Καλημέρα...Το Μιλφακι μου !!ξανα![]()
Καλό μηνα...
Υπέροχη!!!
Καλημέρα...Το Μιλφακι μου !!ξανα![]()
Ο λαός θέλει βίντεο !!!Καβλιαρα χωρισμενη εκανε το come back και περασα για ενα "καφε"
Έπιασε το Μάη! Εύγε!Καβλιαρα χωρισμενη εκανε το come back και περασα για ενα "καφε"
Αν καταφερω την επομενη εβδομαδα.Σε αυτα που εχω φαινονται προσωπα και ειναι και πολυ ομιλητικη η κυρια.Ο λαός θέλει βίντεο !!!
Οχι,Απριλη τον εφαγεΈπιασε το Μάη! Εύγε!
Εγινε αρχηγέΑν καταφερω την επομενη εβδομαδα.Σε αυτα που εχω φαινονται προσωπα και ειναι και πολυ ομιλητικη η κυρια.
Εχει και παιδια οποτε καταλαβαινετε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι,Απριλη τον εφαγε
Και μάλιστα σου τον έκανε και γλυκό...Καβλιαρα χωρισμενη εκανε το come back και περασα για ενα "καφε"
Της μπήκε η ΆνοιξηΑν καταφερω την επομενη εβδομαδα.Σε αυτα που εχω φαινονται προσωπα και ειναι και πολυ ομιλητικη η κυρια.
Εχει και παιδια οποτε καταλαβαινετε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι,Απριλη τον εφαγε
Γλύψιμο κωλοτρυπιδας πολύ..
Κωλαρά η καυλιαρα σουΚαι κάτι από την κοπέλα μου Περισσότερες πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα.![]()
Τελικά τον πήρε μέχρι τις αμυγδαλές?Φάε την φραουλιτσα πριν σου καταστρέψω τις αμυγδαλές...
Θα σου έλεγα να ρωτήσεις την ίδια, αλλά βήχει ακόμα από τα χυσια...Τελικά τον πήρε μέχρι τις αμυγδαλές?
Καλημέρα μωρή καύλαΠρωϊνή
![]()
Έτσι ακριβώς φίλε μουΗ καλή μέρα από τον κώλο φαίνεται
Φιλαράκι μου
Η γνώμη μου για τα μαγιό είναι ότι είναι περιττά. Να το βγάλει!Η γνωμη σας για της γυναικας μου το μαγιο?