Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ck13ck28

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Δεν ξέρω, καμμιά φορά μπορεί να λείπει ίσως με κανένα "χώστη" για μεγάλη βάρδια.
Πάντως πριν από 15 λεπτά ποσταρε στορυ στο Ινστα .
Τηλέφωνο δεν απαντάνε ποτέ, τα χειρίζεται το "boss"
να εισαι καλα

Gold-2024

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
32
Πόντοι
0
Ψάχνεις σκιάχτρο για το χωράφι ; (Λολ- χωρίς παρεξήγηση)
εμενα με ενδιαφερει αν ειναι ενταξει σε αυτο που υποσχετε, απο εμφανιση ειναι αυτο που λεμε, "περι ορέξεως κολοκυθοπιτα", εχεις αποψη για τις υπηρεσιες της?

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.822
Πόντοι
206
εμενα με ενδιαφερει αν ειναι ενταξει σε αυτο που υποσχετε, απο εμφανιση ειναι αυτο που λεμε, "περι ορέξεως κολοκυθοπιτα", εχεις αποψη για τις υπηρεσιες της?
Σωστά τα λες. Κι εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες. Θα προσέθετα πως το βασικότερο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν είναι οπαδός της Ρόμα ή όχι...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
36
Like
4.432
Πόντοι
1.446
Όχι

Valeriavaleria

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Λόγος δεν μου πέφτει, αλλά εδώ forum είναι και κουβέντα κάνουμε. Έχεις τα δίκια σου αλλά σε κάποια πράγματα το χάνεις (το δίκιο σου).
1) Απ τη στιγμή που η πρώτη επαφή με τον πελάτη θα γίνει απ το τηλέφωνο δεν μπορείς να είσαι κρύα και τυπική. Εγώ γιατί να έρθω μαζί σου μετά? Ποιος μου λέει πως δεν θα συναντήσω αυτή τη συμπεριφορά και δια ζώσης?
2) Αυτά τα έχει το επάγγελμα και ο τρόπος που επιλέγεις να το κάνεις. Με αγγελίες και τηλέφωνο δηλαδή. Σφίξε το στομάχι σου και προχώρα.
3) Εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εκτός από τις υπηρεσίες σας αγοράζουμε και τον χρόνο σας. Αν συμφωνήσουμε λοιπόν μία ώρα ραντεβού με μία εκτόνωση και εγώ τελειώσω στο μισάωρο τότε δεν έχεις δικαίωμα να με στείλεις σπίτι μου. Έχω μισή ωρίτσα ακόμα. Ξάπλωσε δίπλα μου, χάιδεψέ με, πιάσε μου την κουβέντα. Την έχω πληρωμένη αυτή τη μισή ώρα. Αν θες να με διώξεις, δώσε μου πίσω τα μισά χρήματα κι έφυγα!
4) Έχεις αγγελία που αναφέρεις ότι είσαι 24h διαθέσιμη. Λάθος κατά τη γνώμη μου. Τι περιμένεις να ακούσεις από κάποιον που θα σε πάρει τηλέφωνό στις 2 και στις 3 τα ξημερώματα?
Και κάτι τελευταίο. Αναφέρθηκες στον "φίλο" μας τον βάτραχο. Λες πως δεν έχει φωτογραφία. Κανένας μας δεν έχει και καλά κάνουμε. Δεν πουλάμε κάτι για να διαφημίσουμε τους εαυτούς μας. Εμείς είμαστε πελάτες. Αγοράζουμε. Επειδή λοιπόν είσαι και νέο μέλος εδώ (εγώ είμαι μέλος με άλλο προφίλ από το 2006) θα σου πω πως ο βάτραχος έχει στηρίξει τα νήματα των τρανς κοριτσιών όσο κανένας άλλος. Επίσης, ενώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει από 2-3 κορίτσια του χώρου τα καλύτερα. Σου έκανε αν δεν κάνω λάθος μία παρατήρηση για τα σημεία στίξης (που είναι και λίγο αστείο γιατί πονάνε τα μάτια μας με τον τρόπο που γράφει ο ίδιος) και τίποτα άλλο. Δέξου το, γιατί είχε δίκιο στο συγκεκριμένο, και προχώρα παρακάτω. Μην ανοίγεις αντιπαραθέσεις με τον καθένα, γιατί στη συνέχεια θα βρεις πολλούς απέναντί σου και αυτό δεν εξυπηρετεί τη δουλειά σου.
Φιλικά στα λέω όλα αυτά, έχεις φυσικά το δικαίωμα της διαφωνίας αλλά καλό θα ήταν να μην γεμίσουμε το νήμα με άσκοπες αντιπαραθέσεις. Μιας και γράφτηκες εδώ, προώθησε του δουλειά σου με έναν καλύτερο τρόπο. Τα φιλιά μου και καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Αγάπη μιλάω τυπικά γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν και θέλω να έχουν στο μυαλό τους ότι είναι ξεκάθαρα επαγγελματικό και τιποτα αλλο.αν είναι να με παίρνουν τηλέφωνο και ναμμου κάνουν ολόκληρη κουβέντα από το τηλέφωνο συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο γι'αυτό.Ναι είμαι 24 ωρη διαθέσιμη αλλά με αυτό εννοώ ότι αν με πάρει ο άλλος να μην μου λέει την ιστορία της ζωής του η να με κοροϊδεύει από το τηλέφωνο .Δεν είδα να με στηρίζει ο βάτραχος παρα μόνο να με σχολιάζει και να με λεει ανώριμη χωρίς να με γνωρίσει σορρι κιόλας αλλά αν σε έπιαναν και εσένα στο στόμα τους άγνωστοι καιχσενσχολιαζαν δημόσια και εσύ θα είχες θέμα λοβ :/ Εγώ προσωπικά δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι αλλά όταν δω ότι αυτά που λένε οι άλλοι ισχύουν και τα βλέπω μπροστά μου με τα ίδια μου τα μάτια και το συγκεκριμένο άτομο δεν με σεβεται και λέει πράγματα για εμένα χωρίς να με γνωρίσει συγνώμη αλλά εκεί θα πιστέψω τα λόγια των άλλων που έχω ακούσει :/ θα ανοίγω θέμα αν ανοίγει ο ίδιος συγνώμη κιόλας άλλα έτσι πάει αγάπη αν θες να ανοίξω και εγώ θέμα για εσένα έτσι στο άκυρο και μέτα οι άλλοι να με υποστηρίζουν θα σου άρεσε ;

Valeriavaleria

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Επίσης εγώ θέλω αν τα έχω καλά με τον οποιονδήποτε αλλά κάποιος τα έχεις άσχημα μαζί κου και με προσβάλει χωρίς να με ξέρει δημόσια θα πάρω μέρος και με το παραπανω !!! Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια για να μην τα ξεπερνάω και η ίδια !!!

Valeriavaleria

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Επίσης εγώ θέλω αν τα έχω καλά με τον οποιονδήποτε αλλά κάποιος τα έχεις άσχημα μαζί κου και με προσβάλει χωρίς να με ξέρει δημόσια θα πάρω μέρος και με το παραπανω !!! Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια για να μην τα ξεπερνάω και η ίδια !!!
Επίσης δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κανέναν αλλά αμα έχει πρόβλημα κάποιος μαζί μου συγνώμη αλλά θα πάρω όντως μέρος άμα δεν με πιστεύετε δείτε τα σχόλια που έκανε τόσο καιρό για εμένα και μετά πείτε μου ότι εγώ το συνεχίζω η όχι !!

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.822
Πόντοι
206
Αγάπη μιλάω τυπικά γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν και θέλω να έχουν στο μυαλό τους ότι είναι ξεκάθαρα επαγγελματικό και τιποτα αλλο.αν είναι να με παίρνουν τηλέφωνο και ναμμου κάνουν ολόκληρη κουβέντα από το τηλέφωνο συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο γι'αυτό.Ναι είμαι 24 ωρη διαθέσιμη αλλά με αυτό εννοώ ότι αν με πάρει ο άλλος να μην μου λέει την ιστορία της ζωής του η να με κοροϊδεύει από το τηλέφωνο .Δεν είδα να με στηρίζει ο βάτραχος παρα μόνο να με σχολιάζει και να με λεει ανώριμη χωρίς να με γνωρίσει σορρι κιόλας αλλά αν σε έπιαναν και εσένα στο στόμα τους άγνωστοι καιχσενσχολιαζαν δημόσια και εσύ θα είχες θέμα λοβ :/ Εγώ προσωπικά δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι αλλά όταν δω ότι αυτά που λένε οι άλλοι ισχύουν και τα βλέπω μπροστά μου με τα ίδια μου τα μάτια και το συγκεκριμένο άτομο δεν με σεβεται και λέει πράγματα για εμένα χωρίς να με γνωρίσει συγνώμη αλλά εκεί θα πιστέψω τα λόγια των άλλων που έχω ακούσει :/ θα ανοίγω θέμα αν ανοίγει ο ίδιος συγνώμη κιόλας άλλα έτσι πάει αγάπη αν θες να ανοίξω και εγώ θέμα για εσένα έτσι στο άκυρο και μέτα οι άλλοι να με υποστηρίζουν θα σου άρεσε ;
Μία συμβουλή. Σταμάτα τις αντιπαραθέσεις γιατί χαλάς την εικόνα σου.

Valeriavaleria

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Μία συμβουλή. Σταμάτα τις αντιπαραθέσεις γιατί χαλάς την εικόνα σου.
Δεν με νοιάζει να χαλάσω την εικόνα μου αν κάποιος με προσβάλει δημόσια εξάρχεις χωρίς αν τον έχω ενοχλήσει !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν με νοιάζει να χαλάσω την εικόνα μου αν κάποιος με προσβάλει δημόσια εξάρχεις χωρίς αν τον έχω ενοχλήσει !!!!
Νομίζω έχω να κάνω με ανθρώπους εδώ μέσα που είσαι καθημερινοί σαν εμένα και όχι με τέρατα !!!

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.822
Πόντοι
206
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νομίζω έχω να κάνω με ανθρώπους εδώ μέσα που είσαι καθημερινοί σαν εμένα και όχι με τέρατα !!!
Αν δεν σε νοιάζει η εικόνα σου, σταμάτα να γράφεις και να μας χαλάς το νήμα. Είπες αυτό που ήθελες να πεις και τέλος. Αν θες να κάνεις κάτι εποικοδομητικό πες μας τιμές και προγράμματα. Δεν θέλουμε να σε γνωρίσουμε για να σε παντρευτούμε, να σε γ...ε θέλουμε. Με το συμπάθιο δηλαδή...

Valeriavaleria

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
56
Πόντοι
0
Αν δεν σε νοιάζει η εικόνα σου, σταμάτα να γράφεις και να μας χαλάς το νήμα. Είπες αυτό που ήθελες να πεις και τέλος. Αν θες να κάνεις κάτι εποικοδομητικό πες μας τιμές και προγράμματα. Δεν θέλουμε να σε γνωρίσουμε για να σε παντρευτούμε, να σε γ...ε θέλουμε. Με το συμπάθιο δηλαδή...
Αγάπη αν Θες να με γνωρίσεις υπάρχει το κάνε σεξ μπες πάρε με τηλέφωνο και τα λέμε όλα από εκεί εδώ είναι άλλο το θέμα μέσα εδώ υπάρχει το όνομα μου και ένας άνθρωπος που με προσβάλει χωρίς να τον έχω προσβάλει η να τον έχει θίξει ποτέ σε κάτι ενω δεν με γνωρίζει καθολου ...αν θες να με γνωρίσεις τόσο πολύ πάρε με ένα τηλέφωνο και κανονίζουμε τα πάντα από εκεί σχετικά με το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει ωστόσο αν θες να απαντήσεις κάτι απάντησε κάτι σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει και όχι με κάτι διαφορετικό που ζητάς !!!

Gold-2024

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
32
Πόντοι
0
Σωστά τα λες. Κι εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες. Θα προσέθετα πως το βασικότερο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν είναι οπαδός της Ρόμα ή όχι...
Να δουμε εαν θα απαντησει καποιος γι αυτο, εψαξα στο νημα άλλα δεν βρηκα κατι για την συγκεκριμενη

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.085
Πόντοι
606

Stories

Νέο!