλο μέρος ναι. Ειδικά στα getto είναι σκληρά τα πράγματα. Άλλο η περιγραφή όμως και άλλο να το ζήσεις, σαν εργαζόμενος εκεί η σαν φοιτητής. Τα social δυστυχώς το εξευτελίζουν το θέμα, συντονισμένα θα έλεγα.
Παίζουν δε τόσοι παράμετροι ρόλο.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.331
Πόντοι
441
Εισαι σιγουρος? Γιατι την εχει πετυχει συναγωνιστης απογευματινη βαρδεια και πηγα εγω γυρω στις 22:00 και την ειδα στο φυλης 66Δ
Ναι, πολύ σπάνια να την πετύχεις απόγευμα.
Ακομα και στο Λιοσίων όταν δούλευε ήταν πρωινή.
Προσωπικά δε την έχω πετύχει ποτέ δεύτερη βάρδια

Παίζει και απογεύματα αλλά σπάνια, όταν δούλευε Λιοσίων, δούλευε σχεδόν πάντα διπλοβαρδια πρωί και απόγευμα και κάποιες φορές ακόμα και 3η αλλά τώρα όχι.

τώρα live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Ελένη καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματακια και χαλαρό, κοιλίτσα και 3αρια βυζία, τατουάζ τριαντάφυλλο στο δεξί κωλομερι, στοματικό τελειωτικό στο σώμα,αν δε κάνω λάθος έχει δουλέψει και παλιότερα.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Άννα λατίνα, απλό πρόγραμμα,υπήρχε και άλλη κοπέλα στο δωμάτιο.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 17β Μόνικα και Κλεοπάτρα, αμφότερες μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάνουν και παρτουζα.

Φωκαιας 17α Βαλέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,η Μικαελα αύριο.

Φωκαιας 13 ισόγειο 2 λατινες, Σαμανθα, απλό πρόγραμμα και Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμακανοθν και παρτούζα.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ηλέκτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:
Διδυμου live επιγραμματικα

8αρια, 16 & 18β κλειστά.

18α Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

20 κλειστό.

22 ισόγειο μια καινούργια κοπέλα Βασιλική από Ουκρανία, με κάστανο ίσιο μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα λεπτά πόδια 3αρια συν βυζία, απλό πρόγραμμα.

22 όροφος κλειστό.

27 Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ιβαννα στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54α περίμεναν κοπέλα.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Μερλινα και Αντρέα λατίνες ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66δ 2 λατίνες Γαβριελα και Σολ ,άμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 δεξιά κλειστο.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Εβίτα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 59 ισόγειο 2 λατίνες Σοφία και Βάνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος Εμμι λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Αννα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65α Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β κλειστό.

Φυλής 84β Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Άννα "Ταϊ"(με κόκκινο μαλλί),με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 86β Άννα η σχετικά καινούργια από Φυλής 109β ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 67 Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69α Εμμα από "Τσεχία",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 2 Σοφία λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 2 λατίνες Πάολα και Άννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 Αλισα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αγκύρας 12α κλειστό.
20250507_192415.jpg

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Live Now From Μεταξουργείο Hills...
:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

Βόλτα στην απαγορευμένη ζώνη με τον Τιτάνα @ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Κολωνού 30 Erotic Prison.
Ντάρια ξανθιά, Κορμάρα σε απλό πρόγραμμα.
Ο μύστης πέρασε δωμάτιο και της έδωσε μια Γερή Δόση Σέξ!!!
:fuck2::fuck2::fuck2:
IMG_20250507_185811.jpg

Είδαμε και τις αδερφούλες Πάολα και Χουλιάνα να πηγαίνουν για εργασία!!!
:knockinb:
IMG_20250507_182336.jpg

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.562
Πόντοι
34.948
Μεσημεριανη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο κατα τις 15:00

Τιμηθηκε μετα απο πολλους μηνες στο Ιασωνος 20β ισογειο, το Ουκρανεζικο αλογο η Αλινα ...Μαζι της ηταν και η αδερφη της η επισης Ουκρανεζα Βαλερια... αμφοτερες παντως τις εχω πετυχει να δουλευουν μαζι και στο ΜΑ 21 ισογειο....

Παντως η Αλινα μαζι με την Χουλιανα (ιασωνος 44 παλιο απογευματα) και την Μιλφ Ναταλι (Ιασωνος 1α πρωι) ειναι η τρεις πιο ψηλες πουτανες αυτην την στιγμη στο Μεταξουργειο με τα υψη τους χωρις τακουνια να ειναι 1,78-1,80 περιπου, για οσους γουσταρουν ψηλες....βεβαια να πουμε οτι τωρα τελευταια η Αλινα και η μιλφ Ναταλια εχουν αρχιζει και παρα - νταρντανευουν....η Ναταλια ειδικα εαν συνεχισει ετσι σε μερικους μηνες θα θεωρηται BBW... οχι οτι μας χαλαει ιδιαιτερα αλλα λεμε τωρα....

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.557
Πόντοι
125.067

Τιμηθηκε μετα απο πολλους μηνες στο Ιασωνος 20β ισογειο, το Ουκρανεζικο αλογο η Αλινα ...Μαζι της ηταν και η αδερφη της η επισης Ουκρανεζα Βαλερια... αμφοτερες παντως τις εχω πετυχει να δουλευουν μαζι και στο ΜΑ 21 ισογειο....

Παντως η Αλινα μαζι με την Χουλιανα (ιασωνος 44 παλιο απογευματα) και την Μιλφ Ναταλι (Ιασωνος 1α πρωι) ειναι η τρεις πιο ψηλες πουτανες αυτην την στιγμη στο Μεταξουργειο με τα υψη τους χωρις τακουνια να ειναι 1,78-1,80 περιπου, για οσους γουσταρουν ψηλες....βεβαια να πουμε οτι τωρα τελευταια η Αλινα και η μιλφ Ναταλια εχουν αρχιζει και παρα - νταρντανευουν....η Ναταλια ειδικα εαν συνεχισει ετσι σε μερικους μηνες θα θεωρηται BBW... οχι οτι μας χαλαει ιδιαιτερα αλλα λεμε τωρα....

Τips !!! H χουλιανα σε βλεπει με καλυτερο ματι αμα την κερασεις ενα Ηellάκι.
Η Αλινα λατρευει τις σοκολατες γαλακτος, για αυτο εχει νταρντανεψει.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.562
Πόντοι
34.948
Hellaki....εννοεις το Hell το ενεργειακο ποτο ετσι?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.496
Πόντοι
6.246
Κι εγώ λατρεύω τις σοκολάτες (και γάλακτος και υγείας), αλλά αυτές δεν παχαίνουν :cool2::2funny:
Ούτε εμένα, ούτε κι οι ίδιες, με εξαίρεση Μπιούτι και Νέσση :2funny:
(που ακόμα δεν έχουν δοκιμαστεί :sad2:)
Σόρρυ για το σπαμ :priest:

20α ,επίσης να πούμε ότι η Αλινα έχει πάρει κιλά σε σχέση με τη πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21α όταν δηλαδή η Βαλέρια ακόμα δούλευε στο Ιάσωνος 20γ .

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.883
Πόντοι
17.045
Για τις μαύρες στην Αμερική τι έχετε να πείτε; Είναι τόσο σούργελα μηδενικής αξίας όπως λένε οι άνθρωποι στα social; Ή υπάρχουν και εξαιρέσεις;
....

Μάγκες , σήμερα Τρίτη βράδυ , προς Τετάρτη 07.05.2025
στο Αχαρνών και γωνία Φωκαίας, όροφος, αρκετά μαρμάρινα
σκαλιά , 22 χρονη Κολομβιανή ΤΑΛΙΑ
σοκολατί γάλακτος μωρό , αρκετά ψηλό, σωματάρα
και καλό πρόσωπο, κωλί σαν καουτσούκ !
.....
Παλιά γαμούσα και μαύρες.
Τώρα μου φαίνονται σαν ημίονοι με λευκές πατούσες και παλάμες.
Άσε που μερικές είναι σαν δαμάλια, σαν μικροί ιπποπόταμοι.
Έχουν και μπλε σπυριά.
Καλύτερες οι γύφτισσες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom