Σωστα!Έχει αναφερθεί στο παρελθόν από συναγωνιστές. 60++ ηλικία. Αν γουστάρεις τέτοιες ηλικίες τράβα.
Εχει δικό της διαμερισμα καρακεντρο Γλυφαδα. GILF παντως ειναι!
Σωστα!Έχει αναφερθεί στο παρελθόν από συναγωνιστές. 60++ ηλικία. Αν γουστάρεις τέτοιες ηλικίες τράβα.
Μπα δεν με ψήνει προτιμο ηλικία 20-50Σωστα!
Εχει δικό της διαμερισμα καρακεντρο Γλυφαδα. GILF παντως ειναι!
Έχω ξαναγράψει για αυτήν σε πιο πίσω σελίδες... Δεν έχει καμία σχέση με την φωτό που φαίνεται φοβερή καύλα... Ραντεβού κάνει σε ξενοδοχείο στο Πασαλιμάνι Πειραιάς ...καλό είναι ... Για 2η φορά ζητάει +30 ευρώ ενώ δεν το είχε πει από την αρχή και την έστειλα μόλις τελείωσα ...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάθε μέρα έχουνε ένα τίμιο μολαδαβεζακι στα 70 ευρώ
Την έχει πάρει κανένας![]()
Sensuality Spa Studio Massage 6949753990 Μπουζιάνη 2 & Βουλιαγμένης - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Φίλε, αν στα 60 της έχει τέτοιο κορμί!! Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Εγώ θα πήγαινα τρέχονταςΈχει αναφερθεί στο παρελθόν από συναγωνιστές. 60++ ηλικία. Αν γουστάρεις τέτοιες ηλικίες τράβα.
Καλύτερα ας μας πει κάποιος πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι φωτογραφίες της.Φίλε, αν στα 60 της έχει τέτοιο κορμί!! Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Εγώ θα πήγαινα τρέχοντας
Κάνει μπαμ ότι οι φωτογραφίες είναι καραφτιαγμενες ρε φίλε! Έχει γίνει τελείως πλαστικη από τα φίλτρα!Φίλε, αν στα 60 της έχει τέτοιο κορμί!! Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Εγώ θα πήγαινα τρέχοντας
Η φάτσα θυμίζει Αθηνόδωρο Προύσαλη!!!!! Χωρίς το μουστάκι όμως!!!![]()
SOFIA 6995958031
Είμαι ένα πολύ παιχνιδιάρικο κορίτσι με φυσικό στήθος!!!Είμαι σεξυ–ευγενική–παιχνιδιάρα!!! Γλυκιά τρυφερή όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Είμαι η SOFIA με καύλα κωλομέρια και πολύ όμορφο πρόσωποkanesex.com
χαιρετω την παρεα! εδω ξερει κανεις τι παιζει,εχω ορεξη για μπαζο...
PM αν θες το fb link.....Πάρε μία γεύση.
Ευχαριστώ πολύ αλλά το έχω.PM αν θες το fb link.....
Ανθες στείλε κι από δω να κρίνουμε κι εμειςΕυχαριστώ πολύ αλλά το έχω.
Και ποσό πήγε το δωράκι;Γεια σας συναγωνιστές σήμερα πήγα Στην λινα την ουκρανεζα Σέξι Ουκρανέζα 36 ετών φινετσάτη, ζεστή κ τρυφερή σε περιμένω..... - Αγγελίες Σεξ | Openday
Είναι όπως στις φωτό σκέτη καύλα πίπα απίθανη βαθιά γλυψημο αρχιδιψν απίθανο και πολύ συμμετοχική στο σεξ αλλά δεν δίνει κολω
Το μέλος γράφτηκε την τρίτη και το πρώτο του μήνυμα ήταν Γι αυτή την αγγελία όπου οι φωτό σε μένα τουλάχιστον μοιάζουν πολύ μουφα! απλά λέω με επιφύλαξη! Τροφή για σκέψη!Και ποσό πήγε το δωράκι;
Ούτε που το παρατήρησα για την εγγραφή του. Ευχαριστώ.Το μέλος γράφτηκε την τρίτη και το πρώτο του μήνυμα ήταν Γι αυτή την αγγελία όπου οι φωτό σε μένα τουλάχιστον μοιάζουν πολύ μουφα! απλά λέω με επιφύλαξη! Τροφή για σκέψη!
Έχεις pmΑνθες στείλε κι από δω να κρίνουμε κι εμεις
Οι γνωστες βουλγαρες σαυρες της κυψελης. Μπαζα κ ξεπετες. Μακρια...![]()
SOFIA 6995958031
Είμαι ένα πολύ παιχνιδιάρικο κορίτσι με φυσικό στήθος!!!Είμαι σεξυ–ευγενική–παιχνιδιάρα!!! Γλυκιά τρυφερή όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Είμαι η SOFIA με καύλα κωλομέρια και πολύ όμορφο πρόσωποkanesex.com
χαιρετω την παρεα! εδω ξερει κανεις τι παιζει,εχω ορεξη για μπαζο...
Απορώ με τα γούστα κάποιων που πάνε με αυτό το πράμα, γιατί περί πράγματος πρόκειται. Η αντιαισθητικοτητα στο ζενίθ ,για εμένα προσωπικά.Οι γνωστες βουλγαρες σαυρες της κυψελης. Μπαζα κ ξεπετες. Μακρια...
Δυστυχώς για να υπάρχουν σημαίνει ότι κάποιοι πάνε και όχι μόνο πάνε αλλά πληρώνουν για αυτό το πράγμα, που και να με πλήρωνε χρυσό δεν θα μπορούσα να πάω.Απορώ με τα γούστα κάποιων που πάνε με αυτό το πράμα, γιατί περί πράγματος πρόκειται. Η αντιαισθητικοτητα στο ζενίθ ,για εμένα προσωπικά.