Το μετα....
Μετα την σεξουαλικη πραξη που ειχα με την ξαδερφη κλειστηκα στον ευατο μου.
Εκανα 7 ημερες να βγω απο σπιτι, ντρεπομουν , νομιζα οτι ολοι θα το ειχαν μαθει και ειχα γινει ρεζιλι, οτι θα με κυνηγουσαν !
Στον 1 μηνα δεν το ειχε μαθει κανενας, η ξαδερφη το ειχε κρατησει μυστικο οπως ειχε πει, αυτο και αλλα πολλα ακομα απο την ατακτη οπως φαινεται ζωη της. Αχ ποσα να εχει κανει και δεν τα ηξερα, ποσο παρελθον να εχει μια 26χρονη ? ποσες εμπειριες ? στο μυαλο μου ειχε μεινει σαν ενα παρθενο κοριτσακι που ηταν ερωτευμενο μαζι μου, μου δωθηκε ομως μεσα στο ιδιο σπιτι που ηταν και ο αρραβωνιαστικος της λες και ηταν πουτανακι.
Δεν ξερω τι απο τα δυο επρεπε να διαλεξω για το ποιόν της , στο μυαλο μου ολα ηταν ολα μπερδεμενα.
Τι ανθρωπος ηταν η ξαδερφη ?
Γυριζα στους δρομους, πηγαινα στη δουλεια μου και ενιωθα οτι ολα τα προβληματα μου ηταν λυμενα, σα να μου ειχε τυχει το τζοκερ, τους εγραφα ολους στα αρχιδια μου, ενιωθα πολυ ανωτερος απο ολους ειχα κανει ενα μεγαλο κατορθωμα.
Περασαν 2 ολοκληροι μηνες απο το εκεινο το βραδι που η πανεμορφη ξαδερφη ειχε γινει δικη μου, που ειχα αφησει το αποτυπωμα μου μεσα της. Δεν ειχα κανενα νεο της ολον αυτον τον καιρο, δεν ειχα καν το τηλεφωνο της η το e-mail της.
Δεν τολμουσα ουτε τη μανα μου να ρωτησω "η ξαδερφη τι κανει καλα ειναι " νομιζα οτι θα κινουσα υποψιες.
Ενιωθα μεγαλες ενοχες αλλα και μεγαλη περηφανεια ταυτοχρονα μεσα μου, λες και ειχα ληστεψει 1 εκατομυριο ευρω απο την τραπεζα και κυκλοφορουσα ελευθερος. Ημουνα πλουσιος αλλα δε μπορουσα να το πω πουθενα. Ειπα να την ξεπερασω, οτι εγινε εγινε, παμε μπροστα !
Αρχισα να πηγαινω στα μπαρακια να κανω γνωριμιες και να πηγαινω τακτικα στα μπουρδελα.
Περναγα πολυ καλα, η εφημερη ηδονη που μου προσεφεραν οι ιεροδουλες με εκαναν να την ξεχναω, παντα ομως "Αυτή" γυριζε ξανα στο μυαλο μου. Γιατι δεν εβγαινε ? Αυτο που ηθελα απο εκεινη την ημερα στην αλλαξιερα στην παραλια το ειχα παρει, τι αλλο ηθελα δηλαδη ? Δε θα γινοταν να το ξαναπαρω.
Το λαχειο μια φορα σου τυχαινει !! ή μηπως οχι ??
Συνεχιζεται....