Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.897
- Πόντοι
- 2.596
Αυτό που με απασχολεί είναι πώς θα κάνω τακτικότερα μπάνιο μαζί με κάποια Βασίλισσα 

Αυτό που με απασχολεί είναι πώς θα κάνω τακτικότερα μπάνιο μαζί με κάποια Βασίλισσα![]()
ΨΨ @athinaios44 η φράουλα δεν κάνει κακό (ξέρετε).
Ξέρει να μαγειρεύει η Εύα ?ΨΨ @athinaios44 η φράουλα δεν κάνει κακό (ξέρετε).
Χμ θα πω στην Εύα Μπράουν να φτιάξει μηλόπιτα με φράουλα διακόσμησηκαι στόλισμα με κανέλλα Κεϋλάνης
Τελικά δύσκολοι καιροί για Αυστριακούς ζωγράφους όλο €ξοδα ΓΚΡ...
στειλε σπαλομπριζολες μοσχαρισιες,λουκανικα μοσχαρισια,αρνια,κοκορετσια,ζαρζαβατικα,λαδακι εξτρα παρθενοΨΨ @athinaios44 η φράουλα δεν κάνει κακό (ξέρετε).
Χμ θα πω στην Εύα Μπράουν να φτιάξει μηλόπιτα με φράουλα διακόσμησηκαι στόλισμα με κανέλλα Κεϋλάνης
Τελικά δύσκολοι καιροί για Αυστριακούς ζωγράφους όλο €ξοδα ΓΚΡ...
Πες του να στείλει και μία επετειακή εμφάνιση του θρύλου XL ρε μουνήστειλε σπαλομπριζολες μοσχαρισιες,λουκανικα μοσχαρισια,αρνια,κοκορετσια,ζαρζαβατικα,λαδακι εξτρα παρθενο
ΓΚΡ για να μου στείλεις το Ντιμιγκολ με κόλυβα;στειλε
..και ενδιάμεσα Χριστούγεννα και Δεκαπενταύγουστο λόγω ζέστης.καθε πασχα
ΓΚΡ για να μου στείλεις το Ντιμιγκολ με κόλυβα;
Θα πω της Εύας Μπράουν να φτιάχνει και καπουντούντα με κανέλλα..
ΨΨ @dimigoall αν στην λέξη με τους ιταλικούς χαρακτήρες βάλεις τη πούτσα του Πατσίνο με τον πουτσίνο βγαίνει το προφανές![]()
Αν ο Αθηναίος (επειδή είναι Βάζελος) ψήσει τη Μάγκυ να έρθει στην αγκαλιά μου τότε θα στείλω αλεύρι σίκαλης του χρόνου![]()
![]()
Στείλε εκλεκτά εδέσματα ρε μουνή![]()
2 ημερησίως φορές να υποθέσω το καλοκαίρι - ή αν η εργασία σου είναι που ιδρώνεις ή λερώνεσαι.1 - 2 φορές ημερησίως, προσωπικά.
Και όταν πήγαινα τσάρκα κάνα μασάζ/στούντιο, αλλά 2 ντουζ, αρχή και τέλος.
Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι, 1 φορά σίγουρα ένα πλύσιμο. 2 φορές με γυμναστική, περπάτημα, δραστηριότητα.2 ημερησίως φορές να υποθέσω το καλοκαίρι - ή αν η εργασία σου είναι που ιδρώνεις ή λερώνεσαι.