Νέα

Έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Η συνέχεια της ιστορίας θα ειναι πολυ σκοτεινη και δραματική. Μετα το σκοταδι ομως έρχεται το φως. Υπομονή.
Δώσε πόνο baby!! :humpleg:
Σοβαρά τύπε, ακόμη και αν το σενάριο σου δεν συνέβη σε σένα, δεν σημαίνει ότι δεν συνέβη σε κάποιον άλλον πραγματικά...
Η αιμομιξία δεν είναι κάτι νέο.

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.934
Πόντοι
17.595
Το λαχειο μια φορα σου τυχαινει !! ή μηπως οχι ??
Επειδή στην λεπτομέρεια κρύβεται ο διάβολος, σε αυτή τη φράση είναι η ουσία.
Προβλέπεται τριπλό jackpot με ένα νικητή στο τέλος.

OP
OP
DmtrsxXx
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.577
Πόντοι
125.067
Συγνώμη, με έπιασαν ξαφνικές καύλες... πηγα σε ενα σπιτάκι και γάμησα. Μετα έκατσα στο κουζινακι και επιασα κουβέντα με την τσατσά και δε με αφηνε να φύγω με την παρλα της.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.290
Πόντοι
4.966
Έκανα ανάρτηση πριν λίγες ημέρες με ένα θέμα σχετικά με το DΝΑ Ελλήνων και Τούρκων αλλά κάποιοι δεν το θεώρησαν προφανώς ηθικο και το κατέβασαν. Βάζει τώρα ο νηματοθετης ότι πήδηξε ή δεν πήδηξε την Πρώτη Ξαδέλφη του και όλα καλά. Άβυσσος η ψυχή κάποιων λογοκριτων.:confused:

OP
OP
DmtrsxXx
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.577
Πόντοι
125.067
ΤΗΕ FINAL CHAPTER
Η νυχτα ηταν σκοτεινη, εξω εριχνε ψιλοβροχο, φορουσα το αδιαβροχο μπουφαν μου και γυρνουσα στις πιατσες στο κεντρο. Πουτανες γεματο παντου, ασχημες οι περισσοτερες αλλα εβρισκα και καμμια ομορφουλα που και που, σταθηκα σε μια γωνια με χαμηλο φωτισμο και αναψα ενα τσιγαρο, βυθηστηκα στις σκεψεις μου και χαζευα τους πελατες να περνούν να διαλεγουν την πουτανα που ηθελαν να γαμησουν. Ο δρομος βρωμικος ο κοσμος επισης, περιεργα πλασματα κυκλοφορουσαν εκεινη την ωρα στο δρομο οχι κανονικα.
Μααα.... βλεπω καλα ? ποια ειναι αυτη ? Απο πισω μοιαζει πολυ με τη ξαδερφη.
Μια ψηλη κοκκινομαλα με τελειο σωμα ακριβως οπως της ξαδερφης εμπαινε σε ενα φτηνο ξενοδοχειο. Φορουσε ενα στενο κοκκινο φορεμα οπως και ψηλοτακουνες κοκκινες γοβες.
Πεταξα το τσιγαρο στο δρομο και ετρεξα αμεσως να δω αμα ειναι αυτη.
Ετρεχα αναμεσα σε πουτανες και πελατες για να προλαβω να τη φτασω, αυτη ειχε μπει ηδη μεσα σε ενα ξενοδοχειο !
Ενας δρομος εμενε να περασω για να φτασω εκει.
Στη μεση του δρομου ενα αυτοκινητο πηγε να με χτυπησει, σταματησε μερικα εκατοστα μπροστα μου, ημουν τυχερος.
Τα φωτα του πολυ δυνατα με ειχαν τυφλωσει τα εβλεπα ολα λευκα. Εκατσα στην ακρη του δρομου και ετριψα λιγο τα ματια μου να συνελθω.

Οταν ανοιξα τα ματια μου ειχε ξημερωσει, ειχε ηλιο και εκανε ζεστη.
Τα περιεργα πλασματα ειχαν χαθει, οι πουτανες και οι πελατες ειχαν εξαφανιστει και στη θεση τους υπηρχαν κανονικοι ανθρώποι. Οι δρομοι πεντακαθαροι και τα ξενοδοχεια απο φτηνα ειχαν γινει πολυτελειας.
Πως αλλαξαν ολα τοσο γρηγορα, ποτε περασαν τοσες ωρες και ξημερωσε ? Εγω που ημουν τοσες ωρες ? Κοιτουσα το ξενοδοχειο οπου ειχε μπει μεσα ¨Αυτή¨ .
Ξαφνικα την ειδα να βγαινει και να κατεβαινει τα λευκα μαρμαρινα σκαλοπατια !!
¨Αυτή¨ ηταν επιτελους !! Περασε διπλα μου αλλα δε μου εδωσε καμμια σημασια, σα να μην με ειδε. Της μιλησα αλλα δε με ακουγε.

Ξυπνησα.... ηταν ενας εφιαλτης. Μα που θα γινονταν ολα αυτα σε ενα ονειρο μονο.
Το αλλο βραδι βγηκα εξω, πηγα στην ιδια πιατσα που ειχα δει και στο ονειρο μου.
Μπηκα μεσα στο ξενοδοχειο οπου ειχα δει την ξαδερφη να μπαινει το προοηγουμενο βραδι.
Στο σαλονι του φτηνου ξενοδοχειου καθοταν σε ενα καναπε η ξαδερφη.
Δεν πιστευα στα ματια μου οταν την ειδα...
Καθοταν σταυροποδι με τα ομορφα μακρια ποδια της να φαινονται ενω απο το κοντο κοκκινο φορεμα της φαινοταν η κιλοτα της. Καπνιζε και εδειχνε ανετη.
Την πλησιασα ψυχραιμος και σταθηκα μπροστα της ωσπου γυρισε το κεφαλι της και με κοιταξε με τα υπεροχα μπλε ματια της. Της μιλησα...
-Τι κανεις εσυ εδω ?
-Τι σου φαινεται να κανω?
-Μη μου μου πεις οτι κανεις αυτο που φανταζομαι ..
-Ναι αυτο κανω, θα με παρεις η οχι ?
-Μα ειναι δυνατον ?
-Θα με παρεις δωματιο ? δεν εχω ορεξη για κουβεντα.

Πληρωσα για το δωματιο και την επιασα απο το χερι οπου ανεβηκαμε μαζι τα σκαλοπατια.
Δε μιλησαμε καθολου, μπηκαμε στο δωματιο οπου αφησε την τσαντα της σε μια πολυθρονα και εκατσε στο κρεβατι.
Δε μπορουσα να καταλαβα τι συνεβαινε, η ξαδερφη πορνη σε ενα φτηνο ξενοδοχειο ?
Τι της συνεβει, πως ηρθαν ετσι τα πραγματα.
Της ζητησα εξηγησεις...
Αυτη σηκωθηκε και πηγε προς την πορτα, δεν εχω ορεξη για κουβεντα. Μπροστα σου εχεις μια ωρα μαζι μου, ισως καμμια αλλη. Τι θες να μου κανεις ?
Επιασα την ξαδερφη απο τη μεση και αρχισαμε τα παθιασμενα γλωσσοφιλα.
Αυτη ξεκουμπωσε το φορεμα της και το αφησε να πεσει στο πατωμα.
Ενω φιλιομασταν παθιασμενα προσπαθουσα να βγαλω τα ρουχα μου, δεν ηθελα να χασω λεπτο. Της επιανα τα τελεια κωλομερια και τα εσφιγγα με τα χερια μου.
Τα φιλια μας ηταν πολυ δυνατα και βαθια. Επεσε στα γονατα οπως τοτε στην καμπινα στην παραλια.
Αρπαξε τον καυλωμενο πουτσο μου και τον εβαλε ολο μεσα στο στομα της.
Τρομερο τσιμπουκι η ξαδερφη, πνιγοταν με το καυλι μου στο στομα της, ηθελε να μου τον φαει, εσκυψε απο κατω και εβαλε τα αρχιδια μου στο στομα της και το μπουκωσε με αυτα.
Γλυφτα καριολα γλυφτα !!!
Σα λυσασμενη σκυλα μου εγλειψε τα αρχιδια μεχρι μου εσταζαν απο τα σαλια της.
Την σηκωσα και την πεταξα στο κρεβατι, μπηκα ακαποτος στο μουνι της και την γαμησα δυνατα, με ειχε τυλιξει με τα απαλα μακρια ποδια της, τα βυζια της κουνιοντουσαν ρυθμικα, τα εβαλα στο στομα και τα δαγκωνα δυνατα, τους εκανα σημαδια,πονουσε και φωναζε δυνατα.
Την εβαλα στα τεσσερα, σαλιωσα την πουτσα μου και εφτυσα πανω στη κωλοτρυπα της.
Της τον εχωσα βιαια μεσα στο κωλαντερο της.
Τσιριξε δυνατα απο τον πονο.
-Σκασε πουτανα, θα γαμηθεις !!
-Ετσι σε θέλω γαμια μου σκισε μου τον κωλο
-Θα σε στειλω στο νοσοκομειο για ραματα παλιοκαριολα.
Την γαμησα δυνατα απο κωλο με την ξαδερφη να τσιριζει.
Καβαλησα τα κωλομερια της και της τον εχωνα καθετα ολον μεσα στο κωλαντερο της, της εκανα γεωτρηση της μεχρι που αρχισε να ματωνει !
-Στο ειπα καριολα, θα σε στειλω στο νοσοκομειο για ραματα ! να δω τι θα πεις στον αντρα σου !
-Σκισε με σκισε με φωναζε η ξαδερφη.
-Εβγαλα την πουτσα μου απο τον κωλο της, τα ποδια της ετρεμαν.
Την ξαπλωσα στο κρεβατι ανασκελα, με το κεφαλι να γερνει πισω.
Εχωσα την πουτσα μου στο στομα της και εσπρωξα οσο πιο βαθια μπορουσα μεχρι που ειδα το καυλι μου να φτανει μεχρι κατω στο λαρυγγι της.
Τα αρχιδια μου ειχαν καλυψει τη μυτη και τα ματια της.
Την γραπωσα απο τα βυζια και αρχισα να της γαμω το στομα.
Εβλεπα την πουτσα μου να γεμιζει το λαρυγγι της, πνιγοταν δε μπορουσε να ανασανει.
Μετα βιας επερνε καποιες κοφτες ανασες, εριχνα σφαλιαρες στα μεγαλα βυζια της και της γαμουσα το στομα. Δε μπορυσα να κρατηθω αλλο..
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα !!!!! Με ενα βαθυ καρφωμα μεσα στο λαρυγγι της αρχισα να αδειαζω ολο το καυτο σπερμα μου μεσα της. Εχυσα πολυ , πνιγοταν της κοβοταν η ανασα.
Εβγαλα την πουτσα απο το στομα της, επερνε βαθιες ανασες και εβηχε πετωντας σαλια και σπερμα στο πατωμα.
Εκατσα για λιγο στην πολυθρονα να ξεκουραστω, αυτη σηκωθηκε απο το κρεβατι και επεσε στα γονατα μπροστα μου, ηταν λαχανιασμενη και ανεσαινε βαρια. Ο κωλος της ηταν ματωμενος, τα βυζια της γεματα δαγκωματα, το σωμα της γεματο μελανιες, τα μαλλια της ανακατεμενα και το μεϊκ απ πασαλειμενο στο προσωπο της.
Απο το στομα της ετρεχαν σαλια και σπερματα.
Με κοιταξε στα ματια με τα μεγαλα ης μπλε ματια που δεν ειχαν αλλη ενεργεια και ηταν ετοιμα να κλεισουν..
-Επιτελους με εκανες δικη σου ... αυτο ηθελα.
Ξαπλωσε στο πατωμα σα να ηθελε να κοιμηθει εκει.
Την παρατησα,ντυθηκα πηρα τα πραγματα μου και εφυγα.
Πηγα σπιτι και χωρις να κανω ενα ντους επεσα στο κρεβατι.
Ξυπνησα μετα απο πολλες ωρες. Το κεφαλι μου πονουσε.
Τι ονειρο ηταν αυτο που ειδα παλι , πολυ πραγματικο ! σκεφτηκα μεσα στη ζαλη μου.
Πηγα στην κουζινα εφτιαξα ενα σκετο καφε και εκατσα γυμνος στο μπαλκονι σταυροποδι να τον πιω.

Με καθε τζουρα καφε το μυαλο μου καθαριζε,και ξεχωριζε τι ηταν ψεμα και τι αληθινο !

OP
OP
DmtrsxXx
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.577
Πόντοι
125.067
Έκανα ανάρτηση πριν λίγες ημέρες με ένα θέμα σχετικά με το DΝΑ Ελλήνων και Τούρκων αλλά κάποιοι δεν το θεώρησαν προφανώς ηθικο και το κατέβασαν. Βάζει τώρα ο νηματοθετης ότι πήδηξε ή δεν πήδηξε την Πρώτη Ξαδέλφη του και όλα καλά. Άβυσσος η ψυχή κάποιων λογοκριτων.:confused:

Τυπε απλα τα πραγματα, ανοιξες θεμα ασχετο με τη θεματολογια του σαητ !!

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Η θεία κράταγε ανοιχτά τα κωλομάγουλα της κόρης της για να μπω πιο εύκολα από κώλο. :coffee:
Δεν της έδωσες στο τέλος λίγο ψωλόχυμα, να βρέξει τα χείλη της, για τη βοήθειά της;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.706
Πόντοι
3.846
Τύπε ποια χοντρή?
έχεις δει μέλος να πηδάει κάτι λιγότερο από 10άρι εκτός μπου?
Εξαρτάται από τον πελάτη γιατί υπάρχουν όσοι πάνε στα φτηνιάρικα πορτέλα/πιατσόβιες/call girls < 100€ είτε κάνουν παζάρια κλπ
Οι Βασίλισσες είναι για λίγους :headbang2:
Ανεβάστε φορολογικές δηλώσεις :confused:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.792
Πόντοι
216
Ακολουθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορια για το πως καταφερα και ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ την πανεμορφη κουκλα πρωτη ξαδερφη μου !!
Την ειχα απο μικρος άχτι ! Κρυφος ποθος !! Μεγαλωσαμε μακρια ο ενας απο τον αλλο και τα λεγαμε μονο τα καλοκαιρια
οταν ερχοταν στο χωριο για διακοπες.
Μια συντομη περιγραφη της ειναι η εξης:

25 ετων, μετριου αναστηματος 1,65, αδυνατη με πολυ καλο σφριγηλο κορμι , στηθος 2αρι στητο με μεγαλες ρωγες !
ΦΥΣΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ με λευκο δερμα και μπλε ματι ! Προσωπο πολυ ομορφο και σεξυ.

Δοικιμασα την τεχνικη ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ πανω στην αθωα και ομορφη ξαδερφη και μεσα σε 6 μηνες καταφερα και την ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ !

Ελπιζω να μη κραξετε που γαμησα την πρωτη ξαδερφη μου αλλα δεν αντεξα αλλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
Oχι, ρε φιλε, για;τι να κραξουμε? Και την αδερφη σου να γαμουσες, μακρυα απο τον κωλο μας και...

OP
OP
DmtrsxXx
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.577
Πόντοι
125.067
Τα dating apps ηταν κατι που δεν ειχα δοκιμασει ξανα, εφτιαξα ενα προχειρο λογαριασμο με μια μονο φωτογραφια μου και εκανα login.
Γυναικες πολλες για ολα τα γουστα.
Παταγα καρδουλες σε οποια μου γυαλιζε.
Πατησα καρδουλα και σε μια γυναικα 33 ετων οπως ελεγε αλλα δεν εδειχνε το προσωπο της.
Στη φωτο προφιλ της εμφανιζοταν με ενα κομπινεζον οπου σε αφηνε να σχηματισεις μια καλη εικονα για το σωμα της.
Το ονομα της ηταν Κλαιρη.
Δεν αργησαμε να μιλησουμε με μυνηματα με την Κλαιρη οπου η κουβεντα πηγε γρηγορα στο πονηρο.
-Τι ψαχνεις εδω Δημητρη ?
- Θελω να κανω σεξ.
-Ωραια και εγω το ιδιο .
Το ραντεβου στο σπιτι της κλειστηκε με μερικα ακομα μυνηματα.
-Εισαι ο ιδιος με τη φωτο ? Αν ερθει αλλος δε θα ανοιξω.
-Ο ιδιος θα ερθω μην ανησυχεις !
Εφτασα στις 2300 τη νυχτα σε μια οδο που μου ειχε πει στη Δραπετσωνα.
Της εστειλα μυνημα στο κινητο της οτι εφτασα και μετα απο μερικα λεπτα με πηρε τηλεφωνο.
-Θα δεις ενα Αudi να βγαινει απο το υπογειο παρκινγ, ειναι ο αντρας μου που φευγει για δουλεια.
Οταν απομακρυνθει χτυπα το κουδουνι στο ονομα (xxxxxxx) και θα σου ανοιξω.
Φοβηθηκα, δε μου ειχε πει οτι παντρεμενη, δεν ηθελα μπλεξιματα, ηθελα μονο να γαμησω.
Τιποτα το κακο δηλαδη.
Χτυπησα το κουδουνι στην εισοδο και μου ανοιξε την κεντρικη εισοδο.
-Στον 3ο ελα.
Πηρα το ασανσερ και ανεβηκα στον οροφο της, το κουδουνι της πορτας μπροστα μου εγραφε το ιδιο επωνυμο.
Το χτυπησα.
Η θωρακισμενη πορτα ανοιξε και ειδα μπροστα μου την Κλαιρη !
Ηταν μια 35άρα περιπου σε ηλικια ξανθια με μακρυ ισο μαλλι και πολυ σεξι προσωπο !
Το καλυτερο απο ολα ? φορουσε το διχτυωτο κομπινεζον που ειχε και στο προφιλ της !
Απο μεσα ηταν γυμνη ! Βυζια 3αρια με μεγαλες ρωγες, μουνι ελαφρως αξυριστο σωμα αδυνατο πολυ καλο και σεξι.
Με χαμογελο στο στομα με επιασε απο το χερι και με πηγε κατευθειαν στην κρεβατοκαμαρα της !
-Ελα να με γαμησεις μικρουλη μου !!
Ξεντυθηκα γρηγορα , η πουτσα μου ειχε γινει καγκελο !
Την πεταξα στο κρεβατι και της τον εχωσα με το καλησπερα ακαποτα στο υγρο μουνι της.
Πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα και αρχισα να την γαμαω γρηγορα σα κουνελι.
Η παντρεμενη Κλαιρη εδειχνε να ειναι αγαμητη καιρο..
Με ρουφουσε με τα γλωσσοφιλα της ενω ανοιγε διαπλατα τα ποδια της και κουνουσε τη μεση της για να της ακουμπαω τη μητρα με το πουτσοκεφαλο !!
Ψοφαγε για πουτσο η παντρεμενη Κλαιρη !
Της εριξα ενα παχυ κρεμπιε μεσα στη στεγνη της μητρα και το ευχαριστηθηκε πολυ !
Βγηκα απο μεσα της και πηγε τουαλετα.

-Μη ντυθεις θελω παλι, τωρα θα με παρεις απο πισω !! ειπε η παντρεμενη Κλαιρη.
Ωπα λεω αχορταγο το μιλφακι, μουνι και κωλο απο το πρωτο ραντεβου ! Κατι ηξερε ο βλακας που την παντρευτηκε !!!

Ωραιο μωρο παντως, πως και δε την γαμουσε ο φλουφλης ο αντρας της, θα την εκανα στανταρακι μου, θα της εριχνα ενα κρεμπιε καθε νυχτα μεχρι να τη γκαστρωνα και να εκανε το παιδι μου.
Την ηξερα μονο μιση ωρα που τη γαμουσα αλλα ηθελα να την γκαστρωσω !
Η Κλαιρη σηκωσε το κινητο της που χτυπουσε, ηρθε στην κρεβατοκαμαρα ταραγμενη.
-Ντυσου ο αντρας μου ειναι απο κατω, γυρισε πισω και ανεβαινει, ξεχασε να παρει την καρτα εισοδου της δουλειας !!
Ντυσου γρηγορα ειναι απο κατω σου λεω δεν πρεπει να σε βρει εδω !!! θα μας σκοτωσει και του δυο !!!
Η ενταση ειχε φτασει στο κατακορυφο !! Νομιζα οτι θα πεθανω !! Ειχαμε πανικοβληθει !!
Ντυθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα εβαλα τις σαγιοναρες (ηταν καλοκαιρι) και βγηκα εξω απο την πορτα της.
Εκεινη την ωρα εφτανε το ασανσερ με τον βλακα τον αντρα της !
Λιγο πριν ανοιξει η πορτα του ασανσερ ειχα κατεβει μερικα σκαλοπατια απο τη εσωτερικη σκαλα.
Βγηκα απο την πολυκατοικια οπου πηρα το παπι μου και εφυγα ανακουφισμενος και ζωντανος !
Ακου εκει !! ξεχασε την καρτα του ο ηλιθιος ο αντρας της και εχασα το κωλογαμησι !!
Να μην ξεχνατε ρε καριοληδες !!!

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.744
Πόντοι
16.131
Τα dating apps ηταν κατι που δεν ειχα δοκιμασει ξανα, εφτιαξα ενα προχειρο λογαρισμο με μια μονο φωτογραφια μου και εκανα login.
Πατησα καρδουλα και σε μια γυναικα 33 ετων οπως ελεγε αλλα δεν εδειχνε το προσωπο της.
Στη φωτο προφιλ της εμφανιζοταν με ενα κομπινεζον οπου σε αφηνε να σχηματισεις μια καλη εικονα για το σωμα της.
Δεν αργησαμε να μιλησουμε με μυνηματα με την Κλαιρη οπου η κουβεντα πηγε γρηγορα στο πονηρο.
- Θελω να κανω σεξ.
-Ωραια και εγω το ιδιο .
Της εστειλα μυνημα στο κινητο της οτι εφτασα και μετα απο μερικα λεπτα με πηρε τηλεφωνο.
-Θα δεις ενα Αudi να βγαινει απο το υπογειο παρκινγ, ειναι ο αντρας μου που φευγει για δουλεια.
Φοβηθηκα, δε μου ειχε πει οτι παντρεμενη, δεν ηθελα μπλεξιματα, ηθελα μονο να γαμησω.
Τιποτα το κακο δηλαδη.
-Στον 3ο ελα.
Πηρα το ασανσερ και ανεβηκα στον οροφο της, το κουδουνι της πορτας μπροστα μου εγραφε το ιδιο επωνυμο.
Το χτυπησα.
Ηταν μια 35άρα περιπου σε ηλικια ξανθια με μακρυ ισο μαλλι και πολυ σεξι προσωπο !
Το καλυτερο απο ολα ? φορουσε το διχτυωτο κομπινεζον που ειχε και στο προφιλ της !
Απο μεσα ηταν γυμνη ! Βυζια 3αρια με μεγαλες ρωγες, μουνι ελαφρως αξυριστο σωμα αδυνατο πολυ καλο και σεξι.
Με χαμογελο στο στομα με επιασε απο το χερι και με πηγε κατευθειαν στην κρεβατοκαμαρα της !
Την πεταξα στο κρεβατι και της τον εχωσα με το καλησπερα ακαποτα στο υγρο μουνι της.
Με ρουφουσε με τα γλωσσοφιλα της ενω ανοιγε διαπλατα τα ποδια της και κουνουσε τη μεση της για να της ακουμπαω τη μητρα με το πουτσοκεφαλο !!
Της εριξα ενα παχυ κρεμπιε μεσα στη στεγνη της μητρα και το ευχαριστηθηκε πολυ !

Ωπα λεω αχορταγο το μιλφακι, μουνι και κωλο απο το πρωτο ραντεβου ! Κατι ηξερε ο βλακας που την παντρευτηκε !!!

Ωραιο μωρο παντως, πως και δε την γαμουσε ο φλουφλης ο αντρας της, θα την εκανα στανταρακι μου, θα της εριχνα ενα κρεμπιε καθε νυχτα μεχρι να τη γκαστρωνα και να εκανε το παιδι μου.
-Ντυσου ο αντρας μου ειναι απο κατω, γυρισε πισω και ανεβαινει, ξεχασε να παρει την καρτα εισοδου της δουλειας !!
Ντυσου γρηγορα ειναι απο κατω σου λεω δεν πρεπει να σε βρει εδω !!! θα μας σκοτωσει και του δυο !!!
Η ενταση ειχε φτασει στο κατακορυφο !! Νομιζα οτι θα πεθανω !! Ειχαμε πανικοβληθει !!
Ντυθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα εβαλα τις σαγιοναρες (ηταν καλοκαιρι) και βγηκα εξω απο την πορτα της.
Λιγο πριν ανοιξει η πορτα του ασανσερ ειχα κατεβει μερικα σκαλοπατια απο τη εσωτερικη σκαλα.
Βγηκα απο την πολυκατοικια οπου πηρα το παπι μου και εφυγα ανακουφισμενος και ζωντανος !
Ακου εκει !! ξεχασε την καρτα του ο ηλιθιος ο αντρας της και εχασα το κωλογαμησι !!
ο δρακος αυτος βγαζει φλογες :think:

OP
OP
DmtrsxXx
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.577
Πόντοι
125.067
ο δρακος αυτος βγαζει φλογες :think:

ειναι πραγματικη η εμπειρια μου !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eγώ πήγα μετά από εσένα μόλις έφυγε ο λακαμάς με την κάρτα εισόδου.
Ηταν ανικανοποιήτη και έφαγα λοκό
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ναι...ναι...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Τα dating apps ηταν κατι που δεν ειχα δοκιμασει ξανα, εφτιαξα ενα προχειρο λογαρισμο με μια μονο φωτογραφια μου και εκανα login.
- Θελω να κανω σεξ.
-Ωραια και εγω το ιδιο .
Τιποτα το κακο δηλαδη.
-Στον 3ο ελα.
Το χτυπησα.

Εσύ ήσουνα με τις σαγιονάρες πλάτσα πλούτσα στην εσωτερική σκάλα?
Εγώ ήμουνα που ανέβαινα, παριστάνοντας τον άντρα της, σε παιχνίδι ρόλων....
Της έσκισα άγρια και τιμωρητικά τη κλανιόλα της...
Στη συνέχεια της τα έριξα όλα στη μάπα....

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.262
Πόντοι
39.911
εχω μαζεμενες εμπειριες :woldman::woldman:
:tooth: :tooth: :tooth: