Νέα

Η μάχη του ξαθνού γαλανομάτικου. Σλάβες vs Σκανδιναβές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιες προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
μαλάκες είναι σίγουρα οι νεοελληναράδες αλλά αυτό με την κακογουστιά δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι δεν ενθουσιάζονται όπως λες, απλά κάνουν αναγκαστικές επιλογές. Έχω ξαναγράψει κάτι παρόμοιο και μάλιστα κάποιος με έκραξε. Δηλ. αν όλοι μας δεν ασχολούμαστε με τις μέτριες και κοιτάγαμε να την πέσουμε μόνο σε γκόμενα της προκοπής (εμφανισιακά τουλάχιστον) οι περισσότεροι από μας ή θα πηδούσαμε μόνο στα μπουρδελάκια ή θα βαράγαμε ψωλοκόπανο μέχρι τα γεράματα.
Οι καλές καβατζώνονται από μια μειοψηφία.
Άσε που το πόσο καλά θα πηδήσεις δεν έχει καμιά σχέση με την εμφάνιση της γκόμενας. Από προσωπική εμπειρία, η πιο εμφανίσιμη γκόμενα που είχα ήταν η πιο ψόφια στο κρεβάτι με διαφορά. Η κατώτερη εμφανισιακά σχεδόν με παρακαλούσε να τη γαμήσω. Εσύ ποια θα προτιμούσες από τις δυο;
Έχω πέσει σε περίπτωση που ήταν μέτρια όμως στα του αγώνος ήταν πολύ περιποιητικη.
Όμως δεν θέλω να πέφτω επίπεδο και να ασχολούμαι με μετριότητες και μπάζα έτσι απλά για να μην είμαι μόνος...τέτοιες επιλογές κάνουν τύποι γυναικείας,παθητικής ψυχοσύνθεσης που δεν μπορούν μόνοι και θα λουζονται μπάζα και μετριότητες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...να μου λείπει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
μαλάκες είναι σίγουρα οι νεοελληναράδες αλλά αυτό με την κακογουστιά δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι δεν ενθουσιάζονται όπως λες, απλά κάνουν αναγκαστικές επιλογές. Έχω ξαναγράψει κάτι παρόμοιο και μάλιστα κάποιος με έκραξε. Δηλ. αν όλοι μας δεν ασχολούμαστε με τις μέτριες και κοιτάγαμε να την πέσουμε μόνο σε γκόμενα της προκοπής (εμφανισιακά τουλάχιστον) οι περισσότεροι από μας ή θα πηδούσαμε μόνο στα μπουρδελάκια ή θα βαράγαμε ψωλοκόπανο μέχρι τα γεράματα.
Άσε που το πόσο καλά θα πηδήσεις δεν έχει καμιά σχέση με την εμφάνιση της γκόμενας. Από προσωπική εμπειρία, η πιο εμφανίσιμη γκόμενα που είχα ήταν η πιο ψόφια στο κρεβάτι με διαφορά. Η κατώτερη εμφανισιακά σχεδόν με παρακαλούσε να τη γαμήσω. Εσύ ποια θα προτιμούσες από τις δυο;
Μην τρως πρόλογο ότι οι ωραίες καταλήγουν σε μεγάλους γαμιαδες...ψάχνουν χρηματοδότη για τις ίδιες και τα παιδιά τους...αν αρχίσουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις για τα επόμενα 20-30 χρόνια το σεξ υποβαθμίζεται η κόβεται τελείως...φίλος μου στα 55 του με πολύ ωραία γυναίκα μου είπε "μια στο τόσο και αυτό στα γρήγορα" λόγω των παιδιών που έχουν διαρκώς δραστηριότητες και τους γονείς σε ρόλο σωφέρ.
Είναι ζωή αυτό;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
εμένα πάλι στο Άμστερνταμ μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση οι άντρες (οι ντόπιοι, όχι οι Μολούκοι βέβαια). Έβλεπες κάτι τύπους 1,90, με ωραία κορμοστασιά και ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Δεν θυμάμαι αλλού κάτι παρόμοιο. Και υπόψη δεν είμαι ντιγκιντάνγκας :wink:
Οι Ολλανδοί είναι ο ψηλότερος λαός του κόσμου με μέσο όρο 1,83 η 1,84μ...αυτό από ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Είμαι σκληρος καργιολης...έχω απορρίψει κάποια που ενώ ήταν λαμπερή όταν την πρωτοείδα νύχτα ,όταν βρεθήκαμε μέρα δεν την αναγνώρισα χωρίς μακιγιάζ ..μου το έδωσε στο πιάτο αλλά δεν υπέκυψα...χάλι μαύρο την μέρα...δεν θα ανεχοσουν να υποκύψω εκει..δεν μασησα και το σταμάτησα εκεί .
Άλλοι ,ως μαλακες,θα την παντρευοντουσαν κιόλας.
Όχι εγώ προφανώς...

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
5.183
Πόντοι
10.505
Φίλε θα διαφωνήσω οι σκναδιναβες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες πολύ πιο ωραίες,ας πούμε η άσχημη σκανδιναβη θα είναι μια 1.80 με πλάτες στυλ σούμο και αδιάφορο πρόσωπο ενώ η άσχημη Ελληνίδα θα είναι κοντή χοντρή και με μεγάλη περιφέρεια
Φίλε μου μάλλον δεν έχεις πάει ή ζήσει στην Σκανδιναβία για να τα λες αυτά με το ύψος. Η μέση ελληνίδα είναι 1.65 και η μέση σουηδέζα 1.67 (από τα επίσημα στοιχεία). Με δεδομένο ότι η ελληνίδα (από κόμπλεξ) θα φορά και μεγαλύτερα τακούνια, στα ίδια έρχονται... Οι νέα γενιά ελληνίδες (οι κάτω των 30 σήμερα) έχουν τεράστια βελτίωση με το παρελθόν, και γυμνάζονται και προσέχουν τι τρώνε, μια βόλτα στο κέντρο οποιασδήποτε πόλης μας θα σε πείσει... Φυσικά κρίνω μόνον εμφάνιση.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αν κ ως ποντιος πρεπει να πω σλαβες θα πω οτι δε γινεται να αποφασισω

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.750
Πόντοι
2.886

The average female height Sweden is 166 cm (5 feet 5 inches), significantly higher than the global average for women. Swedish women benefit from genetic predisposition, but societal emphasis on proper nutrition and physical activity also plays a crucial role.

The mean height for women from Ukraine is 5 feet 5.59 inches (166.6 cm).

Λίγο ψηλότερες οι Ουκρανέζες

men aged 19 years who were born in the Netherlands in 2020 are on average 182.9 cm tall. Women of the same age born in the Netherlands measure 169.3 cm.

Οι Ολλανδέζες είναι οι πιο ψηλές

The largest breasts can be found in Norway, Iceland, the United Kingdom and the USA, the smallest in Central Africa and Southeast Asia. There are also striking similarities with the BMI in terms of size distribution

Νορβηγίδες βυζαρούδες

Martine Lunde Aarsrud​

740full-martine-lunde-aarsrud.jpg

Martine-Lunde-Aarsrud-Feet-7129127.jpg

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
αν αρχίσουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις για τα επόμενα 20-30 χρόνια το σεξ υποβαθμίζεται η κόβεται τελείως...φίλος μου στα 55 του με πολύ ωραία γυναίκα μου είπε "μια στο τόσο και αυτό στα γρήγορα" λόγω των παιδιών που έχουν διαρκώς δραστηριότητες και τους γονείς σε ρόλο σωφέρ.
Είναι ζωή αυτό;
το ξέρω το έχω πάθει. Ένας από τους πολλούς λόγους που πλέον πηγαίνω στα κορίτσια (και μόνο) είναι κι αυτός :wink:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Φίλε μου μάλλον δεν έχεις πάει ή ζήσει στην Σκανδιναβία για να τα λες αυτά με το ύψος. Η μέση ελληνίδα είναι 1.65 και η μέση σουηδέζα 1.67 (από τα επίσημα στοιχεία). Με δεδομένο ότι η ελληνίδα (από κόμπλεξ) θα φορά και μεγαλύτερα τακούνια, στα ίδια έρχονται... Οι νέα γενιά ελληνίδες (οι κάτω των 30 σήμερα) έχουν τεράστια βελτίωση με το παρελθόν, και γυμνάζονται και προσέχουν τι τρώνε, μια βόλτα στο κέντρο οποιασδήποτε πόλης μας θα σε πείσει... Φυσικά κρίνω μόνον εμφάνιση.
H μέση ελλεινιδα ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΤΑΙ την ζωουλα της για αυτό δεν βγάζει τα γαμωσπορτεξ και τις κωλοφορμες ούτε με χειρουργείο.
Μακάρι να έβαζαν γόβες αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όσες το κάνουν αυτό χωρίς να πάνε σε γυφτολα'ι'καδικο ,γάμο η βάφτιση.
Κουβαλάει μέσα της την καραντίνα ακόμα...φυσικά έτσι κυκλοφορεί και ο μέσος καγκουρομαλακας νεολληνας ...είναι λες και βγήκαν έξω συμμορί...εχχμμμ...συγκροτήματα τραπ...δεν παραλείπουν να έχουν και το κούρεμα λάθρο οι νεότεροι εξ αυτών.
Εμετός....

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.743
Πόντοι
3.556
H

The average female height Sweden is 166 cm (5 feet 5 inches), significantly higher than the global average for women. Swedish women benefit from genetic predisposition, but societal emphasis on proper nutrition and physical activity also plays a crucial role.

The mean height for women from Ukraine is 5 feet 5.59 inches (166.6 cm).

Λίγο ψηλότερες οι Ουκρανέζες

men aged 19 years who were born in the Netherlands in 2020 are on average 182.9 cm tall. Women of the same age born in the Netherlands measure 169.3 cm.

Οι Ολλανδέζες είναι οι πιο ψηλές

The largest breasts can be found in Norway, Iceland, the United Kingdom and the USA, the smallest in Central Africa and Southeast Asia. There are also striking similarities with the BMI in terms of size distribution

Νορβηγίδες βυζαρούδες

Martine Lunde Aarsrud​

740full-martine-lunde-aarsrud.jpg

Martine-Lunde-Aarsrud-Feet-7129127.jpg

Η μέση Σουηδέζα είναι πάνω από 170,η γηγενής όμως.Στις στατιστικές περιλαμβάνουν και γυναίκες άλλων φυλών με σουηδική υπηκοότητα.
Και οι Ελληνίδες το ίδιο έχουν κοντύνει την τελευταία δεκαπενταετία λόγω ποσοστού Αλβανίδων στον πληθυσμό.
Οι μεγαλύτερες βυζαρούδες στην Ευρώπη είναι οι Αγγλίδες και μετά έρχονται οι Πολωνέζες όπως δείχνουν οι πωλήσεις σουτιέν.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Δεν νομίζω ότι η μέση Σουηδέζα/Δανέζα είναι σημαντικά πιο όμορφη από την μέση Ελληνίδα, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Για τις Νορβηγίδες και Φιλανδές δεν σχολιάζω, γιατί αυτές είναι γενικά κατώτερες.

Πιωμένος κυκλοφορούσες εκεί ή νηφάλιος; :confused:

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
534
Πόντοι
81
Με σκανδιναβές δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία. Με Σλάβες όμως έζησα το κάτι άλλο καθώς μεγάλος έρωτας της ζωής μου ήταν Ρωσίδα. Δυστυχώς δεν υπήρχε μέλλον . Μόνο για συμβιβασμό είναι προορισμένος ο μικρομεσαίος Έλληνας όπως εγώ . Σλάβες με τα χίλια λοιπόν ...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Δεν είναι τυχαίο οτι οι Σκανδιναυοί ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο να γαμήσουνε,δεν υπάρχει μέρος που να μην είδα Σκανδιναυούς.

Οι Σκανδιναβοί όμως πρέπει να πιουν για να μιλήσουν σε γκόμενα.Ενώ οι ισπανο ιταλοι καμακερς δεν έχουν τέτοιο θέμα και στα μουνολίβαδα έχουν το πα΄νω χέρι

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.743
Πόντοι
3.556
Οι Σκανδιναβοί όμως πρέπει να πιουν για να μιλήσουν σε γκόμενα.Ενώ οι ισπανο ιταλοι καμακερς δεν έχουν τέτοιο θέμα και στα μουνολίβαδα έχουν το πα΄νω χέρι

Μη νομίζεις.Εχω δει σκανδιναυικά καμάκια στην παραλία να κάνουν θραύση.Οι Σκανδιναυοί τις παίρνουν όλες σουβάκι,τους γουστάρουν Αγγλίδες,Γερμανίδες,Μεσογειακές,Αμερικανίδες,Λατίνες,Σλάβες και φυσικά οι δικές τους.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Και οι Ελληνίδες το ίδιο έχουν κοντύνει την τελευταία δεκαπενταετία λόγω ποσοστού Αλβανίδων στον πληθυσμό.
Οι αλβανίδες έχουν περίπου ίδιο σωματότυπο με τις δικές μας, δεν νομίζω αυτό που λες να έκανε τη διαφορά.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
H μέση ελλεινιδα ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΤΑΙ την ζωουλα της για αυτό δεν βγάζει τα γαμωσπορτεξ και τις κωλοφορμες ούτε με χειρουργείο.
Μακάρι να έβαζαν γόβες αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όσες το κάνουν αυτό χωρίς να πάνε σε γυφτολα'ι'καδικο ,γάμο η βάφτιση.
σκέψου όμως ότι η μέση γυναίκα κυκλοφορεί στο δρόμο για να κάνει τις δουλειές της, όχι για να τη βλέπουμε εμείς. Οπότε είναι λογικό να μη βγαίνει με το 12ποντο.
Ούτε συμβαίνει μόνο εδώ αυτό που λες. Κάποτε ήμουν στο Βερολίνο Χριστούγεννα. Οι γερμανίδες κυκλοφορούσαν με χαχόλικο μπουφάν και παντελόνι, συχνά και σκούφο. Όταν έβλεπες κάποια με μεσάτο μπουφάν, τζην τσίτα στον κώλο και τακούνια, σχεδόν πάντα ήταν τουρκάλα.
Άσε τους χώρους εργασίας. Οι δικές μας που δουλεύουν σε κυριλέ δουλειές γραφείου μπορεί να περάσουν 8ωρο και βάλε με τακούνι στιλέτο, επειδή έτσι προβλέπεται. Καθαρή αυτοτιμωρία. Στον βορρά θα δεις σχεδόν πάντα φλατ παπούτσια σε χώρους εργασίας - κι ας έχουν κατά τα άλλα αυστηρό κώδικα ντυσίματος. Βάζουν μπροστά τη λειτουργικότητα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
σκέψου όμως ότι η μέση γυναίκα κυκλοφορεί στο δρόμο για να κάνει τις δουλειές της, όχι για να τη βλέπουμε εμείς. Οπότε είναι λογικό να μη βγαίνει με το 12ποντο.
Ούτε συμβαίνει μόνο εδώ αυτό που λες. Κάποτε ήμουν στο Βερολίνο Χριστούγεννα. Οι γερμανίδες κυκλοφορούσαν με χαχόλικο μπουφάν και παντελόνι, συχνά και σκούφο. Όταν έβλεπες κάποια με μεσάτο μπουφάν, τζην τσίτα στον κώλο και τακούνια, σχεδόν πάντα ήταν τουρκάλα.
Άσε τους χώρους εργασίας. Οι δικές μας που δουλεύουν σε κυριλέ δουλειές γραφείου μπορεί να περάσουν 8ωρο και βάλε με τακούνι στιλέτο, επειδή έτσι προβλέπεται. Καθαρή αυτοτιμωρία. Στον βορρά θα δεις σχεδόν πάντα φλατ παπούτσια σε χώρους εργασίας - κι ας έχουν κατά τα άλλα αυστηρό κώδικα ντυσίματος. Βάζουν μπροστά τη λειτουργικότητα.
Είσαι τυχερός που το βλέπεις έτσι γιατί εγώ μόνο ορισμένες δικηγορινες και τραπεζικά στελέχη βλέπω να κυκλοφορούν με κάτι που δεν θα φορούσε καγκουροελλεεινιδα η λαθρομετανάστρια.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.750
Πόντοι
2.886
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι ουκρανες είναι πιο ψηλές από τις Σουηδέζες,η έρευνα δεν έχει γίνει σωστά.
Αυτό το βλέπεις όταν πηγαίνεις στην εκάστοτε χώρα,πχ οι Σλοβακες και οι τσέχες είναι πιο ψηλές από τις ουκρανες.
Εγώ πιστεύω η μέση ουκρανη είναι 1,65 και η μέση Σουηδέζα 1.68 άνετα τους ρίχνουν μέσο όρο 3 πόντους στο νερό

Πριν το 2017, που καταργήθηκε η απαίτηση να έχουν βίζα οι Ουκρανές
για να πάνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπήρχε μεγαλύτερο ποσοστό από
πανέμορφες Ουκρανέζες που ζούσαν στην Ουκρανία και για
να θεωρηθεί μια πανέμορφη πρέπει ( στατιστικά ) να είναι ψηλή .

Πριν το 2017 είχα πάει 13 φορές Οντέσσα ( πτήση Αθήνα απευθείας, διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά)
και 3 φορές Κίεβο.

Έβλεπα πλήθος από ψηλές γκόμενες στις Ντίσκο.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.743
Πόντοι
3.556
Στις Σλάβες οι ψηλότερες είναι οι Σερβοκροάτισσες,έπονται οι Τσέχες,μετά οι Σλοβάκες,στη συνέχεια Πολωνέζες,μετά Λευκορρωσίδες,μετά Ουκρανέζες και οι πιο κοντές είναι οι Ρωσίδες.Οι Ουκρανέζες Πολωνία,Τσεχία,Γερμανία δε φαίνονται ψηλές,φαίνονται μέσου αναστήματος.Ουκρανία φαίνονται ψηλότερες επειδή είναι σχετικά κοντοί οι Ουκρανοί.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom