argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Όλοι οι Χριστιανοί κοιμούνται μετά θάνατον εξ ου και η λέξη "ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΝ".Δεν ξέρω. Πρέπει να βγουν να μας πούνε, κοιμούνται ή τινάζουν τα πέταλα;
Όλοι οι Χριστιανοί κοιμούνται μετά θάνατον εξ ου και η λέξη "ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΝ".Δεν ξέρω. Πρέπει να βγουν να μας πούνε, κοιμούνται ή τινάζουν τα πέταλα;
Εσύ πόσες φορές ξεροόχυσες με σύζυγο Μακρόν;Η λεξη "υπνωτηριο" αφορά σε ζώντες...στην Θεσσαλονίκη υπάρχει υπνωτηριο αστέγων κοντά σε ιδρύματα μας...προχωρημένη η Θεσσαλονίκη ακόμα κι εκεί..
Προτιμώ Μελονι...Εσύ πόσες φορές ξεροόχυσες με σύζυγο Μακρόν;
Γιαγιαδόφατσα,...και Μαρεβα φυσικά!
To έχω ξαναπεί...η Μαρεβα ήταν τελείως χάλια όταν την έφερε ο Κυριάκος για να γνωρίσει τους δικούς του πριν από περίπου 30 χρόνια,έδειχνε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της .Γιαγιαδόφατσα,
Δε σωζεσαι εσυ..
Γιαγιαδόφατσα,
Δε σωζεσαι εσυ..
Που τα σκεφτεσαι ολα αυταTo έχω ξαναπεί...η Μαρεβα ήταν τελείως χάλια όταν την έφερε ο Κυριάκος για να γνωρίσει τους δικούς του πριν από περίπου 30 χρόνια,έδειχνε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της .
Όταν έγινε ο Κυριάκος αρχηγός στην Ν.Δ.,για να καταντήσει το κόμμα γραβατοφορεμενη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ,η Μαρεβα έκανε total make over και τώρα κάνει χαζό- χαρούμενες πιτσιρίκες να ωχριούν μπροστά της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Έχουν εξασφαλισμένη την κόλασηΟι Πάπες, έχουν εξασφαλισμένο τον Παράδεισο ή μπορεί να καταλήξουν και στην Κόλαση;
πουντλ βρηκες?Έχουν εξασφαλισμένη την κόλαση
Νομίζω στην Κοίμηση του Δημητρίου ο πάπας Ιωάννης το 1990 ήταν εδώ στην Πόλη ..προσπαθώ να θυμηθώ αλλά νομίζω ότι ήτανΣτην κηδεία του εκάστοτε Οικουμενικού Πατριάρχη έρχονται και Καθολικοί όπως πήγαν Ορθόδοξοι στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου;
Ήρεμα ρωτάω ...
Σε μαλτεζακι βρήκα ...ψήνεσαι ;πουντλ βρηκες?
Δεν διαβάζεις εφημερίδες,δεν έχεις άποψη...Που τα σκεφτεσαι ολα αυτα
Ναι αμε, όλα τα δόγματα κάνουν περατζάδες και κρατάνε και κανένα φανάρι.Στην κηδεία του εκάστοτε Οικουμενικού Πατριάρχη έρχονται και Καθολικοί όπως πήγαν Ορθόδοξοι στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου;
Ήρεμα ρωτάω ...
Οχιο πιτσαμπαλας το πηρε τυποι?
ο παρολι τοτε