Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Verdeladose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
28
Like
1.052
Πόντοι
990
Με 160 γαμας 2 μουναρες στο diamond spa
Φίλε τις μουναρες που τις έχεις δει εσύ σε αυτό το ίδρυμα ? Όλες στην καλυτερη μέτριες και προς τα κάτω αρκετά...μιλάω για εμφάνιση πάντα

Από υπηρεσίες ναι προσφέρουν πολύ καλες

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.970
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα στην ομάδα. Μπορεί να δώσει κάποιες πληροφορίες για ιουλια περιστερι; Εμφάνιση πρόγραμμα και τιμές; Και αν αξίζει φυσικά. Σκέφτομαι να δοκιμάσω
Αδερφέ επειδή βλέπω δε σου απαντάνε κ επειδή είσαι κ καινούργιος ουσιαστικά έχεις στα χέρια σου την εφημερίδα κόκκινος πρωταθλητής κ ρωτάς να σ δώσουνε πληροφορίες για τον Ολυμπιακό.Εφοσον είσαι εδώ στο νημα με της μασατζουδες πας πάνω εκεί στο search και πληκτρολογείς Ιουλια Περιστέρι θα σου βγάλει λογικά εκατοντάδες αποτελέσματα όρεξη να έχεις να διαβάζεις….θα καλυφθείς πλήρως.

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
Αυτή πάντως που λέτε από νικαια ,περίπου ένα μήνα πριν επικοινώνησα μαζί της μέσω τηλ κ μ είπε ότι δεν ισχύει πια η αγγελία και ότι έχει αλλάξει δουλειά…δε ξέρω τώρα εάν ισχύει αυτό,απλά το αναφέρω
Εγώ που έστειλα μνμ viber ούτε το διάβασε ούτε πήρα καμία απάντηση για πληροφορίες ....

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.853
Πόντοι
456
Φίλε τις μουναρες που τις έχεις δει εσύ σε αυτό το ίδρυμα ? Όλες στην καλυτερη μέτριες και προς τα κάτω αρκετά...μιλάω για εμφάνιση πάντα

Από υπηρεσίες ναι προσφέρουν πολύ καλες
Άλλος μοντελοκομοδινοπνιχτης μας βρήκε....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.598
Πόντοι
7.195

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.970
Πόντοι
1.446
Εγώ που έστειλα μνμ viber ούτε το διάβασε ούτε πήρα καμία απάντηση για πληροφορίες ....
Φίλε μου και εγώ την είχα πάρει τηλέφωνο πριν κανένα μήνα και το έπαιζε μαντάμ. Μου λέει όχι έχω αλλάξει δουλειά δεν ισχύει αγγελία γεια.
Πάντως φίλος την πήρε κανονικά πριν δύο βδομάδες έκανε και ραντεβού και Φραπαιδιά που την γούσταρε κιόλας η σαύρα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: boudog
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.125
Πόντοι
3.246
Φίλε μου και εγώ την είχα πάρει τηλέφωνο πριν κανένα μήνα και το έπαιζε μαντάμ. Μου λέει όχι έχω αλλάξει δουλειά δεν ισχύει αγγελία γεια.
Πάντως φίλος την πήρε κανονικά πριν δύο βδομάδες έκανε και ραντεβού και Φραπαιδιά που την γούσταρε κιόλας η σαύρα.
κι έχει και μια κόρη απ οτι βλέπω τρελό μουνί! λες να
την έχει σε διπλανό δωμάτιο όταν κάνει μασάζ θα καυλώσω τη ζωή μου εκεί μέσα

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς έχει εμπειρία από μια Αλίκη και μια κορεάτισα που λένε για μασαζ σε δικό τους χώρο στον Χολαργό? Εχουν αγγελίες σε άλλο σιτε.

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Λοιπον επειδη εδω μεσα πριν απο μερικα χονια ειχα γραψει ειχα στειλει πληροφοριες και επειδη ειστε λακαμαδες να σας αποδειξω αλλη μια φορα οτι....
Αλλη μια η νατασσα μονροε ειναι η ευτυχια ποταμιανακη με μικρη μικρη ερευνα οσοι την εχουν παρει κατσλαβαινουν

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.853
Πόντοι
456
Λοιπον επειδη εδω μεσα πριν απο μερικα χονια ειχα γραψει ειχα στειλει πληροφοριες και επειδη ειστε λακαμαδες να σας αποδειξω αλλη μια φορα οτι....
Αλλη μια η νατασσα μονροε ειναι η ευτυχια ποταμιανακη με μικρη μικρη ερευνα οσοι την εχουν παρει κατσλαβαινουν
Έχεις τον λογαριασμό της ευτυχίας????

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.913
Πόντοι
216
Πιο άκυρη ανάρτηση δεν υπάρχει. Δηλαδή όταν γαμας σε πειράζει αν τη λένε Νατάσα ή ευτυχία. Τι πίνεις και δεν μας δίνεις

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.853
Πόντοι
456
Άκυρο.....

Την ξέρω πριν ανακαλύψεις το καυλι σου....άσε φίλε....

Αλλά ακυρο ποστ σου....εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος τις ξετρυπωνει γρηγοροτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom