- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 630
- Like
- 102.171
- Πόντοι
- 125.067
Nα ανεβασω και αυριο μια αλλη εμπειρια μου η θα με απαξιωσετε ?
Δημητράκη σε ικετεύω, μη χάνεις χρόνο να γράφεις, πήγαινε γαμήσεις τη νύφη σου, το έχει ανάγκη . Προέχει η οικογένεια παλικάρι μουNα ανεβασω και αυριο μια αλλη εμπειρια μου η με απαξιωσετε ?
Αυτά που γράφει ο Μέγας Διαρρήκτης Λουκέτων Μητρών, είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή.Μυθομανεις όλου του κόσμου ενωθείτε!!!!
Τι αύριο;;;;Nα ανεβασω και αυριο μια αλλη εμπειρια μου η θα με απαξιωσετε ?
Σε παρακλώ μην τον αποπροσανατολίζεις, προέχει η νύφηΤι αύριο;;;;
Σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ.
Έχουμε ήδη στερητικό σύνδρομο.
Πρεζάκια μας κατάντησες αλήτη...
Τι αύριο;;;;
Σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ.
Έχουμε ήδη στερητικό σύνδρομο.
Πρεζάκια μας κατάντησες αλήτη...
Σε παρακλώ μην τον αποπροσανατολίζεις, προέχει η νύφη
Μητσαρα, πες μου οτι εχεις κ το μαλλι χαιτη-λασπωτηρα....Ντυθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα εβαλα τις σαγιοναρες (ηταν καλοκαιρι) και βγηκα εξω απο την πορτα της.
Βγηκα απο την πολυκατοικια οπου πηρα το παπι μου και εφυγα ανακουφισμενος και ζωντανος ! ...
οχι Δραπετσωνιτισα .
Αυτά που γράφει ο Μέγας Διαρρήκτης Λουκέτων Μητρών, είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή.
Δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ το ρηξικέλευθο κοινωνικό αριστούργημα του διαύλου Άλφα, που καλείται "Οικογενειακές Ιστορίες" ;;;;

... που να τους γραφψ και την εμπειρια που ειχα με την αεροσυθνοδο της aegean !!!!

Διπλό.Είχε επεισόδιο στη Δραπετσώνα ?![]()
Συγχωνευτηκε![]()
ΠΩ ΡΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ!!!
Θέλουμε κρεμπιέ στη νύφη. Αν είναι παρούσα και η συμπεθέρα ακόμη καλύτεραΚαλα η επομενη εμπειρια μου θα ταραξει τα νερα.... εκανα μεγαλη ζημια !!!