Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.992
Καλησπέρα μαγευτικο αγορι μου!Καλησπέρα, μαυγευτικη χαράδρα
Γειά σου καυλιαρη μου!!!Καλησπέρα γειτόνισσα. Με το πιο καυλιάρηκο πίσω σύστημα![]()
Καλησπέρα μαγευτικο αγορι μου!Καλησπέρα, μαυγευτικη χαράδρα
Γειά σου καυλιαρη μου!!!Καλησπέρα γειτόνισσα. Με το πιο καυλιάρηκο πίσω σύστημα![]()
Σ ευχαριστώ πολύ μάτια μου με τιμά οτι έγραψες,οντος μεταξύ εμου και πελατών μου υπάρχει απόλυτα κι ο ΣΕΒΑΣΜΌΣ,πέραν της απόλυτης καύλας!Δεν σε έχω συναντήσει (δυστυχως) αλλα εισαι φοβερη γυναικαρα, και φαινεσαι και πολυ ωραιος ανθρωπος, απο τον τροπο που εχεις διαχειριστει πραγματα εδω μεσα, και απο τον τροπο που μιλας για τους πελατες σου, και που εκφραζεσαι γενικοτερα!
Βασίλισσα !!!! Και εμείς όλοι ταπεινοί υπήκοοι σου !!!Καποια απο τ αγορια μου που είδα πριν λίγες μερες ,να τα παραθέσω μαζι:
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Σας φιλώ
![]()
..οι υπέροχοι εραστές μουΒασίλισσα !!!! Και εμείς όλοι ταπεινοί υπήκοοι σου !!!
Τέλος του μηνός αγαπη αλλά έχω ήδη προ- κλείσει αρκετά !Ποτέ πιάνεις ξανά δουλειά Καυλα μας ;
Εδώ είμαι αστέρι μου,απλά ψιλο απέχω κι ηρεμώ..Καλησπερα και καλή εβδομάδα...Κουμπάρα γύρνα πίσω ....Χα χα χα ..![]()
Γειά σου κορίτσι κι εσένα!Καλησπεραααααα Τζοαννα μου και σε όλα τα αγόρια μας![]()
Λίγα και καλά, μαυγευτικη ομορφιαΚαλημέρα στ αγόρια μου..σήμερα θα κάνω λίγα ραντεβού, και μετά 2 Μαΐου ξανά διαθέσιμη
![]()
Το ξέρω αλλά η απουσία σου ειναι αισθητή κουμπαρα...Εδώ είμαι αστέρι μου,απλά ψιλο απέχω κι ηρεμώ..
Κλαημερουδια κουμπαρουλα μου...Καλημέρα στ αγόρια μου..σήμερα θα κάνω λίγα ραντεβού, και μετά 2 Μαΐου ξανά διαθέσιμη
![]()
Μόνο επιλεκτικά ,με ξέρεις όμορφε..Λίγα και καλά, μαυγευτικη ομορφια
Καύλα...Καλημέρα στ αγόρια μου..σήμερα θα κάνω λίγα ραντεβού, και μετά 2 Μαΐου ξανά διαθέσιμη
![]()
Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα.Καλημέρα στ αγόρια μου..σήμερα θα κάνω λίγα ραντεβού, και μετά 2 Μαΐου ξανά διαθέσιμη
![]()
Σήμερα έφαγα πολλούς λουτσους..!!Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα.
Θα είσαι και ξεκούραστει μετά από τής διακοπές σου.
Είσαι επικίνδυνη αυτό το διάστημα!!![]()
Επειδής σε ξέρω είσαι σαν ωρολογιακή βόμβα αυτές της μέρες.Σήμερα έφαγα πολλούς λουτσους..!!
Κι αντέχω ακόμα.. με ξέρεις εξάλλου εσυ καυλιαρη![]()
...δεν έχω" κλείσει "γλυκέ μου,τουλάχιστον οχι κυριολεκτικά, απλά επιλέγω πιο αυστηρά μετά από τόσα χρόνια καινούρια ατομα,παντα είναι καλοδεχούμενα τα ευγενικά & ξηγημενα αγόρια..Δε σε ξερω και μαλλον δε θα σε γνωρισω ποτε καθως ειμαι απο Πατρα κι απ οτι εχω δει εχεις κλεισει για νεους πελατες και πολυ σωστα δουλευεις με τους στανταρ σου αλλα πραγματικα τοσα μαζεμενα καλα σχολια νομιζω λενε πολλα. Οι πρωτευουσιανοι χτυπησαν τζακποτ.