lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
ΤΟ στήσιμο!Καλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
ΤΟ στήσιμο!Καλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
Πω πω πασχαλιατικα τι τραβάμε ...ΤΟ στήσιμο!
Εσύ έχεις "τραβήξει" κι απο κοντά καυλιαρη μου..αχ σ έφαγα ολόκληρο!!!Πω πω πασχαλιατικα τι τραβάμε ...
Να σαι καλά αγόρι,δέχομαι συχνα παλικάρια απο βόρειο ελλαδα που με τιμούν!Χρόνια πολλά. Τυχεροί Αθηναίοι. Μακάρι να είχαμε μια τέτοια γυναίκα Θεσσαλονίκη.
Χρόνια πολλά αγαπημένε μου!!Καλημερα.. Χριστός Ανέστη με υγεία και κάθε ευτυχία κουμπαρούλα μου ...![]()
Χρόνια πολλά! Miss you.Ξανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
Χρόνια πολλά λατρεία!!!Χρόνια πολλά! Miss you.![]()
Επιβεβαιωμένη μαγευτική ομορφιάΞανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
ΘΕΆ.. χρόνια πολλά με υγεία..Ξανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
Χρόνια πολλά αγαπημένο μου αγόρι!Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη.
Καλά να περάσεις με τους αγαπημένους σου, να ξεκουραστείς και να μας γυρίσεις ανανεωμένη. Εμείς εδώ θα είμαστε θα σε περιμένουμε
8 και σήμερα...
Επίσης μάτια μου,υγεία να έχουμε!ΘΕΆ.. χρόνια πολλά με υγεία..
Αχ...επιτέλους συναντήθηκα με το μαγευτικό αγόρι..τι έντονο ραντεβού ήταν αυτό ρε μωρο?!Ασταμάτητα 1 ώρα σεξ(αναλ περισσότερο που τ απολαύσαμε φουλ!)Επιστροφή από συνάντηση με την Τζο. Πρόκειται για την απόλυτη μηχανή του σεξ. Γουστάρει φουλ να γαμιέται και να ευχαριστεί τον παρτενέρ της. Αντέχει και δεν σταματάει μέχρι να σε ξεζουμίσει και δεν αφήνει να πάει τίποτα χαμένο.
Το βασικότερο όμως είναι ότι είναι ντόμπρα και φοβερό άτομο που τελικά κάνει πολύ καλά τη δουλειά της γιατί το γουστάρει. Ζει για να γαμιέται.
Επιβάλεται επανάληψη μετά την επιστροφή της.
Που θα πάει...!!!Ξανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
Καλή ξεκούρασηΞανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
να ειμαι απο κατω να σε γλυφω κ εσυ να με κατουρας! καυλα!!Ξανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()