trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.811
- Πόντοι
- 4.936
Ρε συ Τζο.... έλεος κάπου...Καλημέρα στον καυλιάρη μου!!
άνοιξα άλλο παράθυρο, δίπλα στη φωτογραφία σου και δες τι μου βγάζει...
χαχαχαχαχαχα
Ρε συ Τζο.... έλεος κάπου...Καλημέρα στον καυλιάρη μου!!
Υπαρχει και το αλλο.Μα δρόσισε το τραγούδι σου!!!
Καλλιτεχνική φώτο...Νέοι πελατες,νέες εμπειρίες αυτές τις μέρες
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Χαιρετίζω το πιπινι μου.Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
Βεντουζακι να ανασάνω....Τι όμορφη παρέα έχουμε εδώ καλε,πραγματικα σας απολαμβάνω!!
Κουκλάκια μου,διαθέσιμη ξανά από Τρίτη, σας φιλώ γλυκα & πονηρά..
![]()
Χαιρετίζω τη καψούρα μου..Χαιρετίζω το πιπινι μου.
Κουρος τσι καυλας μου.
Καλώς ήρθες αστέρι,ευχαριστώ πολύ!Καλλιτεχνική φώτο...
Σουπερ ...!!!
Επανήλθα...!!!
Μια όμορφη ημέρα να εχεις σήμερα γλυκιά μου κουμπαρουλα ...ΚΑΛΗΜΈΡΑ...![]()
Δεν αντελήφθην το πνεύμα σας νεαρέ μου!!!!!!!!!! Χα χα χα ....
Ταξιτζής είσαι εσύ;
Τι όμορφη παρέα έχουμε εδώ καλε,πραγματικα σας απολαμβάνω!!
Κουκλάκια μου,διαθέσιμη ξανά από Τρίτη, σας φιλώ γλυκα & πονηρά..
![]()
Πρώτη φορά συνάντησα την Ιωάννα έχοντας διαβάσει και βάλει πολύ ψηλά τον πήχη...
Θα ξεπεράσω τα χιλιοειπωμενα για το πόσο ωραίο σώμα έχει, πόσο καυλιάρα είναι, πόσο καλό παιδί...
Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι που φύγαμε ένιωσα ότι είχε σταματήσει ο χρόνος,έχασα την αίσθηση, απλά ένιωσα μια ολοκλήρωση, γεμάτο ηδονή, μια περιποίηση, μια ξεγνοιασιά και άδειασα ψυχή, κορμί και πνεύμα.Σαν να έκανα επανεκκίνηση!
Αυτό γλυκιά μου Ιωάννα που ποτέ δεν σταμάτησες να με ικανοποιείς, που ποτέ δεν κοίταξες την ώρα είναι για μένα πολύ σημαντικό .Σε ευχαριστώ!
ενα διωρακι ετσι απο πισω σου χαλαρα το παω χεχεε!!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
το ασανσερ της αμαρτιας και φορεμα κρυβει την πηγη του παραδεισουΚαλησπέρα στ αγορια μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
Η σεξουαλικότητα σε άλλο level πιπιναρα μου.. Σε φοράει... Δε τη φοράς..... ❤❤❤Καλησπέρα στ αγορια μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
No comment !!!!!!!!!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
Από άλλον οπτική θα έλεγα το ασανσέρ της ευλογίας !!!!!!!!!!!!υπέροχη ,γοητευτική , ερωτική !!!!!!!Καλησπέρα στ αγορια μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()