Λόγος δεν μου πέφτει, αλλά εδώ forum είναι και κουβέντα κάνουμε. Έχεις τα δίκια σου αλλά σε κάποια πράγματα το χάνεις (το δίκιο σου).
1) Απ τη στιγμή που η πρώτη επαφή με τον πελάτη θα γίνει απ το τηλέφωνο δεν μπορείς να είσαι κρύα και τυπική. Εγώ γιατί να έρθω μαζί σου μετά? Ποιος μου λέει πως δεν θα συναντήσω αυτή τη συμπεριφορά και δια ζώσης?
2) Αυτά τα έχει το επάγγελμα και ο τρόπος που επιλέγεις να το κάνεις. Με αγγελίες και τηλέφωνο δηλαδή. Σφίξε το στομάχι σου και προχώρα.
3) Εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εκτός από τις υπηρεσίες σας αγοράζουμε και τον χρόνο σας. Αν συμφωνήσουμε λοιπόν μία ώρα ραντεβού με μία εκτόνωση και εγώ τελειώσω στο μισάωρο τότε δεν έχεις δικαίωμα να με στείλεις σπίτι μου. Έχω μισή ωρίτσα ακόμα. Ξάπλωσε δίπλα μου, χάιδεψέ με, πιάσε μου την κουβέντα. Την έχω πληρωμένη αυτή τη μισή ώρα. Αν θες να με διώξεις, δώσε μου πίσω τα μισά χρήματα κι έφυγα!
4) Έχεις αγγελία που αναφέρεις ότι είσαι 24h διαθέσιμη. Λάθος κατά τη γνώμη μου. Τι περιμένεις να ακούσεις από κάποιον που θα σε πάρει τηλέφωνό στις 2 και στις 3 τα ξημερώματα?
Και κάτι τελευταίο. Αναφέρθηκες στον "φίλο" μας τον βάτραχο. Λες πως δεν έχει φωτογραφία. Κανένας μας δεν έχει και καλά κάνουμε. Δεν πουλάμε κάτι για να διαφημίσουμε τους εαυτούς μας. Εμείς είμαστε πελάτες. Αγοράζουμε. Επειδή λοιπόν είσαι και νέο μέλος εδώ (εγώ είμαι μέλος με άλλο προφίλ από το 2006) θα σου πω πως ο βάτραχος έχει στηρίξει τα νήματα των τρανς κοριτσιών όσο κανένας άλλος. Επίσης, ενώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει από 2-3 κορίτσια του χώρου τα καλύτερα. Σου έκανε αν δεν κάνω λάθος μία παρατήρηση για τα σημεία στίξης (που είναι και λίγο αστείο γιατί πονάνε τα μάτια μας με τον τρόπο που γράφει ο ίδιος) και τίποτα άλλο. Δέξου το, γιατί είχε δίκιο στο συγκεκριμένο, και προχώρα παρακάτω. Μην ανοίγεις αντιπαραθέσεις με τον καθένα, γιατί στη συνέχεια θα βρεις πολλούς απέναντί σου και αυτό δεν εξυπηρετεί τη δουλειά σου.
Φιλικά στα λέω όλα αυτά, έχεις φυσικά το δικαίωμα της διαφωνίας αλλά καλό θα ήταν να μην γεμίσουμε το νήμα με άσκοπες αντιπαραθέσεις. Μιας και γράφτηκες εδώ, προώθησε του δουλειά σου με έναν καλύτερο τρόπο. Τα φιλιά μου και καλή συνέχεια σου εύχομαι.