argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.991
- Πόντοι
- 16.235
Έχω πέσει σε περίπτωση που ήταν μέτρια όμως στα του αγώνος ήταν πολύ περιποιητικη.μαλάκες είναι σίγουρα οι νεοελληναράδες αλλά αυτό με την κακογουστιά δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι δεν ενθουσιάζονται όπως λες, απλά κάνουν αναγκαστικές επιλογές. Έχω ξαναγράψει κάτι παρόμοιο και μάλιστα κάποιος με έκραξε. Δηλ. αν όλοι μας δεν ασχολούμαστε με τις μέτριες και κοιτάγαμε να την πέσουμε μόνο σε γκόμενα της προκοπής (εμφανισιακά τουλάχιστον) οι περισσότεροι από μας ή θα πηδούσαμε μόνο στα μπουρδελάκια ή θα βαράγαμε ψωλοκόπανο μέχρι τα γεράματα.
Οι καλές καβατζώνονται από μια μειοψηφία.
Άσε που το πόσο καλά θα πηδήσεις δεν έχει καμιά σχέση με την εμφάνιση της γκόμενας. Από προσωπική εμπειρία, η πιο εμφανίσιμη γκόμενα που είχα ήταν η πιο ψόφια στο κρεβάτι με διαφορά. Η κατώτερη εμφανισιακά σχεδόν με παρακαλούσε να τη γαμήσω. Εσύ ποια θα προτιμούσες από τις δυο;
Όμως δεν θέλω να πέφτω επίπεδο και να ασχολούμαι με μετριότητες και μπάζα έτσι απλά για να μην είμαι μόνος...τέτοιες επιλογές κάνουν τύποι γυναικείας,παθητικής ψυχοσύνθεσης που δεν μπορούν μόνοι και θα λουζονται μπάζα και μετριότητες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...να μου λείπει.